Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rigormortis

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Legnépszerűbb borvidékünk, Villány szószóló nélkül maradt. A borentellektüelek elpártoltak tőle, és ez hosszú távon nyilván hatással lesz a fogyasztók derékhadára is. Nehéz lenne megmondani, hogy a rokonszenvindex esése összefüggésben áll-e a borok…..
Az iTuneson tervezett változtatásokról igen-igen régóta, gyakorlatilag tavaly tavasz óta jelennek meg különb, s különbféle találgatások. A legfrissebb tavaly ősszel megjelent hírek az iTunes teljes DRM telenítéséről szóltak. S később a tárgyalások megszakadását is…..
A magyar felhasználók annyira szeretik az ingyenes tartalmakat, hogy amikor egy weboldal szabadon letölthető zenefájlokat ígér, a biztonsági kockázatokat nem mérlegelve kattintanak a letöltés gombra. Az adatokból kiderült, Magyarországon a legtöbb vírust mi magunk telepítjük a…..
Lehet bosszankodni, de ez van, a Grace klinika spinoff címe a Doktor Addison lett, amit sajnos nem egy comment:com-olvasó, hanem a sorozatjunkie egyik lelkes kommentelője ötölt ki, innen is gratula neki. Az RTL nyilatkozata: Lezárult a címadó játék. Köszönjük a javaslatokat, igazán…..
Kedves olvasóink, vége a szájkaraténak, ha eddig úgy tetszettek érezni, hogy a címadás egy könnyű szakma, akkor itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy végleg bevonuljanak a magyar tévétörténelembe. Az RTL Klub nyáron mutatja be a Grace klinika spinoffját (testvérsorozatát), az…..
Tavaly a világon először a Cserépfalu blog adott élő online közvetítést megye hármas focimeccsről. Darvas, a blog motorja - bruhaha - annyi szépet hordott össze a Bükk alján csücsülő kis faluról, ahol nemrég még mészégetésből éltek az emberek, ahol minden családra két…..
Túlgerjedt tinédzserekre specializálódott telefonkártyás lehúzást detektált Bandi egy társkereső oldalon. A belógatott nyeremény ezúttal nem a telefontársaság bőségkosara, hanem egy bemelegítő telefonbeszélgetés egy reménybeli dugáshoz:Gondolom számotokra sem ismeretlen a…..
Az epizód eredeti címe Cane and able, ez talán némileg rávilágít a magyar címfordításra. A főcím előtti jelenetben egy kisfiút látunk, akit takarodó után meglátogatnak az ufók, mindenféle félelmetes dolgot művelnek vele, pl. kapcsolgatják a TV-jét (ez baromi idegesítő tud…..
A Művelt Alkoholista Az év bora 2007.11.18 10:13:00
Egy időben makacsul tartotta magát a vélekedés, miszerint a Wine Spectator (a rossznyelvek szerint Wine Speculator) a rekláminput alapján köpi ki az év bora outputot. Az utóbbi években mintha kopna a bélyeg: a tavalyi és az idei sem borgyárból származik (bár a Casanova di Neri…..
65 éves korában elhunyt Michael Jackson újságíró és rádiós, a whisky és a sör professzora. A legendás szesztestvérrel szívroham végzett augusztus 30-án. Jackson forradalmi tette az volt, hogy a borkultúrából ismert igényességgel és szenvedéllyel közelített a sörhöz és a…..
Az APEH, mint tudjuk magyar viszonylatban, magyar szállítók esetén is elképesztő határozatokkal tud előállni. Innentől kezdve jogos kérdés miként képes lekövetni az üzleti élet olyan bonyolult eseményeit, mint amiről az alábbi levél szól:Szia Zug, Egy nagyobb weboldal…..
Egy tisztességes, jól nevelt nő (angolkisasszony) ugyebár mindig pontosan tudja, hogy éppen ki dugja meg hátulról, mert ha nem, akkor nincsenek mentő körülmények, úgymint sárban fetrengés, befogott száj, halálfélelem, vagy kavargó rendőrségi gyakorlók susogása. Bánó is…..
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle: Nem…..
comment:com Hóvirágünnep 2007.06.16 15:30:00
Hóvirágünnep. Csak ennyit mondok tömören, kötelező film, akkor is, ha számtalanszor láttuk már (m2, 21:00). Az m2-n egyébként Menzel-sorozat van és azért. A másik közszolgálati csatorna Görög Zita kedvenc filmjével, a Billy Eliottal száll be a versenybe (m1, 20:10). A film a…..
rigormortis 2007.06.16 16:20:59
Inkább ne tegyük föl azt a kérdést, hogy miért pont 16 óra körülre rakták a Múltidéző Vitrayval című műsort, mert szerintem nincs jó válasz. Az biztos, hogy ezzel a módszerrel sikeresen minimalizálták a műsor nézettségét, mondjuk nem esküdnék meg rá, hogy ha normálisabb…..
rigormortis 2007.04.12 01:13:02
A Toxoplasma gondii nem új parazita, a toxoplazmózis, azaz a Toxoplasma fertőzése pedig nem egy új betegség. Viszont e kórokozóval kapcsolatban új, igen meglepő eredményt közölt a Discover magazin. Egy kutatás szerint a patkányokban élő parazita megváltoztatja az agy kémiai…..
rigormortis 2007.03.11 21:56:54
Az RTL zseniális fodítógárdája ismét megajándékozott minket egy élménnyel, a leánykori nevén Bones-ként emlegetett sorozatot sikerült nagyon vicces címmel ellátni, amit röhögés nélkül még most sem nagyon tudunk kimondani, pedig próbálkozunk a dologgal reggel óta.A sorozat…..