Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hb

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Bepisilős modellek 2012.06.11 12:00:00
Rendkívül provokatív reklámkampánnyal sokkolja az angol népet a Harvey Nichols luxusruházati áruház, melynek flyerein és DM eszközein bevizelt modelleket láthatunk. A felettébb gusztustalan ötlet egy egyszerű angol kifejezésből ered, amely szabad fordításban így hangzik:…..
Elnyelte? Benyelte? Nem adja vissza vagy nem adja ki? Ki ne ismerné azt a tehetetlen érzést, ami ilyenkor keríti hatalmába az embert, aminek hatására legszívesebben akkorát rúgna, ütne, lökne a gépen, hogy az utolsó csavarig szétessen a rohadék? Mert ha nem is jön ki az üdítő,…..
Sajnos még sosem jártam Ukrajnában, így nem tudom, tényleg annyi kóbor kutya és macska van-e az utcákon, ahogy azt sokfelé olvasni. Azt is csak most tudtam meg, hogy a közelgő foci eb miatt sosem látott tisztogatásba kezdtek a helyi hatóságok, amelynek keretében a lehető legtöbb…..
A Schneider alapnév a német sörök világában, az Aventinusuk olyan dekadens akár egy pápai bársonypalást, de sosem jutott eszembe, hogy ez a sörfőzde elérhető távolságban lehet. Regensburg mellett járva feltűnt a térképen, hogy Kelheim mindössze 10 kilométer az autópályától,…..
hb 2010.11.21 23:08:08
@ger. duchemin: Egy kocsmában isszuk, mashol még nem láttam.
Ausztráliában a napokban debütált az egyik legnagyobb ottani sörmárka, a VB legújabb, Real elnevezésű kampánya, amelyet a Droga5 ügynökség készített. A kampány első filmje azt igyekszik bemutatni, hogy a férfiakból eltűnt a természetesség, és szépen fokozatosan elnőiesedtek,…..
Vajon mi a helyes és arányos reakció olyankor, ha az embert felhívja egy unott hangú nő, és ledarálja azt a betanult szöveget, miszerint nekem hatalmas szerencsém van, mert egy telefonos adatbázisból (!!!) engem sorsolt ki a gép, ezért nyertem vagy egy műszaki cikket vagy egy 100 000…..
A McCann Erickson Romania ötletét Marius Samoila fotós váltotta valóra egy Erdélyben rendezett off-road bármi kapcsán. Az "insight" valahogy így foglalható össze: "Köszi és mégegyszer elnézést!" Via: Fubiz..
A Konkrét Könyvek kiadó posztjának írása közben gondolkoztam el azon, mennyire nem foglalkoznak sem az irodalmi művekben, sem a filmekben a reklámosokkal. Na nem mintha olyan megkerülhetetlenül izgalmas világ lenne ez, de a nagy számok törvénye alapján azért ennél sokkal több…..
hb 2009.09.09 11:20:04
A multifunkcionális eszközök korában szinte jól esik egy alapfunkciókra bontott, áttekinthető eszköz, amely nem akar többet nyújtani annál, mint ami szükséges. A Used as Read névre hallgató sorozat maga a definitív hifitorony: mélynyomó, hangszórók, távirányító, lejátszó,…..
Következzen egy olvasói levél, amelyet Digler nevű olvasónktól kaptunk, akinek a Spar legújabb promócióját látva azonnal bevérzett a szeme. Nem csoda, hiszen a hupikék promóció tényleg mindennek alámegy, és jófajta mekdonáccos merketinggel próbálja behúzni a szülőket az…..
Csomagolással kapcsolatos posztokat böngészve akadtam rá a Pepsi új, vagy újszerű design-t hordozó üvegeire és egyben termékére is, ami csúnyának éppen nem mondható. Viszont vélhetően én vagyok meredeken lecsúszva az üdítő-trendekről, mert a felirat nem stimmelt: Pepsi…..
Sokakkal beszélgettem erről, és nagyon megoszlanak a vélemények a kérdésről. Az egyik táborba tartozók enyhe optimizmusuknak adnak hangot, mondván tavaly sok pozitív dolog történt a reklámszakmában. Először is olyan reklámkampányok születtek, amelyek sok párbeszédet…..
Még mielőtt valaki megvádolna minket, hogy mi Gosztonyi Csaba kenyerespajtásai vagyunk, mert megvett minket Portorozsban egy tál marhapörkölttel meg pálinkával, vagy hogy lelkiismeretfurdalásunk van a magyar buliról készített videó miatt, muszáj leszögeznünk, hogy hát nem. A Carbon…..
hb 2008.10.28 10:23:43
Oke, ha legkozelebb meghivnak a tenderre szivesen megmutatom, mit tudok.

Arrol, hogy vizualisan mi a meno, egy tolunk keletebbre levo orszag egyik fotougynoksegenek a sitejat javaslom atbongeszni:
www.carioca.ro

Azert kurvara kivancsi lennek hogy ez a hirdetes hogy szerepelt a fokuszcsoport elott.

Alapvetoen tevutnak tartom, amit a 2. pontban irsz. Ha nem kelted fel a nezo erdeklodeset, ignoralni fogja, es tovabblapoz. Mar bocs, de ki a rak akar gondolkozni azon, hogy miert raktatok oda egy not egy gitarral? Vagy, hogy mit keres ott a Hajos?
hb 2008.10.31 14:31:21
Jane, kosz a tippet, mar el is felejtettem a computerlove-ot. Egyebkent a carioca epp a napokban volt linkelve itt: designyoutrust.com/2008/10/28/carioca-agencys-photography-project/

Szerintem pont ez a baj, hogy nem volt konkretabb elvaras. Szamomra nem erv, hogy a Hajos musort vezet, es azert kerul fel a plakatra. Ennyi erovel a wc-s nenit is rarakhattatok volna, mer o meg szart takarit (ja, vagy o az ott kozepen? :)). Egyebkent meg nem az a bajom ezzel, hogy sok minden van rajta, hanem az, hogy tul sokat akar mondani, igy vegul nem mond semmit.
Azt, hogy van baratod, meg hogy egy masmilyen radio, rengeteg szorakoztato megoldassal lehetne talalni. Ez meg messze van attol. Mit valt ez ki a nezobol? Lesz igy belole hallgato?

Ami sajnos eleg altalanos a magyar reklamszakmaban. Ezert is van, hogy nem nyertunk semmit a Golden Drumon. Kiveve persze Spielmann par scammel, de az nem szamit. Es ez nem csak a kreativokon mulik. Inkabb azon az attitudon, hogy azert meg nem rugtak ki egy marketingest sem, mert tul sok informacio volt a plakaton, vagy tul nagy volt a logo.
Vajon mi történhetett a gyorsétteremlánc termékfejlesztésért felelős szakembereivel, hogy október közepén Tavaszi omlett szendvicset hoztak ki reggelire? Zuhan a gazdaság, és már mindegy? Megadták magukat a globális felmelegedésnek? Reggel még nem számít? Viccelnek? A megfejtési…..