Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rikkancs101

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
rikkancs101 2009.05.07 16:51:38
@babel: A logikáról nem hiszem, hogy lenne bármennyi fogalmad, de mindegy.

Te úgy gondolod, hogy egy "arra járás" = egy gyereknek a távolsági buszról történő leszállításával?

A cinizmusod ellenben hányingert keltő.

"A segítségnyújtás, meg a közvetlen életveszély számodra ugyanaz, mint egy pár kilométeres séta egy egyáltalán nem kihalt főút szélén."

Akkor szögezzük le: tehát szerinted van olyan helyzet, amikor nem kell leszállítani a jegy nélkül utazót.

Helyes.

Most már csak az a kérdés, hogy egy 11 éves gyereknél mi ez a helyzet? Nos elárulom: egy gyerek esetében MINDEN helyzet ilyen.

A sétára tett sekélyes megjegyzésed egyszerüen szánalmas.

Lecke kész? :-)

rikkancs101 2009.05.07 16:55:35
@babel: "egy egyáltalán nem kihalt főút szélén."

Látod, ebben igazad van! Ott voltak a kurvák, stricik, kamionok, miegymás... Tanulja meg az a büdős kölök, hogy mi az élet, nem igaz? A kotonokat pedig össze is gyüjthette volna, lett volna belőlük szép karácsonyfa dísz.
rikkancs101 2009.05.07 17:01:13
@babel: "Ettől még felszállt a buszra,"

És? Akkor meg miért engedték felszállni? Egy 11 éves gyerek azért nem vonható felelősségre, mert nincs tisztában a tetteinek a következményeivel. Ha mégis felszállt - és nem lehetett volna - akkor is a Volán hibázott.

Az ellenőrt minimum felfüggesztett börtönbüntetésre kéne ítélni.
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..
Két hét múlva máris módosul a menetrend, de lényegében csak a fehérváriakon segítenek. Ha szabad szubjektív vallomással kezdeni, néhány napja már lehetett tudni, hogy a december közepén bevezetett menetrendet még februárban módosítják, hogy a korábbi menetrendhez képest…..
Sokaknak volt egyik kedvenc számítógépes játéka a Railroad Tycoon, amelyben különböző történelmi korokban kellett vasúttársaságot építeni és menedzselni. Persze a konkurrenciát is le akarta nyomni az ember, amihez ügyesen optimalizálni kellett a vasútjainkat. Holland…..
rikkancs101 2009.02.07 08:51:26
@AkiKérdez, néha válaszol:

"A MÁV-nál vajon hogyan készül a menetrend?"

Hát úgy, hogy politikai kérdéssé degradálódik. Magyarán, az ellenzéki polgármestereket választó települések le vannak szarva. És ebben nem különb sem a szoci, sem a fidesz kormány.
'Nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítés'-témában most a román Országos Audiovizuális Tanácsnak (CNA) sikerült nagyot alkotnia. Figyelmeztetésben részesítették ugyanis a Minimax rajzfilmadó román nyelvű változatát, mivel illetlennek minősítették a Magyar népmesék…..
rikkancs101 2009.01.16 11:26:31
@nyolc_mini_vese: Majd elmagyarázod te, ha akarod .... Attól, hogy nézi és tetszik neki, még lehet rossz.
rikkancs101 2009.01.16 11:28:27
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
rikkancs101 2009.01.05 12:49:54
@TPZ:

... mint ahogy tisztességes tanárnak sem kötelező lenni!