Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coco57

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Védelmet kell biztosítani az emberek számára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője aláhúzta: a következő hat hónapnak a védelem időszakának kell lennie, a legfőbb kihívás a kormány számára az, hogy hogyan tud védelmet biztosítani az embereknek az áram- és…..
coco57 2011.02.12 16:44:26
@.mő.: A Gyurcsány nincs is döntés közelbe.Nem csak Ö gazdagodott meg néz körül a Viktor táján is.A fanatizmus is árt a nemzetnek.
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
Európa erős embere  levelét megírta. Ezen a képen ugyan vicsorog, mint a tüzérló, de nem hagyhatja, hogy egy nyugdíjas lenyomja. Még a végén megszégyelnülve kell januártól képviselni Európát. De térjünk rá a LEVÉLRE. Jó, hogy megjött, mert szegény anyósomnak már nem…..
coco57 2010.12.18 11:14:23
@Zalay Vazul:

Vedd már észre , hogy a nagy hazudozó jár közöttünk.
Szarik a nyugdíjasokra és arra mi lesz velünk jövőre.
A bandája jól éljen és aki ez ellen próbál tenni azt megfenyegeti.
Gulyásdemokrácia Álszentség 2010.12.07 10:16:00
Emlékezhetünk még, a nyáron hatalmas hírveréssel beharangozta a kormány, hogy most majd az állam magán kezd el spórolni, lecsökkentik a pártok támogatását tizenöt százalékkal. Meg is tették, ahogy azt kell. Mert ez így milyen korrekt a nyolc évig senyvedő néppel szemben, de…..
Tudom, mi az a KDNP! Egy nemrég megjelent bejegyzés szerint "Amikor a farka csóválja a kormányt".Nagy-Románia ünnep alkalmából megszólaltak. Nem azt kifogásolják amit a Jobbik állít, hogy ez felér egy hazaárulással. Olyan Al Caponésan, a hajánál fogva kirángatott…..
coco57 2010.11.17 20:14:50
MELLesleg Káosz! 2010.10.06 10:32:00
Nézegetem ezt a képet és találgatok:Vajon a pasi szája is ki lehetett rúzsozva ,vagy a háttérben ott lapul egy másik csajszi is!..
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
Számos ügyfél nem érti, mi alapján számítják ki az ügyvédek a munkadíjukat, mitől annyira differenciált, és a bíróságok miért sokszor miért más összeget ítélnek meg, mint a valóban kifizetett honorárium. Azért az ügyvédi működés  persze nemcsak  papír…..
Komolyan mondom, ilyet még soha, sehol. Az addig rendben van, hogy a lány és a fiú asztráltestprojekcióban kúr, egye fene. De az, hogy amikor a lány ideges lesz (miért? hamar elment a csávó?) hab jön a pinájából, ráadásul a felirat tanúsága szerint egyenesen a pokolból? És…..
Lehet, hogy mégis van koncepció Boross Péter agyamentnek tűnő nyilatkozatai mögött?Valamikor augusztus utolsó napjaiban nyilatkozta, hogy"Hitem szerint lehetnénk királyság is."Mindenki felkapta a fejét, de komolyan senki nem cáfolt semmit. Nem lehet a napszúrásra sem fogni,…..
Van hova mennie? A kormány kitiltaná a hajléktalanokat a közterekről, mert nem szépek. Szerintem Orbán Viktor sem szép, a Pintér Sándor meg egyenesen rusnya.A kormány az építésügyi törvény módosításával szabályozná a hajléktalan kérdést. A házak építését, a…..
2010. szeptember 4. Magyarország. Somogy megye. Kötcse.Megszületett a régen várt, vagy az elemzők által sokat emlegetett Orbán féle őszödi beszéd.Lehet, hogy reggel Viktor fején is átsuhant egy kósza gondolat, mikor meglátta az autópályán a lehajtó nevét. Az M7-ről ugyanis az…..
coco57 2010.09.06 22:03:40
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Szili pártjára többen szavaznának, mint az MSZP-re. Mesterházy a leendő pártelnök, de mi lesz Gyurcsánnyal? Heti szavazásaink. (Fotó: hetivalasz.hu) A köztársasági elnök múlt heti megválasztása után egyértelműen beköszöntött az uborkaszezon a magyar belpolitikában. Őszig…..