Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leeladam

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre is elnézést kérek a M. T. Olvasótól, pillanatnyi elmezavarról van csak szó. Toldi vándorútja Felkelt Toldi, nem Miklós, de Géza. Szét kéne nézni édes Magyarhonba’! Űzik-e még a labdának rúgását, S elfeledték-e Daszajevék dúlását?  Elindult hát a keleti…..
Holnap végre végleg kiderül, ami azért már ma este is látszik: minden idők legkevesebb országos listát állítani képes pártja várhatja idén az áprilisi választást. A korábbi 12-15-12-8-10 után ezúttal minden bizonnyal csak 6 országos lista versenyezhet, ráadásul három…..
leeladam 2010.03.18 23:04:40
Ha a jövőben a folytatás mellett döntünk, érdemes megvizsgálni további országok bevonását a ligába – nyilatkozta blogunknak Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója. A liganévadó még nem fejezte be az első szezon értékelését. Kisinterjú. –…..
Az NZ-Stars és a Ferencváros káposztásmegyeri mérkőzésével folytatódik az OB I. középszakasza. A százszázalékos hazai csapat úgy első a táblázaton, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott, mint az őt kétpontnyi lemaradással követő Újpest. A januári átigazolási…..
Két légiós csatárral erősített az OB I. középszakaszára az FTC. Visszatér tavalyi sikerei színhelyére a 25 éves orosz Nyikolaj Fegyasov. Nyáron a HC Csíkszeredához írt alá a szőke támadó, de a sok légiós között kevés lehetőséget kapott: hat meccsen kettő plusz egy,…..
Az OB I. vasárnapi mérkőzésein hazai győzelmek születtek. A Dab.Docler a mérkőzést végig kézben tartva 5-2 arányban verte a Miskolcot. A végén a két csapat újabbkori szokásainak megfelelően ismét volt egy kisebb bunyó. A Ferencváros a szezon eddigi meccseihez hasonlóan ismét…..
leeladam 2009.01.25 22:01:50
Ha csak átmenetileg is, de lélegzethez jut a magyar jégkorongsport egyik leendő bástyája, a Zalai Titánok csapata. Kercsó Árpád műhelye szünetmentesen folytathatja működését. A cél érdekében mindenki gyorsan mozdult, és a részsiker érdekében cselekedett. Két hónap levegő az…..
Hatvanöt percen át nem tudtak gólt lőni az érdekeltek a miskolci tévés meccsen, a győztes találatot a hazaiak vitték be, 1-0. A Dab.Docler 6-4-re nyert Bukarestben a Steaua ellen, immár szinte biztos, hogy két magyarországi résztvevője lesz a playoffnak, de még nem tudni, a…..
Az FTC 26 éves orosz támadója vasárnap a dunaújvárosi Mol Liga-mérkőzésen két végleges kiállítást kapott Kincses Gergely játékvezetőtől. Magyar pályán hasonló esetre senki nem emlékszik. Először a földön fekve belerúgott ellenfelébe, majd felállva a rivális felé…..
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a november 7. és 9. között Budapesten rendezendő olimpiai selejtezőre, jelentette az MTI.A magyar válogatott bő kerete:Kapusok: Budai, Hetényi, Szuper.Hátvédek: Ennaffati, Erdélyi, Horváth A.,…..