Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_yx

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, az Anonymous már a magyar Sea Orgba is beépült, mert emailben kaptam egy friss fűtésszámlát.                   Ami azért is érdekes, mert ugyan arról a helyről már tavaly elköltöztek,…..
Kicsit lazábbra veszem a figurát, ha már egyszer év vége van.   Az egyik fórumozó felvetette az exscn.net fórumán, hogy az Anonymous mozgalom azért is eredményesebb minden eddigi antiszcientológia megmozdulásnál, mert abszurditásban vetekszik a szcientológia abszurd…..
A legfrissebb nemzetközi szcientológia újságban pár oldalban megemlékeznek a két magyarról, aki nemrég megkapta a szcientológia egyház legmagasabb kitüntetését.  …..
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
Hamis álmok - IX. fejezet: A saját utamon(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)                     Dianetika – nagyban játszottunkFoster és én…..
_yx 2008.11.23 18:15:01
Wiggin:

Nem állt szándékomban háborús bűnösnek titulálni Jeff-et, viszont szerettem volna felhívni arra a figyelmet, hogy ahogy a "miért nem ütötte el az autó, jobb lett volna a világnak" (nem szószerinti idézet) egy sarkítás, úgy a "szegény áldozat volt, aki tette, amivel megbízták" is az.

Ez az ember évtizedekig felső vezető volt a szervezetben, így ha neki sem, kinek lenne lehetősége megfékezni az egyházat etikátlan ténykedésében? Mindenért LRH, majd DM a felelős? Egy vezető önmagában kevés, olyanok is kellenek, akik követik! Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy eltűntekor rögtön akad valaki a helyére és legtöbbször folytatódik a cirkusz tovább. Abban, hogy most egy "világméretű" szci szedi szerencsétlen looser áldozatait, a t. szerző is elvitathatatlan érdemeket szerzett!

{Ha már a háborús analógiánál tartunk: vajon hány amerikai veterán missziós írt könyvet, készít(tet)ett filmet (vietnámi, koreai, iraki, afgán) önkényeskedéséről, pillanatnyi hatalmával való visszaéléséről, túlkapásairól? "Parancsra tettem!" A hős harcosokkal, a becsület mintaképeivel meg elárasztott bennünket Hollywood. És akkor mégis miért vesztettek? Miért van ellenük a lakosság? Ez csak egy (nem is túl jó) példa, bőven van nem amerikai is.}

Végezetül: Úgy érzem, nem törtem pálcát, csak korrekt kivizsgálást, a lehetőségei és felelőssége megismerését, a múlt és jelen mérlegelését, majd ezt követő ítéletet kértem a szerzőre.. sztem.
Íme, ennyire tellett az OSA-tól:http://anonymousok.blog.hu/Akinek kétségei lennének, hogy ki áll mögötte, a "linkblog" szekció mindent elárul...
A szcientológia, mint már korábban volt róla szó, nem szakmai, hanem ideológiai okokból gyűlöli a pszichiátereket és a pszichológusokat. Ők azok a reinkarnálódó intergalaktikus bűnözők, akik minden hanyatlás és pusztulás okai, akik most éppen a pszichiátriai szakmát…..
Érdekes dologra bukkantam a neten.Tóth Imre, a WISE Magyarország elnöke két vendégkönyvbe is beírt, még 2002-ben. Az Internet nem felejt, íme:Orbán Viktor vendégkönyve (miniszterelnöksége idején). Ekkoriban a szcientológusok között SMS-ben terjedt, hogy az MSZP-re kell szavazni,…..
(A múltkori bejegyzés folytatása, az egyházon belüli kultúra és a belső világ bemutatása.)   A pénzügyi követelés, a 60 – 100 millió forintba kerülő teljes szabadság Áttekintés   Miután túlvan valamelyik bevezető szolgáltatáson, a szcientológia világába…..
A szcientológia egyház könyvtárkampányának lényege - a Föld minden könyvtárába eljuttatni egy szettet Hubbard 18 alapvetőnek gondolt könyvéből.  A teljes projekt nemzetközileg 130 millió dollárba került (ennyibe kerültek az egyház listaárán könyvszettek - ezt mind be is…..
Forrás: Weborvos.hu 2008-06-11 11:40   Betiltott étrend-kiegészítők Az országos tisztifőorvos közleménye több étrend-kiegészítő termék forgalmazásának megtiltásáról. Az országos tisztifőorvos közlerményben hívja fel a potenciális…..
_yx 2008.11.13 12:05:43
Kedves DonFree!

Úgy tűnik, hogy _Feree_ nem ér rá, így ajánlanám figyelmedbe az alábbi videót:
www.youtube.com/watch?v=XCDwyv2fMGM

Rövid HírTV-s riport betiltott Lenkei vitaminok újracsomagolásáról és az "Arany Érdemérem" szci kitüntetés Lenkeinek adományozásának oka is elhangzik.. meg hogy Lenkei nem kívánt nyilatkozni.. Így _Feree_ "kolléga" helyében nem aggódnék a "becsületsértés" miatt!

És kérlek, nézd meg a bejegyzés címét! ("Friss hír - az ÁNTSZ betiltatott bizonyos, dr. Lenkei-féle vitaminkészítményeket") Így bizony a szci-ről folytatott diskurzusunk az OFF..
Kampány a Sikeres Vállalkozásokért - jól hangzik, ugye? Nehéz ma úgy hírműsort nézni a TV-ben, hogy legalább egyszer szóba ne kerülne "a kis- és középvállalkozások támogatása"...
A következő videó magáért beszél. Hubbard elsőszülött fia,  L. Ron Hubbard, Jr. (1934-1991) a téma, akinek "Nibs" volt a beceneve az egyházon belül. Az egyház megalakulásakor az apjával együtt dolgozott, aztán kilépett az egyházból, és még a nevét is…..
Már ilyen is van. Akcióban az OT-k! Kedves Barátaim! .... Az OT bizottság elindított egy megelőző kampányt, ahol 425 képviselő, és véleményformáló személy kap az Alapok csomagból néhány könyvet, amely reálissá teszi számukra, hogy mi is az amiért mi szcientológusok…..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..
Belső körüzenet:   Tudjátok, nagyszerű híreket vártunk az utóbbi napokban az élő IAS rendezvényről, Saint Hill-ből. Nos, tegnap megtörtént a nagyszerű bejelentés: Kunfalvy Ákos és Soós Zoltán IAS-szabadság érdemérmesek!!! Természetesen a Drogellenes Marathonban…..
Alcím: avagy hogyan áll át az átlagember a szcientológia gondolatvilágára   Ebben a bejegyzésben azt próbálom meg bemutatni, hogy hogyan lesz valakiből hithű szcientológus, milyen lelki folyamatok zajlanak le valakiben az egyházban onnantól fogva, hogy bekerül, és milyen…..