Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sand88

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
sand88 2016.12.02 18:27:24
@Thomas Dantes:

100%-ig egyet tudok érteni.

Számomra felfoghatatlanul szomorú, hogy Puzsért ennyire kiemelik, ekkora platformot adnak a felületesebbnél felületesebb, önellentmondásoktól hemzsegő véleményének, már csak azért is, mert ezzel láthatólag neki is ártanak, teljesen komolyan elhiszi ez a balfasz már hogy ő itt a mindent tudó valaki, tovább sodorva őt a betegségébe.
Nem szabadna, neki is jobb lenne, meg nekünk is. Ezt akkor is fontos lenne figyelembe venni ( a betegségét illetve a korlátoltságát, szerintem amúgy a kettő egymástól független tényező az ő esetében), ha néha azért alulról képes megkarcolni valóságdarabokat a világból.

Szomorú, hogy az ordenáré stílusban előadott, felszínes, logikátlan lózungjain ennyien nem látnak át és tapsikolnak neki, mintha valami Messiás lenne, holott világképe megállapodik a Fight Club szintjén. Maximum.

A másik szerencsétlen meg még persze nála is nyomasztóbb (nem beszélve a másik polihisztorról, Fankáról).