Regisztráció Blogot indítok
Adatok
göndörke

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszprémben a néhány napos rossz idő elég volt ahhoz, hogy súlyosan megviselje a százmilliókért épített vadonatúj beruházásokat. Miközben tóvá változott a belváros közlekedési csomópontban a 150 milliós aluljáró, a város határában épült kerékpáros alagútban mocsár…..
A kormányzat kommunikációs szakemberei még mindig nem tudták elmagyarázni az összes politikusnak, hogy bizonyos szavaknak súlya van. Pedig a Kósa-Szijjártó államcsődözését követő árfolyamzuhanás meglehetősen szemléletes példa volt. Navracsics Tibor valószínűleg valami…..
Nem értik a bér- és meggyőződéses jobboldali blogkommentelők (akik mind olyanok, mint a klasszikus sportriporteri zsargon szerint a közelről mutatott edző szájüregében gyors fel-le mozgást előidéző "elmaradhatatlan rágógumi"), hogy mi a túró volt ez pénteken, Orbán Viktor 50.…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Librarius ByeAlex, leírva 2013.05.16 12:55:59
A fél magyar sajtó egy pályaelhagyó újságírón köszörüli a tollát. Vajon irigységből? (Bakos András írása) ByeAlex nem akkor szúrta el, amikor a közönségszavazatokkal – a zsűri igyekezete ellenére – megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivál magyar döntőjét. A végzetes…..
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
göndörke 2013.05.14 10:00:02
Miközben én jövő héten csütörtökön épp Tankcsapdára ropom a csűrdöngölőt, Malmőben épp akkor lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, tehát egy hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk, hogy miként vette az első akadályt ByeAlex, bejutott -e a szombati…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Könnyű egy meleg szobából osztani az észt, és még ne adj isten bírálni is a kialakult hóhelyzet miatt bekövetkezett eseményeket. Nem is akarja ezt éreztetni az olyan ember aki biztonságos távolságban van a tél viszontagságai elől, és képernyőn keresztül tájékozódik mások…..
göndörke 2013.03.15 21:49:37
@nick papagiorgo: félre értesz, én nem a rendszert szidtam, hanem azokat akik az úton rekedteket teszik felelőssé az utóbbi napok alakulása miatt, rengeteg külföldi van köztük, azok szerinted honnan tájékozódtak volna ?
göndörke 2013.03.15 22:21:26
@villamos alóli kacaj: valóban ez mind így igaz :-)
göndörke 2013.03.15 21:15:53
@felelősségrevonó: qrvára unom már,hogy mindenki ezzel jön minek indultak el,meg nem kellett volna elindulni
azért mert
1. hosszú hétvége volt, és ezt az "okosok" is tudták odafent, tehát számíthattak rá, hogy ez fog történni
2. és a birka aki elindul, abból indul ki, hogy ha már fizeti az autópálya díjat meg miegymást, akkor számíthat a segítségre ha valami baj van
ennyi
hacsaknem Titkosított külhoniak 2013.03.13 02:46:43
Addig is, amíg a Vatikánban felszáll a fehér füst, és Áder Janó soha nem volt kételyeit maga mögött hagyva kézjegyével látja el az alaptörvény vadiúj módosításait, olvasom, hogy „Nemzetbiztonsági és diplomáciai érdekekre hivatkozva tenné eltitkolhatóvá a kedvezményesen…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
göndörke 2013.03.03 20:39:30
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
ha ezt a remek válogatást nézzük , a mi Alexünk még az elég jó kategória :-)
nekem egyébként tetszik, nem számítottam rá, hogy ő nyeri, de most legalább egyszer összefogtak a magyarok és megszavazták
Hajrá Alex !!!!
Kristen Stewart topmodelleket megszégyenítően képes unott arccal a kamerába bámulni. Ezt a kicsit megvető, unatkozó, mindenbe beleszarok arckifejezést a modellsulikban akár oktathatná is. És ha már ott jár beülhetne egy hogyan legyünk bájosak és mosolygósak kurzusra is... bár…..
göndörke 2013.01.04 22:03:04
Mikor megtudtam, hogy Javier Bardem eleve játszik az új James Bond filmben, majd megláttam, hogy ismét micsoda fizimiskával lép vászonra, tudtam, hogy össze kell szednem a spanyol színész legérdekesebb karaktereit. 1. Nem vénnek való vidék 2. Démoni szeretők - Perdita Durango 3.…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..