Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fatal Error

6 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Miecs filmklubja 2010.02.10 10:07:00
 Alice Csodaországban / Alice in Wonderland  Alkotók: Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske (rendezők), Lewis Carroll (író), Bill Peet, Milt Banta, Winston Hibler, Ted Sears, Joe Rinaldi, Joe Grant, Erdman Penner, William Cottrell, Dick Kelsey, Dick Huemer,…..
SickSide Négernek lenni jó 2010.01.26 14:04:40
 ..
SickSide Pózolj... 2010.01.25 22:53:57
 ..
SickSide Esti Lányka 2010.01.24 19:05:16
                                                                              ..
Ismét eltelt egy év, megint öregedtünk egy picit. Ma van a V'bőr második születésnapja, a tortát már megkaptuk: Nem hittem volna 2007 őszén, hogy lesz egyáltalán születésnap, azt meg főleg nem, hogy lesz második is. Az első születésnapon írtuk, hogy tök happyk vagyunk, az…..
A Depeche Mode egyik száma, a Corrupt hallható lesz a True Blood második évadának az utolsó részében, ami ma este lesz. Az alábbi klipben feltűnik a széria néhány szereplője is, mint pl Anna Paquin, Alexander Skarsgård, Stephen Moyer, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Rutina Wesley  ..
Vastagbőr A rakamazi öngól 2009.06.16 11:01:00
2009. január 4.: A cigányságot fenyegető néhány plakátot rakott ki valaki a Magyar Gárda nevében a szabolcsi Rakamazon hétvégén. Ezek hatására a helyi romák spontán demonstrációba kezdtek. Több tucatnyian gyűltek össze, voltak, akik kapákkal, kaszákkal és más…..
Fatal Error 2009.06.16 12:12:13
Reggel úgy jöttem el dolgozni, hogy a Pultos csaj mondta, hogy eddig nem akart vele idegesíteni, meg abban a helyzetben nem is tartozott volna rám, de hétfőn meg kellett volna neki jönnie… Tudom, ilyenkor mindenki hót ideg szokott lenne, de most valahogy egyszerűen érzem, hogy nincs…..
Két kedves, szívet melengető történetet szeretnék megosztani Veletek. Olyan történetek ezek, amelyek miatt "jó" itt élni, a kis hazánkban. Ha nem lennének, ez a blog is rövidebb volna: Csornán hagyomány, hogy a „rendes" ballagást megelőzően a diákok…..
Demszky Gábor tényleg nem viccel! A csütörtöki Fővárosi Közgyűlés napirendi pontjait nézegetve sűrű napjuk lesz, több előterjesztést pedig személyesen Demszky nyújtott be. A legfontosabb persze a Főváros költségvetése (2-es pont), de vannak még ezen kívül is nagyon fontos…..
Vastagbőr Egy trükk mind felett? 2009.04.07 13:01:00
Emlékszünk, egy szép februári napon Gyurcsány Ferenc felállt a Parlamentben, és bejelentette a csomagját. Törvényjavaslatok nem lettek belőle, sőt, a történelem  túllépett ezen, mivel kiderült, hogy ez a csomag bizony édeskevés. De más is zajlott ekkor a színfalak…..
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Katt a képre! - ha kiváncsi vagy a sorozatra! >>>> Click picture! >>>>> ..
Vastagbőr Lándzsával szarvasra 2009.02.21 09:00:00
Rövid kis hír a sonline.hu-ról:"Házi készítésű lándzsával vadászott szarvasra egy férfi csütörtökön délután a Somogyaracs közeli erdőben.Az állatot, amelyet szeretett volna elejteni, kutyái tartották vissza. Szerencsére nem sikerült elejtenie a vadat, azonban…..
Fatal Error 2009.02.21 12:23:56
Mennyivel jobb az ha 3 km távolságról eltalálják a szarvasnak a bal szemét egy ilyennel:
www.youtube.com/watch?v=UhRHtlYi5TY

Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán megtudta sebezni. Ha dönthetnék a vadászatról akkor megszüntetném a lőfegyvereket és mehetne az összes kiscserkész nyulat szúrni meg szarvast ütni...
Vastagbőr A nap sajtófotója 2009.02.12 15:01:00
Hunvald György MSZP-s polgármester vonul be 30 nap előzetesre. Fincsi a börtönkoszt, Gyurikám? Kaptál 30 napot, hogy elgondolkozz, van-e vagy nincs "ügy" Erzsébetvárosban ... "Az Index viszont úgy tudja, hogy a Zuschlag-ügyhöz hasonlóan az ügyészség a VII.…..
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát.  Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó…..