Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozalika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Piroslapon találtuk ezt a Fanka-videót, s egy pillanatig sem volt kétséges, hogy reblogolásra érdemes:   Többszöri nézés-hallgatás után sem sikerült felfognunk Fanka barátunk mondandóját, ezért olvasóink segítségét kérjük: mit üzen a Jobbik szellemi…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Aki szombat estére már beleunt a találgatásokba, hogy Morgó, Szende, Szundi, Tudor, Vidor, Hapci vagy Kuka legyen-e az új miniszterelnök, elugorhatott a Millenárison megrendezett Antirasszista programsorozatra is. De aki igazán okos volt, rögtön akkor távozott, mikor befejeződött a…..
Teljesen felesleges kertelni, eufemizálni, túlozni, mellébeszélni vagy hazudozni: a Megasztár legújabb szériája iszonyatosan gyenge volt, színvonala messze a legalacsonyabb a hazai tehetségkutatók történetében, pedig voltak azért itt nemes ellenfelek ebben a versenyben (Csillag…..