Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izadóradanken

38 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
izadóradanken 2009.07.30 12:06:51
Tessék már végre tudomásul venni, hogy jó megoldást csakis mi, nők hozhatunk. Mosolyogsz, ugye? Miért, szerinted egy háromgyerekes család eligazgatása, a napi logisztikai feladatok megszervezése, etetés, itatás, vásárlás, munka nem igényel annyit, mint egy ország irányítása?…..
izadóradanken 2009.03.10 08:03:32
@Lólábfi Horgász SC: Mélységes egyetértés, ebben is benne lennék :-)) Mennyen minden politikus a mezőre!

Én szerintem a háziasszonyok a vészben jobban eligazodnak, racionálisabb döntéseket képesek hozni, mint a férfiak. A rendcsináláshoz abszolúte jobban értenek.
A mostani politikusnők nem alkalmasak erre a szerepre, ők már politikusok lettek. Ide tiszta fej kell.
izadóradanken 2009.03.10 08:05:54
@Anselmo: jó, legyen benne egy szép is. Az is kell. Most jöhet a csúnyácska, öregedő feleségek névsora. Ma reggelre arra a felismerésre jutottam, hogy árnyékkormányra van szüksége a hazának! Hát rajtunk ne múljon!
izadóradanken 2009.03.10 08:07:09
@eral: jól van na, téged is beveszünk!
:-))További javaslat?
Olvasom az Index nyitóoldalon, hogy zseniális vezért keresnek, hogy egy Tölgyessy Péterből, egy Sólyom Lászlóból, meg egy Csányi Sándorból ki is jönne az az egy pasi, aki itten mostan eligazgatná ezt a mi kis süllyedő hajónkat... Komolyan égnek áll a hajam! Nem vagyok feminista,…..
Belejöttem a szaunázásba, komolyan mondom. Úgy érzem, minden rossz tacsakos izzadtsággá válik, és jól kiizzadom magamból ezt az egész históriát. De nem mondanám, hogy a versenyformámat futom, bár Joe szerint nincs okom a panaszra. Na de, ki is az a Joe? ..
Csak hogy jobb lehessen ez a vasárnap is, bár úgy látom, süt a nap, derűs az ég, legyen a kedved is hozzá ilyen!"A titok a jelenben rejtőzik" ..
Már vagy két hete hallgatok. Valahogy úgy voltam vele, ha befogom a pörös számat, jobb lesz, mindenkinek jobb lesz. Azért azt nem gondoltam volna, a legrosszabb álmomban se, pedig volt néhány, elhihetitek, hogy András még a csirkemongúzt is rám küldi...Érdekel, mit mondott a…..
 Tudod az ember annyi mindent összeolvas, ezt - azt megtanul, ezeken néha elgondolkodik. És választ magának elfogadható gondolatokat. Így vagyok ezzel én is. Vettem innen is onnan is, csináltam belőle valamiféle egészet. Lehet, hogy ez nagyképűség?A hitről és a vallásokról…..
 Most olvasom, hogy az Antiprovident nevű, rendkívül szimpatikus, még tavaly novemberben alakult, magánszemélyekből álló szervezet vizsgálatot kezdeményez a Provident disznóságai ellen. A 2-400 százalékos THM mellett gyorshiteleket biztosító céget, a Providentet a…..
Kezdenek a dolgok gömbölyödni. Vagy ha pontosabb akarok lenni, hát nem annyira sarkosak, mint egy hete. És ezért őszintén hálás vagyok, a hónapok óta tartó folyamatos stressz, a bizonytalanság épp kezdett a fejemre nőni.Az új munkahelyem, félve jegyzem meg, mert babonás vagyok,…..
izadóradanken 2009.02.16 18:26:55
@csacsacsa: Kedves Királyfi! Leves feltétlen legyen, egy jó levesért fél életem is odaadnám... Hú, azt hiszem fácánlevest nagyon ennék. Rég volt már, hogy a teríték láttán- ezek voltak a szegény kiterített fácánkák a vadászat után - elmerengtem, eszek-e valaha is fácánhúst. Aztán ettem. És elképesztően finom volt, különleges, semmivel össze nem hasonlítható íze van. Akkor jó lesz a fácánleves?
izadóradanken 2009.02.16 18:28:53
@csacsacsa: ha hozzászoktatják az embert, tényleg nem is olyan rossz. Például ez a hét is jobban indult, pedig a hétfő a rémrossz napok egyike. Neked hogy indult?
Nada, meg én ki nem állhatjuk a vasárnapot. Azt hiszem, valami genetikai probléma okozza, esetlegesen tartalmazunk egy vasárnaputáló gént. A legjobban ennek a napnak a délutánt utáljuk. Amikor minden elveszett, és a félhomály már ott köröz körülöttünk. Amúgy a vasárnap…..
Közelről ismerem azt a lányt, aki mániás depresszióban például a Lánchíd közepén állt hetekig minden éjfélkor, mert valami azt súgta: meg kell tennie. Naponta négy órát aludt, csontsovány volt, időnként szállodákban lakott, ahonnan fizetés nélkül rendre megszökött.…..
 A könyv nem volt olcsó. Számlát kértem róla. A számlával hozzájutottak a nevemhez, címemhez, melyre azóta is rendszeresen küldik leveleiket. Ezekben különféle tanfolyamaikon való részvételre buzdítanak.Eleinte még elolvasgattam a prospektusokban az amerikai recept szerint…..
izadóradanken 2009.02.09 23:04:15
@csacsacsa: Isadora Duncan, a XX. századi amerikai táncművészet egyik meghatározó alakja volt. Saját művészeti iskolát alapított, ahol a kislányok nemcsak tánc, de összművészeti képzést kaptak. Furcsa, hogy a halálát épp a szépség iránti rajongása okozta: egy gyönyörű, hosszú fehér sálban szállt be egy nyitott automobilba, kirándulni indult. Menet közben a sál azonban letekeredett a nyakáról, és az egyik kerék egyszerűen feltekerte - megfojtva Isadorát.
izadóradanken 2009.02.12 19:29:55
@csacsacsa: akkor most mondd meg légyszi', hogy mi a csudát csináljak ezzel a moderációs mondattal! Nem tudom honnan kitörölni, mert én nem látom, és nincs is beállítva... Lehet, hogy azért van, mert maga a bejegyzés nem word, hanem egy jpg? Nemtom,nemtom, nemtom...
És mit együnk a nagy érzelmekre? Te mit szoktál? A filmnek csak a címe ugrik be, sajna nem láttam.
izadóradanken 2009.02.13 19:17:04
@csacsacsa: csak lassan, lassan.
Előétel ugyebár, mi lészen?
Nem tudok mit tenni, mellesleg nem is nagyon akarok, de én imádom a Vészhelyzetet. A fenti történet egy Vészhelyzet story volt, az előző szériából. Az eutanázia kapcsán jutott az eszembe, mert amikor láttam, rémesen meggyötört. És persze az ember, a nőember, az anyanőember…..
Ha már indulatokat kavart az eutanázia kérdése, hát mesélnék valamit én is. A 9-10 éves, napjainkban még gyógyíthatatlan betegségben szenvedő fiú úgy dönt, őt ne kapcsolják lélegeztetőgépre. Mert nem akar vegetálni, nem akar tovább fájdalmat okozni az édesanyjának. Orvosi…..
Panaszkodunk, jó, ha egy nő manapság, egyáltalán túléli az aznapot. Mert annyi dolga van a világban. Panaszkodom, mert vasárnap reggeltől éjszakáig talpon voltam, hogy minden beleférjen. Egy átlagos pihenőnapon. Alig állok a lábamon, de tényleg. Viszont egy dolgot…..
Juliska hitte erősen, hogy Isten tudja, miért méri rá ezt a sok bajt. És bármi történt is, azt mondogatta, Isten megsegíti. Mert Isten nem hagyja el azt, aki őbenne bízik.Juliska mindig az egész családja helyett dolgozott. Ha kellett nap, mint nap két háznál is takarított, este…..
izadóradanken 2009.02.08 09:33:40
Mi egy kis faluban lakunk, nem messze a fővárostól. Beköltözők lennénk, egyikünk sem itt született, se rokonaink, se boldog ősünk itt nincs. Amikor a nagyobbik fiunk megszületett, elsétáltam vele a templomba, megtudni, mi a keresztelés módja. Nekünk nem volt egyházi esküvőnk, ellenben mindkettőnket megkereszteltek harmincegynéhány évvel ezelőtt.
Na most, kiderült, a keresztelés azon múlik, hogy a helyi pap erről hogyan vélekedik. Itt nálunk kevés a szülők keresztlevele, kevés az egyházi esküvő, azt kéri, hogy mindketten járjanak templomba. Ha ez ok, jöhet a keresztelés. Nálunk ez a szabály.

Viszont rákerestem a neten a keresztelésre, találtam egy győri plébániát, amelynek a lapján ez áll:
"MINDEN MEGSZÜLETETT GYERMEKNEK (FELNŐTTNEK) ISTENTŐL ADOTT JOGA, HOGY MEGKERESZTELÉSE RÉVÉN A KATOLIKUS ANYASZENTEGYHÁZ TAGJA LEHESSEN! - EZÁLTAL BIZTOSÍTVA LEGYEN SZÁMÁRA AZ ÜDVÖSSÉG KAPUJA." - ezt, mint alapelvet írják le.
Ugyanakkor azt is, ha a szülők nem gyakorló katolikusok, nincs egyházilag érvényes házasságuk, vagy ennél bonyolultabb a helyzet, akkor:
"Minden más illetve a leírtaknál bonyolultabb esetben a szülők kérjék bátran!!! - a tények feltárása mellett - a plébános ill. káplán segítségét gyermekük keresztelése ügyében!"
Hát ennyi.
Zsame, Juliskának mondd meg, ne sírja ki a szép szemét, keressen másik papot, és jó napot kívánunk, a gyerek megkapja a keresztséget. És hivatkozzon csak bátran egyháza küldetéstudatára, meg alapelveire.

Na tehát hétfő volt az első próbanapom. Első benyomásom: az ügynökségnél mindenki fiatalabb nálam. Mondjuk minimum 15 évvel, de legyen csak tíz. Már az is egy másik generáció.Ellenben hihetetlenül kedvesek, mindenki az asztalomhoz járult bemutatkozni - nem engem cipelt körbe a…..
izadóradanken 2009.02.06 11:33:20
@Pilgram: elkeseredve csak én lehetek némileg. Merthogy az én életemről lenne itten szó, valamennyi posztban. Hogy nem tűnik valóságosnak? Bár csak virtuális lenne, hidd el, nagyon bírnám!
"Egy frászt, anyukám, mielőtt visszafogadnád, a te kis édes uradat, Andriskádat, mert úgyis ezen merengsz, végre ki kell próbálnod egy futó, kis laza viszonyt. Ahogy mondani szokták, szemet szemért, anyukám, én megoldom neked ezt a kérdést! Kerítek neked egy futó…..
Kovalcsik néninek ki volt sírva a szeme. A nagymamát siratta meg újra, és a kisunokát, akiket egy éve elütött az a galád. Ő mondta így, galád. A galádot tegnap a tévében mutatták, nagy bamba fejű, ezt is ő mondta így. Meg hogy hallotta, hogy a galád hobbija a száguldás.…..
 Már megint micsoda baromság. Gondolod te.Pedig van erre példa. Az olasz kormány válságkezelő programjának része az a 25 százalékos forgalmi adó, amelyet kiró minden "nem szimulált" vagyis egyértelmű, valóságos szexjelenetet tartalmazó műre, legyen az, színdarab,…..
izadóradanken 2009.02.02 21:50:50
@kőporosvazelin: lehet, hogy nem a postíró téved. Lehet, hogy valamennyi Playboy rajongó rosszul tudja. Aki csak az újságot látja, nyugodjon bele, hogy csak az létezik. De soha ne becsüld alá...! Te tudod, hogy ki vagy milyen mogul áll a lap mögött? Hogy az miből szerzi a pénzét a szexlapra? Vagy mit kezd azzal a pénzzel, ami a szexből, mint üzletből befolyik?
Másrészt, bocs, de csajok vagyunk - már ahogy egy kedves olvasónk említette. Nekünk nem volt szükségünk a Playboy-ra.
izadóradanken 2009.02.02 21:52:48
@preditor: Te meg beszedtél egy mínusz kettes alát helyesírásból. Valamint, mintha kicsit csúnyán is beszélnél, kisfiam! De már nem írok többet az üzenődbe - úgy látom, felesleges.
Boldogon tegnap este egyáltalán nem volt tűz. Ellenben félszáz tűzoltó gyűlt össze a helyi művelődési házban, megünneplendő egy társuk nyugdíjbavonulását. De ami azt követően történt még tucat Menzel-és Kusturica film összes jelenetét is felülmúlta. Olyan…..
izadóradanken 2009.02.02 11:06:47
@bameszkodomcsupan: pedig úgy érzem benne van, mármint a tartalom. Az építő jellegű megjegyzésedért köszönet. Azért remélem, még visszatérsz, hiszen van itt mit olvasni, sőt saját híreink is akadnak. Igyexünk, igyexünk :-)
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
Rövid hír Leányvárról: megöltek egy idős asszonyt. Brutálisan, a saját lakásában. Mindezt csak most jelentette be a rendőrség, pedig az eset még január elején történt. Hogy miért hallgattak eddig? A nyomozás miatt - állítják. De vajon mit gondolnak, egy 1686 fős faluban…..
Hanem Sinkovics Gábor. Sinkovics eleve a magyar sportújságírás királya, a testedzés Czigány Györgye, aki úgy tud Istenhez fordulni, ahogy előtte csak a legendás temetésközvetítő. De azt eddig nem tudtam, hogy elsőosztályú, naiv-rácsodálkozós fajta buzifaló. A Havas Henriket a…..
izadóradanken 2009.01.30 18:13:18
@zsame: én szerintem jogos a dörgésed. A post valóban nem szól semmiről, csak betölti a kukta szelepét. Péntek van. Lehet fröcsögni, cöcögni, buzizni, újságírót szidni, verni, köpködni, ordeneréságokat leírni, lehet mindent. Olvasni viszont egész mást ajánlanék, mertmegerdemled.blog.hu/2009/01/26/rozsaszin_bugyogo_lezart_csomagban05 hogy csöppet tartalmasabb péntek esti buzizásba kezdhessetek, meg gyerekerőszakba, meg ugye az említett rózsaszín bugyingó kérdésének boncolgatásába... hehehe