Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fluoride

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
fluoride 2013.05.28 16:41:44
@MechanicGod: tévedsz, én nem vízzel öblítem a wc-met hanem Audi A6 Bi TDI-vel. Így reggel egy átlagos afrikai család 3 napi audiszükségletét küldöm le :)
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
fluoride 2011.09.20 10:14:15
@rekszem: Szerintem nincs hatása rá az emberi tevékenységnek. A hőmérséklet változás a napfolttevékenységgel van szoros összefüggésben és ez utóbbi a vízpáraképződést befolyásolja ami sokkal jobban üvegházhatású gáz mint a CO2 és sokkal többet is tartalmaz ebből a légkör. Ha pedig nő a világhőmérséklet akkor a CO2-szint is nő az óceánok felmelegedése folytán, vö. felszabadul az óceánokban oldott CO2. Így növekszik a hőmérséklettel a CO2 szint is.

Egyébként azt írtam hogy a hőmérséklet mindig is ingadozott nem pedig azt hogy folyamatosan növekedett. Az 1300-as években melegebb volt az átlaghőmérséklet mint most.
fluoride 2011.09.20 10:35:20
@coord: Ezzel egyet értek az én fókámban már több mint 500 ezer van és még egy 100ast tervezek bele legalább. Igaz h motor cserélve lett és sokat kell költeni rá de még így is nagyságrenddel kevesebbet mintha újat vennék. Új motor: 500k, új autó: 6M
fluoride 2011.09.20 10:43:34
@Gomulka Béla:

1. Az ember által kibocsájtott CO2 nagyságrendekkel kevesebb mint ami a környezetből jön. Persze az ENSZ IPCC-nek az a dolga hogy az ellenkezőjét sulykolja, ezért fizetik (az államok, olajlobbik stb.)

2. Amikor a II. Vh. után erőteljesen megindult az ipari termelés, és a CO2 kibocsájtás gyorsan nőtt, a hőmérséklet csökkenni kezdett és ez a csökkenés tartott 25 évig. Ekkor az embereket újabb jégkorszak eljövetelével riogatták. Most nő a hőmérséklet, most ezzel riogatják az embereket. Mikor mivel :)

3. Azt nem tagadhatjuk hogy az ember okozta globális felmelegedéshez és az ahhoz kapcsolódó iparhoz, tízezernyi újságíróhoz, tudományos tevékenységhez komoly anyagi érdekek fűződnek, főleg a fejlett nyugati ipar részéről. Másképp kinek adnák el azokat a méregdrága, soha meg nem térülő tlajkollektoros (konyhanyelven: hőszivattyús) rendszereket (épületgépész vagyok, kollégákkal kiszámoltuk).
A szovjet autógyártás nem a választékról, vagy a minőségről lett híres, de az idő megszépíti az emlékeket, olyannyira, hogy ma már jó üzlet a gyűjtők, illetve a nosztalgiára fogékony vevők kiszolgálása. Az indexes Gazda kolléga fedezte fel ezt a képsorozatot a neten: az…..
fluoride 2010.10.23 12:36:38
itt szoktuk a témát tárgyalni:

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9196187

Magyar retroautók, Orosz, Ukrán, Lengyel, Csah hasonszőrű kiadványokkal együtt.
Egy hét eltelt, amióta Mekler Laciék elindultak Mongólia felé. Elébe megyek az eseményeknek – elakadás eddig nem volt, csúszás, fura dolog viszont mind több. Mekiék lassan egyre jobban alámerülnek az ex-szoci Ázsia kreténségeiben, merev szabályok közé szorított ad hoc…..
fluoride 2010.06.09 01:40:43
@Liquid_Night: oda én is el akarok menni, már az ukrán haverommal beszéljük hogy kéne megszervezni
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
  Autópályán a legkönnyebb közlekedni. Az ember csak tartja a gázt és a kormányt, és nem történik szinte semmi, de mi képesek vagyunk rá, hogy még itt is veszélybe sodorjunk másokat. Vélemények az azonos című írásunkról...
Múlt héten együtt pityeregtünk olvasóinkkal az MZ ES 125 szándékos elrohasztásán. Ugyan a kis kelet-német veterán-értéke a négy forintot is alig hagyja el, de gépként, emlékként sokkal többet érdemel annál, mint hogy Óbudán rohadjon el egy lámpavashoz zárva. Úgy tűnik, a…..
Jól tette Yoli87, hogy rendőrt hívott ma délelőtt, sokkal rosszabbul is elsülhetett volna a dolog. Bár ha nagyon akarták volna, akkor szó nélkül pépesre verik, talán egy kis pénz kicsikarása lett volna a cél eredetileg, ha olyan akad horogra, akit könnyebben meg lehet félemlíteni.…..
autózz! Hóból is megárt a sok 2010.02.02 15:06:00
Tudom, tudom, szar szóvicc, de ahogy nézem, nem is én alkalmaztam először a blog.hu történetében. A hétvégén jó sok hó esett az országban mindenfelé, TG az e témával kapcsolatos küzdelmeit és tapasztalatait osztja most meg veletek. Már régóta olvasgatom blogjukat, ha időm…..
Belsőség Mini, mikro, nano 2010.02.05 09:00:00
A nanotechnológia már az utcán van, ez kétségtelen. Nem kell hozzá sok idő és apró robotok százai nyüzsögnek majd bennünk, pusztítják a rákos sejteket, stimulálják idegeinket és ki tudja még mit.  Alig várom már, hogy megjelenjenek az első nanorobot-chiptuningolók és…..
fluoride 2010.02.05 12:56:10
@Csumpi Hálidéj (Mk412): Van olyan amire tilos gondolni?
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás, főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás; szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése az evésben és ivásban. - Legyünk húsok,…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...