Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grashrat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
grashrat 2013.06.03 10:20:55
www.elvira.hu/utazas/nemzetkozi_jegy.php

Győr:
Nemzetközi pénztár
Nyitva tartás: h-v: 05:30-20:00
Megjegyzés: Nemzetközi utazásra jogosító menetjegy, helyjegy, utazási igazolvány euróban is fizethető. A visszajáró összeg forintban kerül kifizetésre.
Hosszú még az út, amíg a videojáték-sajtót tényleg újságírásnak lehet tekinteni - a zsákszámra osztogatott ingyen játékok, a kiadó által fizetett stúdiótúrák, a szinte kizárólag pozitív előzetesek és a jövőbeni hozzáféréssel sarokba szorított írók nem éppen…..
grashrat 2012.06.08 21:27:04
@molnibalage:
Baldurs Gate Enchanted Ver. hol szerezted meg? Köszi
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Hogy mennyire beleégett a hosszú, fekete hajú lány (lásd a számtalan ázsiai horrorfilmet) rémtoposza a kollektív tudatalattiba, arra kiváló példa ez a rövid videó, amelyet egy spanyol tv vett fel egy hotel folyosóján. Természetesen a Ragyogás istenverte ikreinek emléke is…..
A Sorozatjunkie-n olvastuk tegnap, hogy Bordán Lili, számos magyar mozifilm és külföldi sorozat (Law&Order SVU, Robin Hood, Painkiller Jane, Silent Witness, stb.) után jelentős szerepet kaphat a BSG Blood and Chrome című spinoffjában. Ő lehet Beka, akibe majd az ifjú Adama szerelmes…..
grashrat 2011.02.08 12:38:29
@solozzo: igen
1981-ben Bordán Irén férjhez ment Szerdahelyi Gáborhoz, és vele együtt az Egyesült Államokba költözött. A következő évben megszületett lánya, Lili, majd 1986-ban fia, Philippe
Miért minősített le két fokozattal a Moody's? Mi a baja a Financial Times-nak Matolcsy Györggyel? Miért kritizálják üzleti lapok a magyar gazdaságpolitikát? A Moody’s két fokozattal leminősítette hazánkat, Matolcsy György az utolsó előtti helyre került a Financial Times…..
Fantasy- és kardozósfilmes rajongók figyelem: az HBO a várakozásoknak megfelelően sorozatra kérte be George R.R. Martin világszerte ismert és elismert fantasy-regényfolyamának, a Jég és tűz dala ciklusnak első darabját jelentő Trónok harca pilotját, mert annyira frankó lett, hogy…..
grashrat 2010.03.03 23:18:00
@Abbo: jelenleg a Királyok csatája 200. oldalán tartok. eddig nekem is az Elátkozott királyok (inkább) és az Idő kereke (kevésbé) ugrott be róla.

javaslom mindenkinek elolvasásra :)
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..