Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerdem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerdem Kurultaj nem, Európa igen 2012.08.21 09:00:00
Szerencsére idén két neopogány fesztivált is rendeztek a Nagy-Alföldön, tehát ha valaki lemaradt volna a Kurultájról nem kellett bánkódnia, hiszen még mindig részt vehetett az egy héttel későbbi bösztörpusztai eredettörténet relativizáló „Jézuspártushercegvolt”…..
Kerdem 2012.08.21 12:17:42
@venator: "Maga az EU sz...ja le leginkább a keresztény elveket és tanításokat.." Ezt mi is így gondoljuk, viszont mi pont nem sz...uk le, ezért is írtuk a fenti posztot. Másfelől meg szerintünk nem fér bele az, hogy egy pogány szertartásra berendezett jurta tetejére keresztet rakunk és ezzel elintéztük a dolgot. Szent István 1000 évvel ezelőtt letette a garast valami mellett, amit úgy hívtak, hogy kereszténység és szerintünk a lehető legjobb döntést hozta. Egyszerűen nem érdemes ezt kétségbe vonni, mert az azóta eltelt idő őt igazolja.
Kerdem 2012.08.21 13:59:26
@mirrormirror: Hm-hm, érdekes és meglepő következtetés. Ugyanakkor nem gondoljuk, hogy a pogánykodást csak SZDSZ-s oldalról lehet kritizálni, sőt.
 Lenyűgöző mennyiségű huszadik századi fotót tett közé a Google az amerikai Life magazin archívumának publikálásával. Az oldal képkeresőjében, a keresőmezőbe a kulcsszavat, majd utána a source:life kódot beírva böngészhetünk több tízezer archív felvétel között.…..
 Császár Antal, a Fidesz frakciójából kilépett országgyűlési képviselő a pártpolitikai csatározásokon felülemelkedve, független képviselőként és a Vállalkozók Pártja Egyesület elnökeként támogatja a kormányzati törekvéseket, közölte a Kormányszóvivői Iroda.…..
Kerdem 2008.11.28 15:24:05
Feltételezem, hogy a kommentelők többsége akkor se szavazni a jelenleg kormányzó pártra illetve külsős szövetsegéseire, ha levágnák a kezét.

Ennek ellenére a többség a Fideszt kritizálja, olyan felhangokkal, hogy nem is szavazna rá, akkor már inkább legyen érvénytelen.(szvsz ez olyan mint tartózkodni az egyik legsunyibb dolog, amilvel mindig a rosszabb választást támogatják).

"Orbán Viktor monnyon le!" Ok, mondjon le és utána mi lesz? Ki lesz a Fidesz első embere? Ki az aki a Fideszben rendelkezik olyan vezetői képességekkel mint OV? Ki az a fideszes politikus akiből a ballib média nem csinálna 1 hónap alatt patás-ördögöt?

De igazatok van, a jobboldalon mindenki legyen hibátlan tökéletes szép és éljen örökké, lehetőleg napont újuljon meg és mindenre tudja a tökéletes választ, pláne ha vezető.

Az is igaz, ha van egy tökéletesen alkalmas emberünk arra, hogy elvezesse ezt a nyomorult országot, azt zavarjuk el a fenébe, hátha a nála sokkal bénábbak jobban fognak kormányozni.

A jobbos szavazók nagy többsége OV miatt szavaz a Fideszre, ha ő nem lenne leszarnák az egészet, illetve ha nem találta volna ki a szövetségesi rendszert, akkor ma lenne az országban egy 30%-os Fidesz és kb. 6-8 jobboldali parlamenten kívüli (!) kispárt.

De tényleg ez a legnagyobb probléma ma Magyarországon, hogy egy szerencsétlen korrupt Vállalkozók Pártja (wtf??), képviselője független lett?

A szocik ámokfutása lényegtelen tényező...

 Kedves feketeöves balosok, (és Tóta W. Árpád) akiknek az égadta világon mindenről Orbán Viktor jut eszébe, kérlek engedjétek meg, hogy most ne az ő ötleteivel vesződjek, és felvessem a felelősség kérdését. Szarban vagyunk, tudom, igen, lehet, hogy most összefogás kéne,…..