Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Burnalot

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Burnalot 2011.02.02 11:24:55
Nem hiszem el!!! Ez a fickó mindössze annyit tett, hogy elkezdett olyan videókat posztolni a tube-ra, melyekben egy millió dollárért kuncsorgott, és igen, valaki nemrég hozzá is vágott egy gurtnit!! *zokogok  ..
Subba WTF: Mindenkori Orbán 2011.01.13 11:43:00
A pécsi könyvtárban. via..
Míg mindenki azzal van elfoglalva, hogy a hordás MKII szabályok miatt felkoncolja a PP munkatársait, én csendben befejeztem Teddy macit. (Nem igaz, hogy mindeki. Akinek WM-es serege van, az vidáman kacag, és csomagolja a vazelint.)Szóval igyekeztem igazodni a figura nem létező…..
Burnalot 2010.01.30 17:59:23
Geistwald Ghasts társadalmi munka 2009.10.07 21:05:00
Tisztelt Elv-, Faj- és Bajtársak!Forradalmi időket élünk mostan, amikor mindennél fontosabb az egység és az összetartozás. Ha nem akarjuk, hogy országunkat imperialista lakókocsik tapossák, mindenkinek ki kell vennie részét az előttünk álló munkából!Ennek első és legfontosabb…..
Burnalot 2009.10.14 10:19:02
@tengerSAM:

van egy remek oldal(fumbbl.com) ahol lehet online játszani teljesen ingyen. LRB4 a szabályrendszer. Regisztrálni kell, letölteni egy klienst és lehet is nyomni. A nicknevem Burnalot, ha kell segítség irj.

Burn
Nagyon úgy néz ki, hogy fordöförszttájminhiszcsöri teljesen festett sereggel állhatok bele egy mérkőzésbe. Hol máshol, mint Belgrádban. Persze még kicsit korai ezt elkiabálni, de azt hiszem, a nyilvános dicsekedés a még el sem készült festett sereggel, megfelelő motiváció lesz…..
Burnalot 2009.09.13 22:54:14
Újabb Warmachine/Hordes frakció teszi be a lábát tabletop játékokkal és babakocsi-nepperkedéssel foglalkozó oldalunkra, mai vendégünk Everblight vonyító hordája a fagyos északról. Nekem a Searforge Commission (WM) mellett ez a második választott seregem (Hordes), és éppen a…..
Geistwald Ghasts warhammert bírod? 2008.12.10 16:23:00
A szerkesztőbizottság megint sztárigazolást ütött nyélbe, ezúttal a pécsi Warhammer-iskola legjelentősebb kortárs ideológusát ragadtuk el a konkurencia elől, aki a Specialist Games, a goblin mágia és a chaos dwarf kultúrantropológia nemzetközileg is jegyzett szakértője. Burnalot…..