Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Truth

25 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A One Button Bob a legszemetebb egyklikkes flashjáték, amivel valaha játszottam. Főhőse, egy önjelölt Indiana Jones úgy döntött, megkeresi az ősi kincset, amihez különféle akadályokon át vezet az út. Ezek pedig folyamatosan nehezednek, és eléggé szemétparasztok -…..
Rádöbbentem, hogy 5 Highlander film van, és én kb az első 2-t láttam csak. Mivel a filmet imádtam, a sorozatot imádtam, így muszáj lesz egy Hegylakó-Hétvégét tartani valamikor tavasszal...
Az Andrea által kiválasztott cikk többe került, mire az Electroworld pénztárához ért vele, de felkészült vásárlóként tudta, hogy a feltüntetett áron köteles eladni neki az áruház. Végül ez meg is történt, nem is ezzel van a gond, Andrea a bánásmódot kifogásolja, ami a…..
Aki ezt olvassa, soha az életben ne vegyetek Epson nyomtatót. Ilyen szart kitalálni se lehet. Komolyan nem hiszem el egyszerűen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH...
Az élet kis és nagy igazságai 2010.01.20 20:25:27
Én nem értem hogyan csinálják. Amikor a világ többi része sorra gyártja az igénytelen, bugyuta animációs rajzfilmeket, a Pixar egyre jobb és jobb lesz. A Wall-e zseniális volt. Az Up! ha lehet még zseniálisabb. Olyan érzelmeket mozgat meg, hogy uh, nem is értem, a gyerekek ezt…..
Truth 2010.01.03 21:51:03
  A Starlight rendkívül addiktívan csináltat velünk 3D-s összevisszaságból kétdimenziós rajzokat. A feladat egyszerű, az egeret mozgatva olyan nézőpontba kell jutnunk, hogy megjelenjen a csillagok által ábrázolt kép. A három nehézségi szint közül a könnyűt csak azoknak…..
Épp előttem a szakítós könyv, és a hátlapon a 3. pontban nagy betűkkel virít, hogy a távkapcsolat szigorúan tilos, és a 10.es, neten ismerkedni szigorúan tilos. Nekem sikerült mindkettőt megszegni, 4x egymás után (ez aztán a teljesítmény!!!).A kép innenKedves Szakítós…..
Truth 2009.12.06 23:26:05
Kék: Barátok/BarátnőkPiros: Összejönnek a végénZöld: Voltak együtt a film alatt Tehát ez így a film végére le is tisztázódott bennem, de mondjuk hogy kit hogy hívtak arra már nem tudtam figyelni. :)..
Hiába a sok sztár, Ez a film közepesnél nem jobb. Az a gond, hogy mindegyiküknek karaktert akartak adni, bemutatni a történetüket, főhős szinten bánni velük. És ez ilyen formában egy 2 órás filmben nem lehetséges. Vannak a filmben olyan jelenetek amik megmentik attól, hogy…..
Ki szereti a jó öreg aknakeresőt? A LaserBox játékélményben ahhoz hasonlítható, bár a játékmenet jelentősen eltér. Adott mennyiségű dobozt kell összetörnünk, anélkül, hogy az azok között itt-ott elrejtett tükröket is összezúznánk (mert az ugye, hét év…..
De most komolyan. Egy olyan országban, ahol szerintem az egyik legnagyobb probléma a népességcsökkenés, ami hosszú távon a magyar nemzet teljes eltűnéséhez vezethet, miért kell olyan intézkedéseket hozni, ami további népességcsökkenéshez vezet? GYES idejének csökkentése,…..
Véletlenül akadtam rá az alábbi videóra, nem vagyok egy nagy jazz-rajongó, de néha szívesen meghallgatok egy-két számot. Végül sikerült ma elég sokat. Tehát kis hazánk büszkeségét láthatjátok, Harcsa Veronikát, eddig 4 angol nyelvű albuma jelent, és a háta mögött tudhat…..
B-oldal 20 gitáros 1 gitárosban 2009.05.05 12:35:00
Nem tudtam, hogy ki Guthrie Govan. Eddig. Aki olvasónaplót akar róla írni, annak ajánlom a Wikipedia cikkét, de ez most nem előadás lesz, hanem szeminárium. Főleg a gitárosok és a gitárzenét kedvelők figyeljenek, mert az alábbi videó igazi esettanulmány. 2005-ben a brit Guitar…..
A mozielőzetesek atyja, a hang, ami 40 éven át hozta a nézőket. Lehetett mással is megpróbálni a nagyszabású produkciók eladását, de nem volt érdemes. Bármikor felismered Don LaFontaine hangját, ha ismerősen cseng akár egy is az alábbi sorok közül:  THIS…..
A kétszintűség borzalmairól, már írtam egyszer: itt. Tehát ezzel most nem foglalkoznék. De annál inkább az érettségire tényleges lezajlásáról. Mindenki jól ismeri gondolom a gimnáziumban a különböző típusú embereket. Van aki minden házit megír, van aki semmit és nem is…..
Nah ehhez is elértünk. A teszt rész elég nehézre sikeredett, de igazából cska 2 pontott vesztettem (origo-s megoldókulcs szerint), meg egy 4 pontos feladatot véletlenül kihagytam. :D A tegnapi matek emelt megoldókulcsát megnézve viszont eléggé kiakadtam emrt avgy 3 feladatot…..
Nah ez okés volt nagyjából. Nem volt túl nehéz, persze azért van oylan feladattípus amit egyszerűen soha nem fogok tudni megcsinálni, de nagyjából megoldottma mindent. Oké nem lett anynira túl jó, de ahhoz képest, hogy emelt, egész jó, szal tuti 5-ös (60% felett már ötös). Bazeg…..
Nah ez majdnem okés volt. A szövegértés rohadt egyszerű volt, pár dolgon el lehet csúszni egy.két pontot, nekem is sikerült, de amúgy 45 perc alatt kész voltam, azt maradt 15 arra, hogy a teremben elhelyezkedő széplábú szoknyás lányokon legeltessem a szemem. :D Aztán jött a…..
Truth 2009.05.04 17:49:08
@N.o.S.e: Ez az, nem kell ám minden bejegyzéshez benyomni egy XD-t, akkor kommentelj, ha van mondanivalód. :D
Érettségi feladatsor 2009, ami letölthető itt: katt!!Eh, nézzétek csak végig a kommenteket. Ennyi hülyét, nem hiszem el hogy eljutottak egyáltalán odáig, hogy érettségizhetnek. Még ha el is lopná valaki az érettségi tételeket, amire most nagyon vigyáznak, hogy ne, akkor is tuti…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
Truth 2009.05.01 16:07:29
@watson: Ember, és a 3,8-as átlagra vagy büszke? :D Egyébként tök mindegy, hogy hány éves vagy, a hülyeség nem korfüggő.
Truth 2009.05.01 20:12:42
@nagymate17: Jaj ne, srácok, ha gondolkodni luxus, legalább nézzétek meg azt a zulu1 profilt, hogy ma regisztrálták, és egyetlen hozzászólása van...
Truth 2009.05.01 21:42:14
@zulu1: Hát igen, ebben biztosak is lehetünk. :D

áh én is érettségizek, tanulni kéne, ehelyett itt röhögök a sok lámán, nah meg Aerosmith koncertetdvd-t nézek, mer az jó, ajánlom mindenkinek. :D
Mai nap érdekes volt, vagyis amiket ma hallottam. Szal előszőr is csak itthon punnyadás, majd délután átmentünk apámmal St. Margretbe, egy autóműhelybe. Érdeklődni szeretett volna, hogy vállalják-e a kocsija vezérműszíjának cseréjét, ugyanis 120ezer kilométerenként ajánlott.…..
Truth 2009.04.21 14:32:54
Az élet kis és nagy igazságai 2009.04.16 19:12:02
Voltam Lord koncerten, ahonnan eljöttem mikor elkezdődött a Lord :D Hát ez a sok előzenekar, meg az utolsó busz átka. De a CSÍT jó volt, a Prognózis meg király. Az átlagéletkor mondjuk erős becsléseim alapján 40 volt. :D Volt egy-két ordítozós kötözködős skinhead, de amúgy a…..