Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gubacs

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hete indult a sorozat, azóta egy rakás érdekes kép érkezett mindenféle Magyarországon is kapható iPod-másolatról, a mostani postban azonban egy komplett tesztet olvashattok Malachinak hála, aki nemcsak meglátta, meg is vette a hulladékszámba menő shuffle-utánzatot. Íme a remek…..
Valószínű, hogy  nem klasszikus danonizálódással szembesítettek minket Magyarék,  inkább egy hibás töltés eredményeként került az eredeti 100 grammos csomagolásba a jóval kevesebb zsíros kenhető dolog, vagy a másikba több (amit eddig nem tudtunk volna a…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
Gubacs 2009.04.04 15:15:53
@malacka69 megélhetési dolgozó: A hulye nep alatti felsorolasban en is benne vagyok.Nincs is ezzel semmi problemam.Sok es sokfele hulye ember letezik.Van aki szamolni nem tud es van aki olvasni.pld.nepszavazaskor nem arra valaszol amit kerdeznek tole.
w A ló elszállt 2009.03.30 15:34:33
  Nekik szólt az őszödi beszéd eredetileg. A demokratikus Magyarország legnagyobb hatású szpícse lett, csak épp nem úgy és nem azok számára, ahogy Gyurcsány tervezte. Tévéfoglaláshoz, randalírhoz remekül bevált. Az úgynevezett szocialisták meggyőzéséhez nem volt elég.…..
Gubacs 2009.03.30 20:39:25
A sz@rbol nyomas alatt sem lesz gyemant.Sot!Ez akor is es most is igaz.
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
Gubacs 2009.03.26 23:25:38
w Elzúgtak forradalmai 2009.03.16 09:00:00
  Tulajdonképpen minek ünneplünk egy olyan gusztustalan dolgot, mint a forradalom?   Egy másik ünnep óhajtása A tehetetlen halott ..
Anonim levélírónk ugyan nem nyújtotta hosszúra mondókáját, ám három beszédes képe sok mindenre magyarázatot adhat azzal kapcsolatban, hogy mért tart itt a magyar közlekedési kultúra. Nem hittem volna, hogy valaha is írni fogok nektek, de ez kiverte a biztosítékot: Érdekes…..
Gubacs 2009.02.27 17:06:47
@rokkantterepjárós:Egy auto csak hatso rendszammmal meg Amerikaban sem mindenutt van "rendben",de Magyarorszagon/talan egesz Europaban/biztos,hogy nem szabalyos.
Az ember egy későfeudális földrajzi egységben élő embersokaság  tagjaként, mely fölött a látszat ellenére bizonyos kérdésekben titokban ám egységes főhatalom a maga jólétére egyesült, azt gondolná, hogy tehát az élősködők feltétlenül középosztály -ra…..
 A miniszterelnök meggondolatlan kapkodása egy olyan futballistának a képét idézi meg, akinek csapata a 85. percben is jelentős hátrányban van, a vereség biztos, a szurkolók hörögnek, ő pedig kétségbeesetten próbál labdába rúgni, míg végül nagy igyekezetében…..
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
w Száz lépés magány 2009.02.06 05:40:00
Már csak tízet kell aludni a Gyurcsány-kormány új programjáig. Izgi. Szürkének tűnnek a hónapok, amik új kormányprogram nélkül telnek, épp ideje már. Annyi biztos, hogy a szocialisták képesek a tanulásra. Úgy, ahogy a legszerényebb képességű gyerekek: ha évekig…..
Gubacs 2009.02.06 14:47:35
@CounterS: A kritikus tomeggel kapcsolatban.Ez elviekben nagyon jol hangzik csak esely nincsen ra. Mai index focim,hogy "A parlament elutasitottsaga 81 szazalek a politikusokat meg ennyien sem szeretik"Ez talan nem is meglepo. A furcs az,hogy az On kire szavazna? tipusu felmeresekre nem az a valasz,hogy a jelenlegi parlamenti partok kozul senkire,hanem rendre jonnek az erdmenyek,hogy x szazalek a Fideszre y szazalek az MSZP-re stb.Mar az is nagy lepes lenne ,ha a zemberek megertenek,hogy a politikusok azt teszik es mondjak amit szerintuk a szavazoik halani akarnak.
Megszületett az ítélet annak a férfinak az ügyében, aki tavaly halálra gázolt egy babakocsit toló nagymamát a zebrán, melynek következtében ő és a kisgyermek életét vesztette. Az ítélet 4 év fogház. Tehát ma egy emberélet Magyarországon 2 év börtönt kóstál, amely tétel…..
Gubacs 2009.02.04 01:12:41
@Káposztakukac: Ezen semmi meglepo nincs!A meglepetes az lenne,ha vegre megertened a fektavolsag es a fekut kozotti kulombseget.
Repülő Majom egy barátjával sétálgatott, amikor fura apróságon akadt meg a szemük. Egy BMW szlovák rendszámmal manapság már nem számít különlegességnek, ámde a szélvédő mögött lévő rendőrös zászlócska felettébb figyelemreméltó. Vajon a tulajdonos tényleg rendőr,…..
Gubacs 2009.02.03 16:28:26
@SilentSound: Ha elenorizhetetlen akor mitol adocsalo?Csak ugy a poen kedveert?
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Gubacs 2009.01.16 14:33:24
@scheerti: Igazad van,hogy ilyen arakkal nem mukodik a dolog.Valaki irta a nemet peldat ami ott jol mukodik csak az otthoni arak toredekebe kerul.Sot,ha jol emlekszem a nemeteknel nem csak a rendszamot veszi le a tulajdonos,hanem van torzslap is ami nelkul nincsen atiras.
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
A tötymörgőkön lehet bosszankodni, némán tűrni és haladni a tempójukban, vagy egyszerűen kielőzni őket, minden bonyodalom nélkül. Ez utóbbit próbálta Diána is kivitelezni, de egy kisebbrendűségi komplexussal küzdő egyén úgy gondolta, legyen egy életre szóló - vagy inkább…..
 Végre egy olyan döntés, amikor fenntartások nélkül azonosulni tudok a kormány álláspontjával! Nem mintha nekem annyira hiányzott volna ez az érzés, s most is inkább arról van szó, hogy a kormány döntött aszerint, ahogyan én azt jónak gondoltam, s ahogyan azt már tegnap is…..
Miközben azt olvasom, hogy az USA-ban a zenei jogvédők már nem perelnek, hanem "törvényen kívüli" eszközökhöz akarnak nyúlni, aközben olvasom azt a hírt is, hogy 2009-ben és főleg azt követően a lemez eladások soha nem látott mélységbe zuhanhatnak. Nincsenek…..
Gubacs 2008.12.29 03:13:01
@mrmetal: Vagy Iron Maiden?!
 Egyszer André Gide-et, a nagy francia regényírót megkérdezték, ki a legnagyobb francia költő, azt a szállóigévé vált választ adta:”Victor Hugo – sajnos.” Hasonlóképpen vagyok én is a Fidesszel. Soha nem állítottam magamról, hogy a politikai küzdőtér…..
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
A Tesco-ba egymáson taposó halak közül Anita kiválasztott egy jóképű pontyot, amit szeretett volna hazavinni, pucolva, filézve, szeletelve. A filézésre és szeletelésre nagy nehezen ugyan talált egy dolgozót, de pucolásra nem voltak hajlandóak. Valaki monda meg: miért? Gondoltam…..
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..