Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DMEM

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvasta a könyveket, annak feltűnhetett, hogy solyamatosan lakomáznak. Az egészen egyszerű ételektől az olyan finomságokig, mint a meg nem született kutya csemege. A nem hivatalos szakácskönyvben valószínűleg ez utóbbi nem lesz benne, de 256 oldalon keresztül válogathatunk az…..
A szerepjáték kezdetei óta a dobókockák jelentik a véletlen fő forrását a játékban. Vannak más megoldások is (kártya, kő-papír-olló, számítógép, stb.), és vannak kifejezetten kocka nélküli (= véletlenszerűség nélküli) szerepjátékok, de a kocka ma is majd minden…..
Nem túlzottan hosszú, de mindenképpen remek darab a Cloud to Ground Guardian. Létezik az Amerikai Egyesült Államok légierejében egy gép, a B-17, amit csak nemes egyszerűséggel a "repülő erőd" néven emlegetnek. Ez a gép irgalmatlan módon fel van fegyverezve, és…..
IDDQD Szerdai retro: ELITE 2010.04.14 16:00:00
Kicsit bajban vagyok megint az eheti retrojátékkal, ugyanis megszavaztátok az Elite-et (igen, így ragozzuk, ugyanis nem „elájt”a kiejtés, ahogyan sokan tévesen hiszik), én viszont – töredelmesen bevallom – nem nagyon játszottam ezzel a programmal annak idején.…..
Azért próbálom megóvni attól, hogy a Thinkgeek oldalait nézegessem, mert csak a szívemet fájdítom. A rendelés a különböző járulékos költségek miatt iszonyatosan drága. Egyszerűen nem éri meg ebből a boltból vásárolni. Aztán egy ködös novemberi napon Cukiság Eszter és…..
DMEM 2007.11.28 11:16:52
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
A Homár az előbb ment le öngyújtóért és Olasz módra rejtvényújságért az Október 6.-a utcába, az éjjelnappaliba. A Zrínyi utcán, kábé a pálinkabolt magasságában két gimiskorú kiscsaj jött szembe, az egyik semmilyen, a másik kicsit Avril Lavigne-osan, de azért egész jól…..
Nyájas olvasónk, a borközeli Kriszta az olívászattal ismerkedett nemrég Toszkánában. Sok érdekeset látott és tapasztalt, ezért úgy gondolta, helyes lenne másokkal is megismertetni mindazt, amivel őt megismertették ott. Ebből az alkalomból írt egy könnyed hangütésű kisregényt.…..