Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garage87

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
Vanabble a mogyoródi MOL kútnál autópálya matricát és benzint vásárolt, nem is először. Ahogy írja, azt már megszokta hogy a számlájukon sosem szerepel a benzinen kívül semmi egyéb, amiért fizettek, most mégis felkészületlenül érte őket, ahogy a kutas kezelte a…..
Garage87 2009.07.05 22:28:53
Elég hülye rendszer...Nálunk vissza lehet menni a programban, kivéve az utolsó lépésnél. ha kp-ra van kiütve, el lehet adni terminálon keresztül, de az hosszú és bonyolult, csak céges kártyánál használjuk, ahol fontos, hogy mit vettek vele. Sima bankkártyánál egyszerűbb módon csak az összeget húzzuk le utólag (majd egy visszáru a második tranzakcióról, de azt később is meg lehet csinálni, ha sokan vannak), de ez úgy tudom nem szabályos, úgyhogy nem fejtem ki. De anyagilag rendben van, és a vásárló ellenőrzi az összeget természetesen. (legalábbis a lehetőség meg van rá adva, de sokan nem is nézik a terminál kijelzőjét, csak mereven bámulnak a gombokra...nem tudom miért...)Ez a mi rendszerünk, és nem lehet visszaélni vele (céget most nem mondok...aki ott dolgozik, rájön sztem). Amúgy a visszáruzást az irodai szgépen is látni lehet, valamint papír is van róla. Ez a fent említett rendszer nem egy mai darab lehet.

Ha pedig kérdeznek, tessék odafigyelni. Nem hülyeségből teszik. Pl. az én hibázási arányom semmi ahhoz képest, hogy hány vevőnek HALVÁNY FOGALMA SINCS arról, hogy hányas kúton tankolt, miből, mennyiért, valamint nem tudják a saját rendszámukat, telefonszámukat,pin kódjukat, és nem értik azt, hogy "zöld gomb, pin kód és zöld gomb". Na meg ugye azok, akik azt sem tudják, hogy mit akarnak venni, és végigállják a sort, majd a kasszánál eszükbe jut valami halaszthatatlanul fontos vásárolnivaló, amit 5 percig keresgél a boltban, amíg ugye áll a sor.

Erre lehet azt mondani, hogy nem muszály odamenni dolgozni, de akinek ez a véleménye, az
bek@phatja, vagy elmehet egyetemi tanárnak is felőlem. Amúgy sztem minden melóban van min bosszankodia az embernek.

Na amikor ilyeneket kezdek írogatni, akkor kell elmennem szabira.
Vajon direkt villogtatták a lámpát Várpalotán a benzinkútnál? Találkozott már valaki ilyen átveréssel? Nekünk őszintén szólva nem tűnik életszerűnek, annyival szenyóbb módszerek vannak a lehúzásra, a villogó fény meg annyira feltűnő. Részletek hajtás után.  …..
Garage87 2008.11.23 21:14:21
Azt a paranoiás mindenségit! Elhajtottak arról a kútról. Hihetetlen ez az üldözési mánia. Új trükk???? RAVASZ MI??? Ne röhögtessetek már. A kutasok jártak sz@rul vele. Kész összeesküvéselmélet nem? A kutasoknak egész nap csak a lopáson jár az esze valószínűleg. Semmi máson. :) Röhej.
Nagyon rafinált. Amúgy érdekesnek tartom a "direkt villogtatás" kifejezést. :D Azt hogy kell? :D Mondjuk én nem így oldottam volna meg. Nem fogtam volna rögtön rá, hogy ő tankolt. De gondoltam volna. De valószínűleg akkor is ugyanazt gondolta volna a kedves panaszos, ha máshogy intézik.