Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1attee

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
Egy okos burzsuj persze nem a tömeghatás alapján választ úti célt, de figyelembe veszi azt. (Legrosszabb esetben legfeljebb azért, hogy elkerülje.) Így mindenképpen érdeklődéssel olvassa (ő is) a világ legnagyobb utazási oldalának, a TripAdvisor-nak idén immár a harmadik…..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
r1attee 2011.01.04 21:01:12
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Halottak száma: sok. Az előző rész ott maradt abba, hogy Abby és a big bad wolf Wakefield szemtől szembe állnak egymással. Abbyben akad annyi lelkierő, hogy megkérdezze a Nagyon Gonoszt: miért csinálja ezt az egészet. Hát nem tudod? jön a visszakérdezés, és ebben a pillanatban…..
James Gandolfini kissé kiakadt a múlt héten, amikor gyermeke és annak anyja társaságában szeretett volna sétálni egyet nyugodtan, de egy járókelő elkezdte felvenni videóra a kezében Homer Simpson-maszkot lóbáló színész, aki erre pont úgy reagált, mint ahogy Tony Sopran tette…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
  Mi a közös a családját kiirtóban, az ittasan balesetet okozóban, meg abban, aki elkártyázza a családi birtokot? Nem tudnak veszíteni. Vélemények az azonos című írásunkról...
r1attee 2009.10.07 16:50:57
Közlekedési kultúra = 0
És ez látszik a kommentekből is...
Itt is nagyon hamar előkerült az "de engem ő feltart" téma... Nem vagyok egy krúzingoló típus, de
lesz@rom, hogy kit "tartok fel" az egyébként szabályoknak majdnem megfelelő (értsd: tűréshatáron belül lévő, persze +-ban), számomra biztonságos, képességeimnek megfelelő sebességemmel...
Azt hiszem ebben is lehet valami: sokan vagyunk az utakon, sokféle képességekkel, amit tiszteletben kéne tartani...
Vagy hajtson az eddig 0 km-t vezetett, reflexeiben erősen behatárolt idős néni is ezerrel, mert a többiek is úgy mennek? Melyik a veszélyesebb? Ha hajt, mint a többi állat, vagy ha csendesen krúzingol?

(Mielőtt a fenti feltételekbe belekötnétek - az ilyen ne menjen az útra: mondjuk a néninek nincs lehetősége tömegközlekedésre, és azért nem vezetett eddig, mert pár hónapja meghalt az egy szem gyermeke, aki eddig szokta őt fuvarozni...)
r1attee 2009.10.07 16:52:21
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
r1attee 2009.09.25 12:51:19
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
Nem kis különbség, hogy úgy megy-e az ember a legnagyobb magyar amerikaiautó-találkozóra, hogy csak úgy elmegy, vagy hogy vesz magának egy 1968-as izomautót, és úgy megy el. Utóbbi esetben ugyanis kicsit beleássa magát a történelembe, és akkor úgy jár, mint én: nem azt játja,…..
r1attee 2009.08.10 20:22:57
Hát a 3500-as belépőt már én sem fizetem ki... De ami a legrosszabb volt, hogy anno pár éve (pl. mikor ez is készült: www.youtube.com/watch?v=eUEFn7NlYeM )
amcsi autóval inygen be lehetett menni... Most meg már az 6000.... (Havernak van egy Dodge RAM munkagépe, legalább kompenzálta volna az étvágyát, ha "bevisz" minket). Mindegy. Kár, mert tényleg jó buli szokott lenni!
-Kedves nézőink, élőben jelentkezünk a Révkomáromi Nyári Lovagi Játékokról, ahol megpróbálunk észrevétlenül elvegyülni az ünneplő tömegben, és a helyieket az aktuális nyelvtörvény kapcsán pár szó erejéig mikrofonvégre kapni. Ahojte, môžeme hovoriť po maďarsky? -Áno,…..
  Az ADAC ezúttal nagyszabású bérautó inkognitó teszttel jelentkezett: 7 európai ország üdülővárosában béreltek kocsikat, megvizsgálták az állapotukat és szolgáltatás minőségét. Lesújtó a végeredmény.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Tardai történetek Ötvenhét 2009.05.04 08:00:00
Tarda az extrém sportok bölcsője. Már akkor az volt, mikor az arcok nem csupán az izgalom miatt keresték a veszélyt, hanem jött az magától; alapban nem volt egyszerű talpon maradni a felső kocsmától hazáig a jegeces úton lefelé, persze félrészegen, matt sötétben, vagy uralni a…..
r1attee 2009.05.04 09:52:35
 "Mi ez, he? Benőke, Kántor Vladimir, Ignácka meg a többi tardai csávó adják az ívet rendesen. Tardán, Budapesten, a Balatonnál, Prágában, Pukheten. Olyan sztorik vannak, beszartok! Érdekel, mik mennek? Olvasd a blogot! Véleményed van? Kommentelj! Beköltöznél Tardára?…..
Fiatal festő műhelyében vagyunk, művész nagy munkában, rendkívüli koncentrációval lelkes-mosolygós férj HTB feleségéről fest aktot, mindenki lélegzetvisszafojtva várja a végeredményt. A házaspár viszont nem éppen műértő, mert férj egy orrtöréssel honorálja a…..
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..
Tardai történetek Harmincnyolc 2009.03.26 07:00:00
Az Ignác ütős melót talált magának. Erősáramúhálózat-segédkarbantartó betanított dolgozó az arc, ha még nem baszta agyon az áram valamelyik nagyfeszültségű oszlopon. Mer' nem kértek tőle semmi villanyszerelő vizsgát, de még az se' volt nagy baj, hogy a megawattról valami…..
r1attee 2009.03.26 09:02:11
Bálint Csaba 2009-es bejegyzésének bővített, aktualizált változata Erről a témáról nem lehet elégszer írni. Ahogy Szarajevóról vagy Srebrenicáról sem. Blogunk több mint hat éves működése során a Horvátországban vagy Boszniában (szerbek és nem szerbek részéről egyaránt) elkövetett bűncselekményekről…..