Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinok

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztő vonatos történet, ami lehet, hogy nem a MÁV hibájából történt! A német precizitásnak nincs határa. A kollégák valami új típusú tűzvédelmi engedélyt kerestek a magyar kalauzokon, aztán amikor az nem volt, deportálták az összes alváshoz készülődő utast…..
sinok 2013.10.29 20:48:54
@hawkeye: Nem hawkeye. Ez már a hétvégi.
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
Utoljára tizenhárom hónappal ezelőtt írtam a felújított Bmw 518i-ről. Emlékszem, akkor szakadt rólam a víz, hőség volt, durva a nyár. Most itt ülök pulcsiban. Nem csak egy év telt el tehát, hanem egy évszak is hozzá. Öt évszakkal ezelőtt írtam a BMW-ről. És ezalatt…..
sinok 2013.09.21 08:00:40
Nehéz lehet most Csányi Sándornak lenni, a Homár őszintén együttérez. Bár nem feltétlenül osztja a visszaállamosítási bankmentő terveket, talán még mindig jobb az egész országra verni a balhét, mint a bank ártatlan ügyfeleire. KN hitelkártyatulajdonosként eredendően bűnös,…..
sinok 2008.10.22 17:38:46