Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shibaura

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi igazság, hogy egy posztnak csak akkor van igazán értelme, ha   1. érdekel mást is a téma az íróján kívül, 2. és valamiféle aktualitása van a dolognak.   A Szudán történelméről szóló posztsorozat a második kitételnek mindenképpen…..
Modorosblog Margaréta-álomváros 2010.12.15 06:00:00
Az évezredes múltra visszatekintő Margitsziget, Margareteninsel, a Nyulak Szigete - ami alig kilencven éve még csak a kiváltságosok számára nyújthatott kikapcsolódást, Magyarország elmúlt évtizedeinek legnagyszabásúbb fejlesztési programjának ad otthont 2011 tavaszától.Szeretne…..
Modorosblog A dohányos 2010.12.02 09:23:00
-Na, ez szimpatikusnak tűnik. Csapolt Engelfelder Indian Pale Ale meg Rotburger. Korsó 350, Maß 500 - a hülyének is megéri, hát még nekünk! Jó napot,  kezicsókolom, helló, sziasztok. Mi? Várj csak, Lackó. Nemdohányzó? Bocs, ne haragudjatok, az egész üzlet nemdohányzó?…..
Válságadók, nyugdíjpénztárak, adóváltozások – a szimbolikus politika dominanciája után most már benne vagyunk a pénztárcákat is érintő ügyekben. S bár többé-kevésbé mindegyik érdekelheti a választókat, számomra úgy tűnik, hogy a következő időszak legnagyobb…..
-Panasz, jó estét.-Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék. Hadd kérdezzünk már két kérdést: mit jelent nektek a majális? Itt közben a kolléga már el is indult. Egyébként milyen ügyből zaklat? Igényeltem én ezt a közleményt, Uram? Szente Csaba, ne szórakozzál, mert…..
shibaura 2010.10.13 10:45:28
@Brother Love: Horváth Barnáné a Sobieski János utcában lakik. :-D
Modorosblog Budapest: Tetszik 2010.09.23 07:00:00
Élhető fővárost!Az elmúlt 20 év iránya után új arculatot adunk Magyarország szívének-lelkének, felvirágozatjuk Budapestet - mindannyiunk fővárosát. Mindannyian felelősek vagyunk a múltbéli hibákért, hiszen ott ülünk a közgyűlésben már két évtizede - de mostantól most…..
Ha beköltözöm a HÁZBA, akkor magamat fogom adni. Nem a pénz motivál, hanem az, hogy új embereket ismerjek meg és kipróbáljam magam. Illetve hogy új emberek ismerjenek meg, és próbáljanak ki. Szeretném, ha a szüleim büszkék lennének rám, és a benzinkúton is mindenki drukkol…..
shibaura 2010.08.25 15:12:00
@VRbagoly:

És persze ott lenne VV Dénes is, aki vegyész, és bármiből tudna alkoholt vagy más bódító anyagot készíteni. Tűzhely-tisztítóból, grillezés után ottfelejtett faszénből, vagy csak amit zuhanyzás után mások után talál a lefolyóban. :-D
Segítsünk hát rajta, hogy nyelvvizsgája legyen, sőt adjuk neki csak úgy oda, hogy legyen végre diplomája. Legyen egyetemeken belüli nyelvvizsgáztatás, oldjuk meg egymás között, csak ne legyen ekkora égés ez ügyben. A nyelvvizsgahiányra talált megoldási javaslat nem rossz. De ha…..
vagyok MEKDSZ önkéntes program 2010.06.24 17:25:00
 CSATLAKOZZ A MEKDSZ ÖNKÉNTES PROGRAMJÁHOZ! SEGÍTS EGY EGYETEMI DIÁKKÖRNEK A MISSZIÓBAN!  TÁMOGASS EGY DIÁKKÖRVEZETŐT ÉS EGY DIÁKKÖRT! Szeretnénk, hogy azok, akik az egyetemi kötelességük mellett a…..
Régi kedvencünk, hácsé küldte a mait is - egyúttal arra kérünk szépen mindenkit, hogy az oldalán található dobozban adjon le rá egy-egy szavazatot. Köszönjük. Liger Károly neve már fogalom a szakmában. A szeretetről és a boldogság eléréséről szóló könyvei…..
zoli voltam Bullshit 2010.07.05 21:30:00
 ...a természet ihlette Pro-Retinollal... Egen. Magam falusi gyerek lévén, kiskoromban rengetegszer mentem ki az erdőbe a Nándi pajtásommal, és szedtük nagy csokorba a Pro-Retinolt, hogy alig győztük hazacipelni.Nagyapám már a kapuban állt, kedvenc csiócsipszét ropogtatva.…..
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
-Nagyfaterom borzasztóan kemény ember volt. Igazi szikár, szíjas, büszke parasztembert képzelj el. Ott a vasárnapi ebéd alatt egy pisszenés nem sok, annyit sem lehetett hallani. Úgy lapátoltak anyámék, mint a kisangyalok - meg se mertek nyikkanni. Szegény nagyanyám... ha nem volt…..
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
Az ünnep fogalma zavarba hoz. Két gyermekem van, az első már érti és értelmezi, ami körülötte történik, én pedig még mindig nem tudom, miért is ünnepelünk. Most nem a közhelyes témát szeretném előrángatni: hogy legszentebb ünnepeink üresek, a vásárlásról szólnak és…..
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
vagyok A haláltalan 21-ik század 2007.03.08 21:40:00
Nemrég jöttem rá, hogy a számítógépes játékokban nincsenek temetők. Helyesebben, csak akkor, ha FPS (First Person Shooter) játékról van szó, és ott játszódik, ott lövik egymást halomra az emberek, szörnyek. Vagy a stratégiai játékban, amikor felhúzok egy 10.000 lakosú…..
  Sokan láttuk a filmet. Nagyon klasszikus film, nagyon klasszikus karakterekkel.  Röviden összefoglalva: egy gazdag család drága nyaralóhelyre megy nyaralni, ahol szerelem szövődik a gazdag lány, és a szegény, ám becsületes táncos fiú között. A gazdag lány segít…..