Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jetta13

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[update 2012. január: sajnos azóta megnőtt az ár, jelentősen lecsökkentek az adagok és eltűnt a kenyér is a menüsorból. Kár érte...][update 2013. újra hasonlóan jó, csak az árak emelkedtek.] Miután a korábbi hasonló témájú írásom kapcsán barátságosan kioktattak a…..
UPDATE1: 18 órától országos vasutas sztrájk! VDSZSZ.HU: Minél hamarabb szeretnénk a sztrájkkal eredményeket elérni, ezért a VDSzSz Szolidaritás december 14-én 18 órától az egész országra kiterjeszti a határozatlan idejű általános vasutas sztrájkot. December 14-én újra…..
Jetta13 2008.12.16 16:49:47
www.vdszsz.hu
A VDSzSz Szolidaritás által több mint 60 órája ismételten megindított sztrájkot egyre több szervezet támogatja szolidaritásáról. Így a Tungsram Dolgozók Független Szakszervezete, a Rába Rt. Munkavállalók Szakszervezete, a Munkástanácsok Országos Szövetsége, a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete, az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége, a Fővárosi Közlekedési Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Villamos Független Szakszervezet, a Független HÉV Szakszervezet, a Metró észak-déli motorkocsivezetők Független Szakszervezete, és a lista folyamatosan bővül.

Ez most komoly, vagy az embereknek akik tagjai ezen szak.szerv.-nek nem szóltak a dologról?