Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirnemes

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rezsicsökkentés ide, vagy oda, de aki házat épít igyekszik megfelelő hőszigeteléssel csökkenteni mind a fűtési, mind a hűtési költségeit...
A Mazda legújabb bátor vállalkozása, hogy a frankfurti autószalonra lábon viszik az új 3-asokat. A 2013-as Mazda3-nak volt már statikus bemutatója és előzetes tesztje is, tehát ezek a tesztautók már nem tekinthetők előszériásoknak, ennek ellenére Hiroshimától Frankfurtig lábon…..
Egyik honfitársunk saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy vannak rosszabb helyek autós mentalitás szempontjából, mint a pesti belváros. SingaporeCyclist, aki egy ideje a távol-keleti országban él, ott is megpróbálkozott a kerékpáros közlekedéssel, bár előre is tudhatta, hogy ez…..
Ezt a helyesírási és megfogalmazási hibákkal teli, kissé zavaros, helyenként pedig érthetetlen sajtóközleményt adta ki az egyház.Én szándékosan sem tudnék ilyeneket írni: "megdöbbentő növekedést tapasztaltunk.... a programok igényére", "eltapossák Egyházunk…..
A nehéz kezdet ellenére Mészáros Ferenc szcientológus fociedző sikerrel vette az akadályt, feljutott a PMFC az NB I-be.Az egyházban mi másként, mint a szcientológia elsöprő sikereként élték meg ezt. Ezt küldte ki Kunfalvy Ákos "szabadságérmes" szcientológus Hubbard…..
sirnemes 2011.06.18 17:51:09
A következő sikerbeszámolót Kunfalvy Ákos, a kétes értékű "Szabadságérem" egyik birtokosa tette közzé a szcientológus levelezőlistán.Nagyon jól illusztrálja, hogy egész pontosan mi is történik az ún. "magasabb szinteken", amikor a célpont már…..
 Bevezető Ez a rövid útmutató abból a célból írtam (elsősorban a témával kapcsolatos szakmai anyagokra támaszkodva), hogy segítsek azoknak a családoknak, ahol az egyik családtag valamelyik szekta vagy manipulatív módszereket használó közösség vagy csoport tagjává…..
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Szó se róla, a Showder Klub minőségi műsor. Végre egy olyan felület, ahol igazi tehetségek mutathatják meg hétről-hétre, mit jelent a humor a 21. században. Kőhalmi Zoltán, Bödőcs Tibor, vagy Kiss Ádám feledteti mindazt a borzalmat, amit a Mikroszkóp színpad, a Szeszélyes…..
 "Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják…..
Az ausztrál ABC TV Lateline c. műsora két egymást követő nap is foglalkozott a szcientológiával.  Az első szegmensÁtirat és videó itt.Az első szegmens főszereplője Scarlett Hanna volt, az ausztrál szcientológia egyház vezetőjének lánya. Arról számolt be, hogy…..
  „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz” (Gabi Gleichmann, Aftenposten, Norvégia)   Ez a Gabi Gleichmann egy igazi rohadék újságíró lehet, úgy fejezni be egy cikket, hogy „Magyarország az új millennium első fasiszta országa lesz”…..
Mint már korábban említettem, az egyház 2005. nyarán vásárolt magának egy kisebb irodaépületet (Budapest, VIII., Puskin u. 4.), amelybe átköltözött volna (a felújítás után) a Budapesti Org, és ún. "Ideális Org"-ként nyitotta volna meg a kapuit. A pénzt (kb. 640…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
Tegnap este volt a Drogmentes Maraton bankettje a SYMA Rendezvénycsarnokban.   A résztvevők listája elég érdekes, információink szerint a következő vendégek voltak jelen: dr. Appel György         drogszakértő, DADA program alapítóAppel…..
sirnemes 2009.12.14 20:04:15
@Tigris: milyen okos, azt irja az iwiw 1500 milliard-ert kelt el kb 3 millio felhasznaloval. tehat az azt jelenti hogy a sitetalk nevu site-n hasonlo aranyok mellett egy felhasznalo max 500 Huf er. Amibol ha eladjak te 250 huf kapsz, az alapito meg 750 milliot. Tetszik az uzlet, lehet hogy kijon a regisztraciora az orabered :))
A legfrissebb szcientológia magazinban jelent meg ez a Hubbard-írás. Jelentősége abban rejlik, hogy segíthet megérteni szcientológus családtagok, barátok és ismerősök mentalitását. Folyamatosan ezt az üzenetet sulykolják beléjük, amelyet Hubbard itt kifejt. A cikkben leírt…..
Az utóbbi időben nagyon keveset írtam a blogra. Lenne miről írni (és röviden fogok is a közeljövőben), de most egy nagyobb lélegzetű feladat köt le. Most írok össze a szcientológia egyházban átélt kalandokat, már kb. 30.000 szónyi anyag kész van, és még van miről írni.…..
Akartam róla én is írni, de a Velvet megelőzött... Íme, a cikk:     Travolta menekülne a szcientológiából, de nem mer   A színészt állítólag annyira megviselte fia, Jett januári halála, hogy azt fontolgatja, kiszáll a Szcientológiai Egyház nevű szektából,…..
A Magyar Nemzet és Hír TV is foglalkozott a Vocational Academy elnevezésű szervezettel, és az ott zajló törvénytelenségekkel.Én utánanéztem akkor ennek, amikor az egész ügy kipattant, de nem találtam kötődést az egyházhoz. Az alapítvány vezetője tudtommal nem szcientológus,…..
Bosszantó lehet mikor az ember békésen autózik és egyszer csak kőzápor zúdúl a kocsira. Még bosszantóbb ha ennek nyoma is marad, ám szerencse ha a vétkes elismerően aláírja a papírokat. Ami azonban ezután következik annak már lehúzás szaga van. Paulee kéri segítségetek a…..