Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoopeHUN

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hóesést lehet szeretni, meg nem szeretni. Akinek nem kell eltakarítani, vagy nem töri össze miatta magát, esetleg kocsiját, az általában szereti, hiszen szép látvány, mennyei nyugalom lesz úrrá mindenen, hiszen elnyeli a hangokat, minden lelassul, az autók is csak vánszorognak, és…..
Dominique, aki egy korai subba hírlevél alapján akkora kujonc volt annó, hogy két csajjal hagyott el valami vidéki egyetemi bulit, még mindig vakmeleg slágeregyvelegeket tol!!..
Homeless oblig konstruktív javaslatokat vár, hogyan lehetne faragni tavalyi kötelező biztosítása helyett kiszabott 85000 forintos Mabis fedezetlenségi díjat:Tavaly novemberben neten biztosítót váltottam a feleségem autójára. Viszonylag kedvező ajánlat volt, 18 000,-Ft éves díj.…..
Subba SUBBA RECORDS: MC LION 2011.10.11 16:12:00
Ó basszalak! MC LION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉRD LEGJOBB RAPPERE!!!!!!!!!! BRAP!!!   MC Lion - Jöjjön el a nyugalmam! by MC Lion..
Ez zseniális!!  ..
Subba Recycling: Metál! 2011.10.07 12:26:00
Real arc! ..
RoopeHUN 2011.10.07 23:24:00
Subba Mini Metallica 2011.10.06 13:47:08
Kicsit Nők Lapja Cafe-s a kontent, bocs. ..
IDDQD Az EA beperelte az EA-t 2011.10.05 16:13:00
Az év egyik legfurcsább pere készülődik: az Electronic Arts egy kaliforniai bíróságon keresetet nyújtott be, mert sérelmezi, hogy egy másik cég, a floridai illetőségű Energy Armor az EA-éra hasonlító logót használ. A hasonlóság eléggé egyértelmű, de a játékkiadónak az…..
Akinek volt bármilyen kétsége afelől, hogy a magyar népszámlálás ebben a formában egy értelmetlen pénzkidobás, ki kell ábrándítsam. Más módszere ugyanis nem lenne Mária műmájer kormányának, hogy bebizonyítsa: a lakosság túlnyomó többsége katolikus. Minthogy nem az.…..
RoopeHUN 2011.09.29 23:11:45
@estrella negra: Nem vagyunk barátok. Reagálva kérdésedre pedig igen, képzeld, azzal, hogy beikszelem a reformátusokat, mint hozzám, illetve kultúrámhoz legközelebb álló vallást, igen, szeretném, hogy az adott intézmény kapja a támogatást, és ne mindenféle divatosabb másik. Hol itt a baj, hogy a sajátunkat támogassák, ha lehet választani?
RoopeHUN 2011.09.30 10:31:44
@estrella negra: Nem érdekel, hogy te mire akarnád költeni az adódat.
Demokrácia van, köztársaság, választások útján küldünk képviselőket a parlamentbe, aki képviseli az érdekeidet. Ha Fideszre szavaztál, vállaltad, hogy ők állnak legközelebb az álláspontodhoz, azt csinálják, amit hasonló helyzetben te is tennél. Ha az MSZP-LMP-Jobbikra szavaztál akkor le vagy szarva, mert a választók több, mint 66%-a mást akar. Nyilván a többség érdekeit kell figyelembe venni.
Ugyanúgy ahogy nem döntheted el, hogy mennyi legyen a rendőrök, képviselők fizetése, mennyit költsenek kártéritésre a vösöriszaposoknak, mennyi hitelt törlesszünk idén, külön, erről, hogy szeretnéd-e a támogatást az egyházaknak estrella, nem fognak megkérdezni. Ha ezt szeretnéd, menj politikusnak, láttuk az előző kormány alatt, hogy nincsenek komoly elvárások hozzá.

@CatMother: Ki mondta, hogy úgy gondolnám, hogy arányos a támogatás összege a hivek számával? Ehhez se nekem, se neked semmi közöd. Megkérdezték, hogy melyik vallás áll hozzád a legközelebb, te beikszeled, ők pedig majd eldöntik, hogy mit kezdenek a számokkal. Ne okoskodjál, szavazzál máshogy legközelebb, ha nem tetszik. Addig meg mély kuss van, mert ezt a meccset 4 évente játszák.
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
RoopeHUN 2011.09.29 13:54:23
Zoli biztosan nem fogja kifizetni azokat a parkolási bírságokat, amiket a saját garázsa előtt állva gyűjtött össze. Sajnálatos módon egyikről sem kapott mikuláscsomagos értesítést, bizonyára a környezet védelme lehetett a szempont:Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon…..
RoopeHUN 2011.09.29 13:49:52
@vazsmegyeigerdezsház: ez olyan hülyeség, nem tudom honnan szeditek ezt a baromságot, hogy "kapu előtt tilos megállni". tessék elolvasni egy kresz könyvet, kapu előtt nem tilos megállni! nyugodtan leparkolhatsz bárki másnak is a kapuja előtt, annyi kikötéssel, hogy ha a tulaj ki akar jönni, ott kell lenni, hogy ki tudd engedni (arrébb állj addig). tehát a posztban szereplő jóember is leparkolhatott nyugodtan a kapu előtt. csak akkor lenne közterületes-rendőrséges ügy belőle, hogyha a tulajdonos nem tudna kiállni, mert az ott álló autó sofőrje nincs a helyszinen. na most... ez ugye nem fordulhat elő jelen esetben, hogy a saját autójától ne tudjon kiállni, ergo rendőrséget sem fog hivni saját magára, tehát amit csinál, egyáltalán nem büntetendő.
Sándor olcsóbban szerette volna megúszni a telefon vásárlást, ezért a netről rendelte meg új készülékét. Sajnos - ahogy az az ilyen esetekben gyakran előfordul -, a telefonhoz nem minden tartozék érkezett meg, és az ígért két éves garanciát sem tudja érvényesíteni a naiv…..
Subba A karaoke bulik réme 2011.09.24 10:00:00
Bazmeg ez a Freddy Freddie!!! (jogos a picsogás)  ..
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
Reddittről van, állítólag tényleg a srác az. Semmi háttérinfó nincs a képhez, de az alagsor valszeg ugyanaz. ..
Subba Szép volt, Tünci! 2011.09.19 19:12:00
Kiszel Tünde peren kivül másfél millát szedett le Fluor Tomiról. Jól jött a pénz a lakás felújítására; először csak a konyhát akartam, de már mindent átépíttetek. Ha bármire ránézek, majd az jut az eszembe: Tominak köszönhetem. A pénzből még Donatella zongora- és…..
RoopeHUN 2011.09.19 19:45:05
@Igor a Szigor: "Képes volt elfogadni a pénzt attól aki 2 másik emberrel él egy bérelt lakásban."

..aki pedig egyébként gond nélkül kipengetett (sőt, még azt is nyilatkozta, hogy örült, hogy csak ennyi) másfél millió nettó készpénzt..
felmerül a kérdés, hogyha neki ekkora pénz semmiség, vagyis nem a pénz miatt csinálja, akkor mégis miért lakik vajon 2 fiúval?
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
Dóri viszontagságos barcelonai utazásának története eljutott a Volán illetékeseihez, akik a román partner szisztematikus tagadása ellenére visszautalta a jegyeik árát: Nagyjából egy hónapja írtam nektek a Budapest-Barcelona Eurolines-járattal kapcsolatos élményeinkről. Még…..
RoopeHUN 2011.09.09 14:11:05
Egészen pofátlan extra bevételi forrást talált magának a fapados Ryanair. A szokásos trükkök, minthogy "utasdíj" vagy "webes becsekkolás" (nem fordítva kellene, ha nem fárasztják a személyzetet?) már rutinból mennek. A legújabb fejlesztés az önkényesen…..
RoopeHUN 2011.09.07 18:47:36
@Yoss: 1. A devizahitelesek megérdemlik, ők kérték olcsó kamatra a kockázatos hitelt. A kockázaton van a hangsúly, még ha, aláirom, a bankok szemét módon ezt próbálták elsuttyogni. 15 éves szerződéseket akkor is végig kell olvasni és gondolni. Ha 320 lenne a chf, akkor annyi.
2. A Visa kártyával kapcsolatban már leirták, hogy miért nem igaz, amit mondasz.
3. Megismétlem: 27.000 Ft-os jegy 28.400 Ft lett. Lehet fikázni, vagy lehet helyette 60.000-ért malév fapadossal menni (pont ugyanakkora komforttal)
4. Akinek a profil képe wow figura, szerintem inkább csendben kussoljon, mert ultra gáz...
Több ízben jelentettük már, hogy a Rádiótaxi sofőrjei nem annyira szeretik a Budapesten belül 2777 forintért bárhova akciót. Anti kifigyelte, hogy már az operátorok sem küldenek autót, ha kedvezményesen szeretne utazni az ügyfél, minthogy nincs aki ennyiért…..