Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miccsfiu

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
Miccsfiu 2012.08.09 18:56:38
@willdataa: Ergo az Orbán idején elért sikerek a Gyurcsány érában nevelkedett sportolóknak köszönhetőek... Jól megvédted a Kedvesed! LOL
Like, like és like. Ő Valentina Guerrero, a tíz hónapos Down-szindrómás kislány. A spanyol tervező, Dolores Cortés őt választotta a 2013-as DC Kids hirdetéséhez. A csodás baba úszódresszt reklámoz. Ráadásul a tervező a bejövő haszon 10 százalékát egy downos alapítványnak…..
Juhász Oszkár, a Jobbik gyöngyöspatai polgármester-jelöltje azt állítja, hogy az időközi választásra szintén készülő Eszes Tamás, a Véderő parancsnoka verni kezdte vasárnap hajnali egyeztetésükön. A bilincselésnek ellenszegülő Eszest előállította a rendőrség, eljárás…..
Miccsfiu 2011.06.14 12:34:40
@pokesz70: Nagyon nagy, nagyon idevág... :)
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..
Miccsfiu 2011.06.09 13:39:41
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
Miccsfiu 2011.04.14 09:26:24
@Walter_Dornberger: Ivanits? Nekem erről a névről valami autószalon jut eszembe. Azok tulajai közül pedig kevés a tisztességes...
Forrás: Szabad Európa - Szerző:Elek Attila Hol a pénz? Avagy mivel hülyítik a magyart. A Független SZABAD EURÓPA nem titkolt célja a jelenlegi pénzügyi világrend elnyomása elleni küzdelem. Első lépésként az a feladatunk, hogy a felhívjuk a figyelmet a rendszer…..
Miccsfiu 2011.03.03 11:29:35
@Kirándulás: Na igen, szerintem a legtöbben ezzel így vagyunk. Továbbá rengeteg termék van, amiből nem is gyártanak megfelelőt Hazánkban. Ha már adventures.hu, akkor gondoljatok csak a túrázáshoz szükséges ruházatra, kiegészítőkre, mondjon bárki is egy minőségi magyar gyártót!
Meg persze egy svájci iskola megteheti, hogy azt mondja, neki a nem helyben gyártott termék a "drága", de a magyar valóság nem ez, a magyar iskoláknak eszközt vásárolni sincs pénzük, nem hogy még válogassanak is...

A paradicsomos példára meg az alábbit mondhatom: talán pont ezen fog segíteni a napokban rengeteget hangoztatott negatív jövőkép: az üzemanyag árának 500, vagy akár 1000 Ft-ra növekedése. Ha valóban háromszorosa lesz az ár, akkor már tuti nem fogja megérni a spanyol paradicsomot behozni, meg fog nőni a lokális gazdaságok jelentősége, és nem a magyarokban nagyjában nyomokban sem fellelhető hazafiasság okán vásárolunk majd magyar terméket, hanem az egyszerű "szegényember-képlet" miatt: az lesz az olcsóbb. Ez az élelmiszerek területén mindenképpen így lesz, más kérdés hogy tartós fogyasztási cikkeket meg fogja érni még akkor is Kínából becsónakozni.

Egyébként arról nem beszél a cikk, hogy akkor mi is lesz azokkal a brutális kamatokkal? Attól, hogy magyar terméket vásárolok, azt még vissza kell fizetnünk...
Billy Monk (1937-1982.) a '60-as évek második felében, Cape Town egyik becsületsüllyesztőjében, a Les Catacombs Club  nevű nightclub kidobóembereként dolgozott. És fotózott. Nem művészi céllal, inkább a partyfotósok indíttatásával, így képei bő negyven év elteltével is hihetetlenül közvetlennek,…..
Miccsfiu 2011.03.02 17:08:21
@-sbt: :))) Van benne "némi" hasonlóság... csak nem Te is ott szoktad köszönteni a buli utáni reggelt? ;)
Szombat reggel Stadionok buszpályaudvar, Gabi beteg lett, így 9-en ültünk buszra. Az út Mátraszentimrére elég hosszú volt, valószínűleg ez volt az oka annak, hogy Adri Galyatetőn már könyörgött a sofőrnek, hogy leszállhasson egy guggolásra. Persze Adrit sem kell félteni,…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
A Péterfy Bori & Love Band második lemeze előkelő helyeken végzett a különböző 2009-es magyar lemezeket összesítő listákon és a december 27-i lemezbemutató koncertre is rengetegen voltak kíváncsiak. A Bűvös vadászhoz néhány hete készült videóról beszélgettünk…..
WRC2009 / Rally Australia / Előzetes Két év szünet után tér vissza az FIA Rally Világbajnokság arra a kontinensre, amelynek lakói évről-évre nagy szeretettel fogadták a világ legjobb raliversenyzőit. Ők voltak azok a szerencsések (és kevesek), akik testközelből láthatták azokat…..