Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asbee

2224 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Xavier McKinney távozott, de vajon találunk olyan játékost, akivel pótolni tudjuk őt?..
Vajon tényleg akkora run lehet értük az 1. kör közepén?..
A cornerbackek után a belső falemberek következnek. Vajon sikerült kellőképp megerősíteni a pozíciót vagy szükségünk lesz további érkezőre?..
Meglepetés lenne, ha a draft elején választanánk egy CB-t, de azért érdemes odafigyelni rájuk is...
Ugyan Brian Burns-t leigazoltuk, de sosem lehet elég pass rushered, így vessünk egy pillantást erre a pozícióra is...
Vajon lesz bárki is, aki fel tud nőni Brock Bowers mellé?..
A dolgok jelen állása szerint irányítót vagy elkapót draftolunk az első körben. Következzen az elkapók bemutatása...
Idén videóban ismertetem a draft legtehetségesebb játékosait. A futókkal kezdek. Enjoy!..
2 hete írtam egy hosszabb bejegyzést arról, hogy az addigi ismereteim alapján mit várok a draft első néhány húzásától, így itt az ideje annak, hogy ismét "hangosan gondolkodjak". Ahogy a cím is mutatja az irányítókra és az elkapókra fogok fókuszálni, hiszen ez a két pozíció határozhatja meg az első…..
Kijött Daniel Jeremiah top 50-es listája, amelyről érdemes beszélni kicsit. Személy szerint jobban adok azon szakemberek véleményére, akik nem a mainstream média tagjai, de azért érdemes odafigyelni DJ gondolataira is, hiszen nem ma kezdte, ráadásul az insider infói különösen sokat érhetnek a draft…..
Már bemutatásra került Marvin Harrison Jr. és Malik Nabers, utánuk pedig Rome Odunze következik. Vajon képes lesz a Washington elkapója olyan szinten teljesíteni, mint ők?..
Bemutattam már három irányítót, Jayden Daniels-ről azonban még nem esett szó, most azonban elérkeztünk hozzá. A papírforma alapján egyre kevesebb esély van a megszerzésére, a pletykák szerint viszont a csapatunk kedveli őt. Vajon tényleg van rá esély, hogy kiessen a top 3-ból?..
Alaposan ránk rúgta az ajtót a szabadügynökpiac, a nagy igazolások pedig 1-2 héttel ezelőtt lezajlottak. Most már mindenki a draftra koncentrál, hiszen az előttünk álló játékosbörze jó eséllyel meghatározhatja a csapatunk következő 4-5 évét. Sok gondolat kavarog bennem, amelyeket most megosztok…..
Minden évben van néhány játékos, akiknek az egyetemi szezon befejezése után nagyot változik a megítélése. Idén J.J. McCarthy az egyik ilyen, hiszen egy 2. körös játékosból kezd szépen lassan potenciális top 5 választott lenni. Szinte biztosan az ő nevével fogunk a leggyakrabban találkozni a draftig,…..
Jelen pillanatban irányító és elkapó posztra várhatjuk az erősítést a draft első körében. Az utóbbiak között Malik Nabers lehet az a játékos, akinek a megszerzésére még trade nélkül is lehet esély. Lássuk kiről van szó...
Durván ránk rúgta az ajtót hétfőn a szabadügynökpiac, hiszen régóta nem éltünk át ilyen mozgalmas napot. Két nagy hiányposzt megoldása még hátravan, hiszen szükségünk lesz egy irányítóra és egy elkapóra. Most az előbbiről fogok írni, hiszen számos opciónk van és a többi csapat szándéka is…..
Ugyan csak szerdán indul a szabadügynökpiac, de a csapatok már tegnap elkezdhettek tárgyalni és megállapodni a játékosokkal. Mozgalmas napunk volt, talán utoljára 2016-ban kapkodtuk ennyire a fejünket. Ebben a bejegyzésben összefoglalom az idei free agent piac nyitányát és gyors véleményt mondok az…..
Ugyan tavaly nem találtunk top tehetségeket, de szinte minden évben kijelenthető, hogy egyre őrültebb WR évfolyamokkal ajándékoz meg minket az NCAA. Idén a teljes class legjobb játékosa Marvin Harrison Jr., aki az édesapjához hasonló karriert futhat be...
Lejárt szerződésűek Adoree' Jackson Mark Glowinski Isaiah Simmons Matt Breida Sterling Shepard Cam Brown Jarrad Davis Randy Bullock J.C. Hassenauer Wyatt Davis Shane Lemieux Érkezők Jon Runyan (G), Packers: 3 év, 30 millió dollár Devin Singletary (RB), Texans: 3 év, 16,5 millió…..
Itt a legújabb rész, ahol a szabadügynökökről beszélgettünk Enjoy!..
Ki más lehet Caleb Williams után a következő bemutatandó irányító, mint Drake Maye? Egy ideig arról beszéltek a legutóbbi szezon során, hogy ő lehet az idei no 1., viszont nála a bust potenciállal is jobban kell számolni. Ő az első irányító, akinek a megszerzésére reális esély lehet, így érdemes…..
A hétvégén rendezték meg Indianapolis-ban az NFL Combine-t, ahol a leendő újoncok atletikusságáról beszél mindenki, azonban a háttérben is zajlanak az események. A fontosabb ügynökök a helyszínen vannak, ráadásul ritkán gyűlnek így össze a csapatok general managerei, amely jó alkalmat kínál a…..
A pozíció értéke miatt ritkán találunk top 10 környékére várt tight endet, idén azonban Brock Bowers mindenképp ezt a szintet képviseli. Rögtön leírom miért...
A héten megkezdődik az idei NFL Combine, ahol nagyon sokat javíthatnak és ronthatnak is a leendő újoncok a megítélésükön, így itt az ideje megkezdeni az idei ismertetőket. A legjobbnak rangsorolt játékossal kezdek, aki nem más, mint Caleb Williams...
Kreatív módszerek állnak rendelkezésre a general managerek számára a fizetési helyzet kialakítását illetően, az egyik ilyen eszköz a meglévő szerződések átalakítása. Persze ez veszélyes fegyver, hiszen az adott szezon pénzügyét javítja, a későbbieket viszont rontja. Könnyebb szívvel nyúlt ehhez Dave…..