Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fű ligjimmy

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Bulvár 2010.01.08 19:18:00
Interjú egy nővel, aki rátetováltatta óriásira nőtt csiklójára Danielle Steel összes regényét.Doku túldrogozott koalamedvékről, akik haldokló öregemberek szájába fosnak bele bosszúból, mert azok valaha megbaszták az anyjukat.Cikk egy indiai férfiről, aki elásta egy hétre a…..
fű ligjimmy 2010.01.22 09:00:04
@Yvettebabacool: és az is jól szopik?
de Sade márki Léböjt 2010.01.08 00:26:00
Picsába, hallom a fürdőszobából. A picsába.Kiballagok. A Miss a mérlegen áll és káromkodik.Mennyi, kérdem rezignáltan, mert nagyjából sejtem, milyen lemezt fog felrakni így az ünnepek után.Három, suttogja.Kis babaháj, semmi egyéb, mondom, persze teljesen hatástalanul, mert…..
fű ligjimmy 2010.01.08 09:29:55
@Yvettebabacool: Két napja csak csokit eszem, ezt ki kellene próbálnod! :-)
„Azt gondoltam, csak szex lesz. Csak orális szex.” - Ha irodát keresel a cégednek, a legkevésbé számítasz rá, hogy egy szexisten lesz majd üzletfeled. Arra még kevésbé, hogy a mélygarázsban estek egymásnak, miközben odafent zajlik a 2008-as Olimpia. A következő…..
fű ligjimmy 2010.01.05 13:53:44
fű ligjimmy 2010.01.05 14:05:47
@Hufnágel Istvánné: Ezzel a névvel Gézuka a férjed és nekem térdelsz? Tudja ezt a jó öreg Steve?
Ne kérj pénzt, vagy beköplek, mint zöldhátú légy a Camambert sajtot!
fű ligjimmy 2010.01.05 14:23:34
@Hufnágel Istvánné: Már faxolom is a pénzt, csak a gammát NEEEE!
"Ha szerződés alatt elvinnék a sztárjainkat, kártérítésre is perelhetnénk őket, ami több száz millió forint lenne, ugyanis értékesítéstől esnénk el" - reagált Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója még november 6-án arra a hírre, hogy a Boros-Bochkor páros…..
fű ligjimmy 2010.01.05 13:59:36
@Samott: Vazzeg! Voltak csajok és pia is? Képet tudsz küldeni?
Végem van. Sakk-matt, a nagyszájú újságírógyereket, sőt, a „névtelenségbe burkolózó bloggert” bedarálta a politika, a kormányszóvivő nyilatkozatában már szó szerint idéz a posztomból. Illetve dehogy idéz, sajátjaként használja a szavaimat, szóval…..
Munkahelyi Terror "Jézuska" - Adománygyűjtés rászoruló gyermekeknekA részletekért kattints ide!  Munkáltatónk évente százmilliókat vett fel állami támogatás formájában.   Az egyik módszer a munkahelyek számának növelése, új munkavállalók alkalmazására…..
Azt már Bárdos András és Máté Kriszta hirtelen jött távozás után két nappal lehetett tudni, hogy a hétköznapi Tények műsorvezetői székébe beugró Várkonyi Andrea-Pachmann Péter páros csak átmeneti megoldás lesz, és október közepétől Várkonyi végleges párjával, Azurák…..
fű ligjimmy 2009.10.19 15:36:14
@Earthq: @Zoli28: Ti észnél vagytok? Még meg sem szólalt, de már lámpavasra húznátok.
Ha értelmesen és részrehajlás nélkül kérdez majd az adásban, akkor hátul, a színfalak mögött akár meg is csinálhatja a maszoposokat, engem az sem érdekel.
Az ismert online szerző pont ugyanúgy járt, mint előtte több ezer online olvasó: éveken át naponta kéjesen végiggusztálta a Homár posztjait, és az hitte, hogy vele ez sosem történhet meg. Aztán egy nap benyújtották neki a számlát. Elnézést a borzalmas viccért, de ezúttal szó…..
Már lassan 1 éve van párom, eleinte azt hittem róla, hogy ő a tökéletes férfi, az ideál, ahogy teltek a hónapok, egyre agresszívabb lett, szexuálisan is. előtérbe került a a volt párja, ment az sms, telefonhívások, néha összefutott a csajjal, elvitte ide-oda, a csaj IS KERESTE A…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Sajnos Magyarországon nincsenek olyan politikusok, akiket mindenki szeret. Szerencsére viszont olyanok számosan, akiket senki. Meggyőződésünk, hogy Szíjjártó Péter is közéjük tartozik. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy miután Orbán Viktor kabinetfőnöke okoskodik valamit a…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
Meghökkentő hírt közölt egy gazdasági napilap ma reggel, egyben választ adva arra a rejtélyre, hogy miért nem volt jelen tegnap Veres János pénzügyminiszter a nagy jelentőségű IMF-EU-Világbank segélycsomag részleteinek ismertetésekor. "Grandiózus kínai tervek esetleges…..