Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vörös meteor

0 bejegyzést írt és 403 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Rockenbauer Antal fizikus és Ferenci Tamás biostatisztikus vitatkozik (most éppen az Indexen) arról, hogy mennyire veszélyes a vírus az idősekre.       Rockenbauer a Qubit cikkében a következő mondatot írta le:      Ennek alapján vonhatjuk le a legfontosabb következtetésünket: a 65 év…..
vörös meteor 2021.04.15 10:01:52
@Vakmacska:
Úgy gondolom hogy ez a társadalom alapvető önvédelmi reakcióit is elveszítette. Szétvert társadalmi szolidaritás ,kasztosodás, milliók teljes anyagi kiszolgáltatottsága az értelmiség komoly része eladta magát "elaljasodott" mit érdekeli őket a nép nyomora ha ott van a Balatoni nyaraló végében ott a pupos mernyó meg a húsz millás vitorlás a kikötőben. Innen szép nyerni morálisan társadalmilag erkölcsileg
átformálódni. Talán ha annektálna minket Svájc:)
vörös meteor 2021.04.15 14:43:45
@Vakmacska:

Diktatúrában az ember hozzászokik a gondolathoz, hogy bármit és bármennyiszer mondanak is, mindennek a Vezér akarata szerint kell megtörténnie vagy meg nem történnie. Következésképp elvész a szavak jelentése.”
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
vörös meteor 2021.01.15 21:54:53
       E sorok írója a vakszerencsének köszönheti, hogy most nem egy géppuskafészkekkel diszkréten díszített ingatlanban lakik a parókás feleségével és kilenc gyerekével közel Nabluszhoz, mely kilenc gyereket már rég megtanította volna arra, hogy Júdeát és Szamáriát  .sten (ilyeneket is mondana,…..
vörös meteor 2020.12.21 21:04:24
@Patreides:

A népszavazás után mondjuk még titkot sem csináltak belőle."Ha négy évre nyerni tudnánk, és (...) utána mondjuk az ötmillió magyarnak állampolgárságot tudnánk adni, és ők szavazhatnának, húsz évre minden megoldódna." Ezt mondta Mikola István, a Fidesz miniszterelnökhelyettes-jelöltje vasárnap a Fidesz kongreszszusán.2006.03.21.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
vörös meteor 2020.12.04 19:54:29
@Barkalot:

Sőt Lázár szerint a kormány a jövőben kiszorítaná az olyan külföldi láncokat, mint az Aldi és a Lidl. Alakul ez alakul...
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
vörös meteor 2020.12.01 22:04:24
Portik Tamás 10 millió forintnak megfelelő értékű eurót vitt - állítólag - Rogán Antalnak. Amiről - nyilván - semmilyen elismervényt nem kapott. A rogániroda bekészített - 3 perc alatt érkeztett meg kérdésre a válasz - közleménye szerint BulvárAntal soha, semmilyen körülmények között nem találkozott…..
vörös meteor 2016.06.18 15:37:43
Varánusz Gyászhír 2016.03.26 08:57:06
Meghalt Pozsgay Imre.   A halottakról jót vagy semmit elv alapján próbáltam átgondolni mit mondhatnék most, hogy ne legyen ízléstelen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ennyi jó jutott eszembe...
vörös meteor 2016.03.26 12:08:31
Lázár Jánost mutogatni kéne, mint a ner nemzeti büszkeségét. Szemforgató álszent patkányból ekkorát ugyanis nem csak itthon, de a világon is csak elvétve láthatunk. Volt ez a puccsista, kormány, állam és önostorozó sztori, amiben Szempörgető János elborzadva mesélte, hogy…..
vörös meteor 2015.06.19 11:24:24
Történelmi győzelmet aratott a Jobbik tegnap. Érdekes, hogy első egyéni győzelmüket nem a hagyományos terepnek számító Borsodban vagy a Nyírségben aratták, hanem a Fidesz bástyaként ismert Veszprém megyében. Viktorkám, most aztán tényleg nix ugribugri, a kétharmadhoz immár…..
vörös meteor 2015.04.13 11:09:55
Tegnap előzetesbe vágták Quaestor Csabát. Az oligarcha és szarember sittes pályafutását ikonikus helyen, Hagyó Miki cellájában kezdi, legalábbis a blikkújság szerint. Közben pártunk és kormányunk tovább hazudik, szerintük ők úgy nem rendelkeztek bennfentes információval,…..
vörös meteor 2015.03.30 12:06:08
@miva?:

TÜRANNOSZ

A türannosz-szörny figurája a mítoszok, néphagyományok, legendák és rémálmok jól ismert motívuma szerte a világon, tulajdonságai lényegében mindenütt megegyeznek. A közjóból gazdagodik a saját javára. Az "enyém és csak az enyém" kapzsi elvét valló szörny. A mítoszok és tündérmesék szerint cselekedetével mindent tönkretesz, ami az uralma alá tartozik. Ez lehet csupán a közvetlen háztartása vagy a saját zavart pszichéje, vagy azoknak az élete, akiket a barátságával vagy segítségével megmételyez; de akár az egész civilizációra is kiterjedhet.

~ Joseph Cambell
vörös meteor 2015.03.30 12:31:01
Aztamegbasztabüdöskurvaélet! - habonyárpád dühében bizonyára falhoz vágta a Gucci mintás Zsolnay étkészlet lecsós tálját: Nehezen kigondolt legújabb politikai terméke, a "keményen dolgozó kisember" úgy ment a kukába, mintha sosem létezett volna. Kiderült, hogy napokkal a…..
vörös meteor 2015.03.26 12:14:52
sportgeza.hu/futball/2015/03/26/elkuldte_ferencvaros_sas_kabala_ftc/

Hátha ez lesz az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban :)
Ócska szóvicc, de a történtek után rohadtul kíváncsi leszek mi van még a tarsolyban. Pártunk és kormányunk rettentően fogadkozik, hogy a bróker botrány szereplői nem ússzák meg szárazon, éppen csak annyi a bibi, hogy a "véletlenek fura összjátéka" meghaladja már az…..
Örülünk, Vincent? Korzó 2015.03.22 12:48:31
      Tegnap végre levetettem a nagykabátot. Vélhetően én voltam az utolsó a megyében. Az angoloknak elég különös viszonyulásuk van a hőmérséklethez. Szombat este a lányok még télen is harisnya nélkül viselik a tízcentis sarkú, járásra teljesen alkalmatlan cipőjüket.…..
vörös meteor 2015.03.22 13:37:37
vörös meteor 2015.03.22 13:49:12
Hamvas Béla: A magyar Hüperion

Huszonkettedik levél

Íme a közöny gyökere. Előnynek mondják, sőt nagylelkűségnek, hogy itt egymás mellett élhettek felekezetek és vallások és nemzetiségek. Ezt hívják fölénynek. Ez nem türelem, hanem közöny. A magyarnak nincs érzéke aziránt, amit a másik tesz és gondol és mond és él. Nem nagylelkűség az, hanem hogy sohasem tudja, mi az a Te. Sohasem volt itt kapcsolat az emberek között. Ez az a föld, ahol nem tudják, mi az az együtt, és mi az a közös. Mindig elárulták egymást, különös előszeretettel az idegennek. Ez az értelme annak, hogy évszázados idegen uralom alatt voltak. Ki engedte, ki hívta be őket? Meg vagyok győződve róla, hogyha a törököt nem is hívták be, némelyek számításába nagyon is jól beleillett. De mindenekelőtt azért nem lehetetett itt senki önmaga, mert a sors mindig csak a másikban teljesülhet. Ezért nem volt itt senki önmaga. Ezért nem volt itt nagy költő, nagy gondolkozó és nagy király. A közöny azonban nem végső gyökér. Mélyebbről fakad: abból, hogy nincs barátság és nincs szerelem és nincs közösség és nincs nép - nincs Te.

Ezért nincs itt saját földű szellem, és nincs semmi, aminek a közösből kellene fakadnia. Szellem, élet, állam, közösség, költészet, törvények a nép közös életének eredményei lehetnek, s ebből az eredményből élnek az utódok, folyton újraalkotják azzal, hogy élik azokat. Senki sem jutott az érettségnek arra a fokára, hogy nagyot alkothasson. Csak egyetlen módon lehet itt megérni, úgy, mint egy atmoszférátlan csillag, de ez nem élet, hanem elszigeteltség és kivétel. A Te hiánya lehetetlenné teszi az összes kapcsolatot, és minden viszony elszárad. A közös gondolata eltűnt.Mindenki egyedül van. Egymástól elszakadt én-ek, akik egyedül őrlődnek fel, közönyben minden más iránt, magukban széthullanak, mert nincs körülöttük senki, egymásra vicsorognak énjük börtönéből, és ez a fogcsattogtatás magányuk kínjából fakad. Mind a "Nagy Árnyékban ül - elevenen a Halálban" - külön, kapcsolat nélkül - "mint a pusztában bujdosó zarándok, a világot elhagyva, csak egyedül ül - nem tudván, mi vonzza".

És e földön az életet az dönti el, hogy ki fedi el a Te hiányából fakadó közönyt, és ki az, aki feltárja. Mert a haza aza nagy és szent hazugság, ami az egészet elfedi. Igen, ők a haza nagy fiai. Haza csak ott fontos, ahol nincsen közösség, a nemzet csak ott lobogó, ahol eltakarják, hogy nemzetről szó sem lehet, nincsen sem haza, sem nemzet, sem nép. Ez a nagy áltatás, amiben részt kell venni, különben föleszmélnének egyedüllétükre. És mi lenne akkor? Mi lenne, ha fölébrednének arra, hogy hazátlanok és néptelenek és nemzettelenek vagyunk. Ami közösnek látszik, az a közösségtelenség eltagadásából keletkezett nagy szólamok özöne. Így kell magát áthidalnia, hogy ha már nincs, legyen meg annak legalább látszata. Csak közösségben lehet élni, és ha nincs, a közöny fölé nemzetet és népet és hazát kell hazudni.
Paczolay Péter vezető alkotmánybíró küldetése lassan véget ér, ő pedig egy beszélgetésen anekdotákba csomagolva kihirdette végrendeletét. WTF?! - nézel most ki a fejedből értetlenül, mint egyszeri akarnok az illiberalizmusodért hülyéző német kancellárra, hogy az ember akinek…..
vörös meteor 2015.02.06 19:45:11
         Kamenyev:  Na, akkor kezdünk. Másenka, írja azt, hogy: Kamenyev elvtárs megnyitotta a Politbüró ülését. A nép az utcán van, a sajtó tele van Hjelmickij herceg ingatlanügyeivel meg Korozsov államtitkár feleségének hermelinbundájával, mi meg nem tudjuk kommunikálni…..
vörös meteor 2015.01.05 13:40:33
@Blázser Bozsó:

Szerintem az lesz hogy február elején bejelentik hogy a következő tüntetés március 15-én lesz. Majd 15-én bejelentik hogy nyári szünet miatt a népi nemzeti elégedetlenségi mozgalmat,felfüggesztik,a következő tüntetés október 23-án lesz. Megértésüket előre is köszönjük,)
Két olyan ok képzelhető el, amiért mégis meg kellene buktatni a kormányt, akár az utcán is. Ha erőszakos eszközökkel próbálná meg felszámolni a demokratikus intézményeket, vagy ha a kormányzat konfliktuskereső külpolitikát folytatna. Orbán Viktor, 1992.10.24...
vörös meteor 2014.12.29 14:04:08
@városi fiú:

Nem az EUS pályázati pénzek elosztása felettii ellenőrzés megszerzése,)
Nesztek, bazmeg, gumicsont! Ezen pörögjetek ne az amcsik kódexnyi fecnijén felsorolt áfacsaláson, tízévesek luxuslakásán, szőlőbirtokán - gondolta kormányunk és kilökte Tűcsere Mátét a nyirkos pacal időbe hülyeséget beszélni. Nem a hülyeségük elképesztő, hanem, hogy…..
vörös meteor 2014.12.09 11:12:32
@jöttem:

Érted hugyozók nem ellened:)))
vörös meteor 2014.12.09 13:42:37
@dr. jenőke (jenőke):

Vagy ilyen szólás mondások szerepelnek, mint a hugyom eláll, ez az ellenség megfutamodásának a jele:)A hadi zászlójukon egy ketté hugyozott hóember szerepel:)
vörös meteor 2014.12.09 14:29:17
@jaegtoer:

Kocsis Máté leküzdhetetlen szenvedély rabja, valósággal a vizelet foglya:)
"A Magyarország elleni amerikai támadásokról azt mondja, ezek hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is.  "  (Lanczi Andras )  UNDERSTAND HOW THE GAME IS PLAYED, BUT HERE WE ARE, A NATION THAT'S ON THE VERGE OF…..
          L.Simon László a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára interjút adott az Örülünk Vincent blognak, annak apropóján, hogy a hét elején jelent meg esszékötete a "Szétbaszott zsidó kurvák segge a magyar sajtó tükrében" címmel.         Vincent:…..
vörös meteor 2014.12.01 09:41:30
vörös meteor 2014.12.01 11:01:31
@Kdo Je Ugasnil Luč:

Sajnos csak ez maradt,kiröhögni pellengérre állítani őket,az irónia és a humor eszközeivel.)
vörös meteor 2014.12.01 12:12:43
@Kdo Je Ugasnil Luč:

1992.Szilveszter Hofi Géza

"Képzeld el: megelőztem a szegénységet, nyomort, a munkanélküliséget, minden ilyen pitiáner szar témát, képzeld el. Velem foglalkozott a képviselőház! Hát ami a legfontosabb... Képzeld el, az az öregember, hogy hívják, valami Béla bácsi. Ja, Izabéla. Remek egy ember. Kisütötte, hogy én magyarellenes és nemzetellenes vagyok. Jajj, Béla bácsi, tényleg? Miből gondolja, Béla bácsi? Azért, mert én nem jelenek meg a televízióban úgy, mint Ön, olyan lótakaróban? Az igaz, hogy magyaros, azokkal a sujtásokkal, de én azt hittem, hogy most már '92-t írunk. Még a lovamat is kikötöttem az utcára. Úgy látszik, ez a baj. Meg az, hogy nem lettem öregcserkész se. Munkásőrből... És akkor nem vagy magyar! Akkor rohadt szemét, népellenes, nemzetellenes. Igen, Béla bácsi, Bél-Iza-Béla bácsi, nem tudom, hogy kutatott-e utánam, de az én családom nem akármilyen ám. Az én családomban volt ludovikás, bizonyám. Képzelje, Béla bácsi, volt vitéz! Az elég magyar volt, nem? A nagyapám Rácalmáson volt bíró. Tudom, van magyar rokona Béla bácsinak is. Nem viccelek, láttam is. Hortobágyon. Szürke. :))
Mindenki nyugodjon le a picsába! Még, hogy Vida Ildikó rondán beletrappolt a közélet morális ingoványába, és fröcsköli szerte a mocsarat? Frászt. Ő egy derék jómunkásember, ártatlan áldozata a körülötte kialakult hacacárénak. Hazudtunk a kitiltásról reggel, éjjel és…..
vörös meteor 2014.11.06 13:31:27
@miva?:

POLONIUS
"S elmédbe vésd jól e nehány szabályt.
A gondolatnak nyelve sose keljen
Nálad, se tettre ferde gondolat.
Légy nyájas ámbár, de ne köznapi;
Kémlelve rostáld meg barátidat,
Aztán szorítsd lelkedhez érckapoccsal;
De minden első jöttment cimbora
Üdvözletén ne koptasd tenyered.
Kerüld a patvart; de, ha benne vagy,
Végezd, hogy ellened másszor kerüljön.
Füled mindenki bírja, szód kevés;
Itéletet hallj bárkitől, ne mondj.
Öltözz, miképp erszényedtől telik,
Drágán, ne torzul; gazdagon, ne cifrán,
Mert a ruha jellemzi emberét,
S a franciák közt a jobb rangbeli
Legválasztékosabb főmester ebben.
Kölcsönt ne végy, ne adj: mert a hitel
Elveszti önmagát, el a barátot;
Viszont, adósság a gazdálkodás
Hegyét tompítja. Mindenek fölött
Légy hű magadhoz: így, mint napra éj,
Következik, hogy ál máshoz se léssz.
Isten veled: áldásom benned ezt
Érlelje meg majd."
Hamlet Első felvonás; 3. Szín
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
vörös meteor 2014.10.25 14:48:31
Miután már korábban részletesen foglalkoztunk a magyar kormány kulcsfiguráival (Hoffman Rózsától Matolcsy Györgyig, Navracsicstól Orbánig), úgy illik, hogy most kitérjünk a plebejus kormányzás legnagyobb villájú plebejusának, az újonnan kinevezett külgazdasági és…..
vörös meteor 2014.10.10 09:36:13
@IGAZI_kovi1970:

Nem fognak elmenni szavazni mert a morális győzelmen kívül nincs mit ígérni nekik...Itt már a lapok le vannak osztva évtizedekre.)
Peresztrojka! - mondá FotelForradalmárunk a kádéenpé születésnapján, továbbra is hadat üzenve a liberális demokráciának, a polkorrektségnek, a liberális főpapoknak és a józan észnek. Röhej, de ez van: a mai magyar jobboldal ezt akarja hallani Vezérünk szájából, ő meg csak…..
vörös meteor 2014.09.28 15:25:56
@tristen2005:

Úgy hallottam átigazol a Vizművek futsal csapatához:))
            Akkor, amikor gyerek voltam, még volt hangjuk a színészeknek.            Akkor az  emberek még hallgattak rádiót. Nem zenét, hanem rádiót. Volt Szabó család, meg rádiószínház, ahol a bemondó részletesen elmesélte, hogy mi van a színpadon, meg volt…..
vörös meteor 2014.09.13 13:02:25