Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rettento

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koncert után éjjel 2 körül sétáltam haza és járt az agyam, még futott a koncert filmje. Tudtam, hogy akarok róla írni és azt is, hogy fogok, de akkor még nem ilyen jellegű cikkre gondoltam. A koncert utáni nap számos kritikát és fórum hozzászólást elolvastam és eléggé…..
rettento 2010.05.17 10:51:00
@Interstellar Overdrive: Ide jutott a B-oldal, hogy indexes cikkeket linkel be? ;-) Ugyan már, nem kell fikázni a fikázókat.
Én a Pesti Est és az Exit mozikritikáit is el szoktam olvasni, mert sokszor olyan, mintha nem is ugyanazt a filmet látták volna. Csak soha nem tudom a végén, hogy én megnézzem-e.
Nem voltam a koncerten, Ozzyra gyűjtök, ha megéri... (szójátékot ne keress).
rettento 2010.05.17 12:20:52
@Interstellar Overdrive: A hozzászólásra gondoltam, természetesen.
rettento 2010.05.17 12:33:00
@djsanyi: Az index cikket pont ilyenek írták. Nem tudom, az ilyen radarfülű embereket nem lehetne az index helyett a honvédségnél alkalmazni, mindannyiunk megelégedésére? :-)
Persze, ő hallja, hogy hol hibázik Lars Ulrich a kétlábdobos témáknál.... Ha nem hibázna, az lenne a baja, hogy nem elég spontán. Ez stadionrock, nem agysebészet! :-) Lehet, hogy néha elkamuzza a témákat, amiket a stúdióban könnyebb volt feljátszani, de kíváncsi lennék, hogy ez 1982-ben kit érdekelt volna egy friscói klubban. Mert hogy onnan jöttek.
B-oldal Koncert csak kutyáknak 2010.05.17 07:40:00
Lou Reed idén júniusban Sydneyben, az operaházban olyan koncertet fog adni, ahol az ember számára hallhatatlan frekvenciatartományban szólalnak majd meg a hangok, ezért csak az állatok élvezhetik azokat. A koncert 20 perc hosszúságú lesz és csak kutyák lesznek a nézőtéren. Lou…..
rettento 2010.05.17 12:19:48
@Söci: Á, csak a Sidney-i operaház vezetősége szereti a pénzt.
Név: Grace Jones Ismertetőjele: szögletesre vágott haj, válltömés, csokibőr, és úgy néz ki, mint Grace Jones. Azt gondolom, hogy Grace Jones az egyik bizonyíték arra, hogy az idegenek bizony már köztünk élnek. Ő az első földönkívüli, aki mind a modell szakmában, mind a zenei…..
rettento 2009.10.14 15:54:49
Azért ez se felejtsük el:
www.youtube.com/watch?v=4qBORhEUKeM

Nagyonnyolcvanas évekbeli James Bondot akartak csinálni, és ehhez mindent bedobtak:
Főcímzene: Duran Duran kipipálva
"Számítógépekkel uralni lehet a világot"-téma: kipipálva
Grace Jones kipipálva

(És meg fogom nézni, mert nem igaz, hogy Roger Moore itt már vén trottyos, Daniel Craiget is lenyomta az utolsó jelenésében:
www.youtube.com/watch?v=nk0yoeZ4wHE)
„Túlélni a nagy északnyugati rockrobbanást.” 1996-ban a fenti reklámszöveggel mutattak be egy zenés dokumentumfilmet. Úgy tudom, semmilyen formában nem jutott el Magyarországra, csak a filmzene albumról olvastam kritikát az akkori Wantedben. A Hype! (Felhajtás!) a…..
B-oldal In memoriam: Nirvana 2009.04.05 07:20:00
18 voltam 15 éve, amikor a kör bezárult. Ma, 33 évesen úgy érzem, a Nirvana volt az utolsó olyan rockegyüttes, akik valami újat hoztak a zenébe. Ezt a stílust Kurt magával vitte a sírba. No, nem a grunge-ot, hiszen az nem is egységes zenei stílus, vagy ha igen, akkor csak annyira,…..
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..
 Mitől lesz valakiből kultikus horror ikon? Nem tudom, de szerintem egyszerű, jó munkás emberbarátunk Bruce Campbell sem. Ő csak úgy ott volt. Jó helyen, jó időben , jó haverokkal és máris bevonul a történelembe. Ehhez csak olyan „csávó a szomszédból” kinézet…..
  2006. október 23-a után az ember abba az illúzióba ringatta magát, hogy nemzeti ünnepeinken ezentúl a szokásos zászlófelvonáson, szónoklatversenyen és Bánk Bán-díszelőadáson kívül izgi dolgok is történnek majd. Egy ideig nem csalódtunk, de aztán a dolgok hamar…..