Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tollas

0 bejegyzést írt és 488 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
absztraktor Hogyan basszunk? 2009.09.18 11:36:00
na. forestgumppal, dr lófasszal és a stricivel összeállítottunk egy listát, h mindenki tudja hogyan is basszék. íme:1. Keressünk egy embert. Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hanem olyan jó közepes. Menjünk hozzá közel, és nézzük meg hogy pinája van -e. (Csak hogy ne érjen…..
tollas 2020.07.23 22:56:36
Régóta hiba a mai kormány-ellenzék ellentétet ideológiákkal leírni (vagy egyáltalán kormány-ellenzék ellentétről beszélni). Konzervatívként lehetek ellenfele az etnicistáknak, ahogy a progresszivistáknak és a balosoknak is, de a mai helyzetben egy oldalra kerülünk -- nem a szellemi rokonság, hanem a…..
tollas 2019.09.16 08:40:45
@morph on deer: A liberális és a demokrácia egyáltalán nem összefüggő fogalmak. Már nem csak nálunk, ahol a liberális szót alaposan lejáratták SZDSZ-es barátaink, hanem világszerte.
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Több mint 191 millió forintból indulhat el a városképi fejlesztések előkészítése, a tervek elkészítése 2019-ben - jelentette be a polgármester...
Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt. Szóval mentek Szél…..
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
tollas 2019.01.07 13:57:22
@tollas: És a Hazahúzó.
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt a Liszkay Gábor által alapított Média Fundamentum Nonprofit Zrt. kifejezetten abból a célból hozta létre idén ősszel, hogy ápolja és megerősítse a nemzeti, konzervatív és keresztény alapokon nyugvó magyar újságírás hagyományait, tevékenységével segítse a…..
tollas 2018.12.15 00:11:48
tollas 2018.12.15 00:13:34
@gatyusz2: Valóban. Eléggé virtuális volt a dolog az Indexen és az ATV-n jelentősen felnagyítva.
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
Válasz Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek a Magyarország és a Szentszék diplomáciai kapcsolatainak történetéről rendezett nemzetközi konferencián tartott beszédére.Kedves Kormány és külön Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes úr! Engedjék meg, hogy a Magyar Szekuláris…..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
Tegnap nagyon boldog voltam, amikor konstatáltam, hogy egyedül vagyok a visegrádi pályán, ahol nagyon régen nem jártam. 10 perccel az érkezésem után, zörögni kezdett a bozót, gondoltam, eddig tartott a magány, kolléga érkezik. E helyett egy hatalmas vaddisznó jelent meg 10 méterre…..
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
Kedves olvasónk, igen, ön, vagy Ön, maga, vagy te, vagy Te, ha már, szóval önÖnteTemaga egy agyilag és lelkileg sérült barom. Mert olvassa az Indexet, aminek címlapján a kétségkívül figyelemfelkeltő címre (szakmai kifejezéssel élve, pinás címre) klikkolt, és itt van, ezt a posztot olvasva. Akkor is…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
tollas 2017.07.18 21:58:02
@dr. mesterséges színezék: Soros se azért egy gazember, mert zsidó, aztán mégis a zsidóságát firtatják a liberális seggfejek.
Ha a háziorvos ráirja,hogy kéri sürgős beutalását akkor miért kell több órán keresztül várakozni? Tisztelt Praxis!   Sajnos hasonló tapasztalataim vannak a Szent Imre kórház sürgősségi osztályával. Édesanyámnak a háziorvos délután mentőt hivott, a beutalóra ráirta,kéri a sürgős beutalását. A…..
Még nem derült ki, hogy végül tényleg bezár majd a CEU vagy sem, azonban, ha az egyetem nem Magyarországon folytatja működését, akkor az OECD alábbi listáján is hátrébb csúszhatunk. Már így sincs sok külföldi Ph.D. hallgató hazánkban, igaz, a mesterszakosok szempontjából…..
tollas 2017.05.25 13:40:03
@we dont want arabs here..So what:
Manapság próbálják azt szajkózni, hogy a CEU Magyarország legjobb egyeteme. Ezt ugyan semmivel nem támasztják alá, de ha valamit sokszor mondanak, az előbb utóbb olyan toposszá válik, amit mindenki elfogad.

Ezzel szemben az az igazság, hogy van néhány lista, ami a világ egyetemeit rangsorolja.
Ezen az 500. hely környékén vannak a régi magyar egyetemek (Szeged, Pécs, ELTE, Műegyetem), a CEU nincs benne az első 1500-ban.
Ennyit Magyarország "legjobb" egyeteméről.
tollas 2017.05.25 13:44:04
@MaxVal BircaMan HJCD:
Egyébként a CEU a leginkább a régi Foxi.Maxi egyetemre hasonlít. Ideológiai agymosás folyik benne.