Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pocogteto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..
Sajnos csak elképzelni tudjuk a pusztítást, amit a bárszekrényben eldurranó Aldiban vásárolt akciós brazil cukornádpálinka kupakja végzett a kristálypoharas üvegpolcokkal, mert Márkék hamarabb elpucolták a romokat, mielőtt eszükbe jutott volna lefotózni. Az alábbi, velem…..
pocogteto 2012.10.04 14:33:14
@atpijkamo: Akkor a piaszag mellett szarszag is lesz. Nem jó a kettőt keverni, pláne nem nappaliban.
Kicsit darabos levelet kaptunk N.G. G.-től, aki egy súlyos verés helyi kezelésének lehetett tanúja Westendben: Westendben esett meg, hogy egy elkövető ismerőse volt a westend őreivel és súlyos testi sértést követett el egy hölgy sérelmére. A westend biztonsági szolgálata…..
pocogteto 2012.09.26 16:28:36
Naiv ügyfél évek óta rendületlenül kapja a leveleket a szcientológusoktól, mert egyszer véletlenül elvégzett náluk egy kommunikációs tanfolyamot: Elkövettem egyszer, még régen 20 évesként azt a hibát, hogy egy ismerősöm nógatására elvégeztem egy kommunikációs…..
pocogteto 2012.07.13 13:01:12
Attila saját kárán tanulta meg, hogy nem érdemes olcsó mobitelefont cseréltetni. A három sikertelen javíttatással együtt összesen 8 alkalommal kellett ideoda autóznia mintegy 250 km-t, hogy kapjon egy működő Samsung telefont.Nos olyan előfordul, hogy egy mobiltelefon (garanciális)…..
pocogteto 2011.09.22 17:32:55
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
Tuxi abban a hitben vette meg a tetősín nélküli Skodáját, hogy később anélkül is egyszerűen, külön költségek nélül tudja felszerelni a tetőcsomagtartót. A vásárlás előtt a kereskedő is megerősítette ebben, de a valóság csak a vásárlás után csapta arcul: tetősín…..
pocogteto 2009.02.16 13:03:52