Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalacus Dortemente

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vizsgáljuk meg közelebbről. Az AskTheScientologist blogon már egyszer egy szempontból ezt a témát körbejárták. Ez a megközelítés pedig a következő - a szcientológia egyház és a különféle, önfejlesztéssel foglalkozó üzleti vállalkozások összehasonlítása az elsődleges…..
Dalacus Dortemente 2008.12.22 09:47:38
Ron kapitány és Luke:
Látod én is ilyen hajlításokkal próbáltam kimagyarázni, hogy igenis jó a szci.

Ebben a kérdőívben nehéz ellentmondást találni, neked mégis sikerült. Az elmúlt néhány évtizedben jómagam is jártam templomba, legfőképp családi okokból, a szervezett vallás sose érdekelt.

1. Valamiért MINDIG vasárnap mentünk és nem ismertem olyat, aki szerdán ment. Te talán ismersz...

2. A mise MINDIG ingyenes volt. Egyszer sem láttam regisztrátorokat mászkálni a padok között, akik mondjuk egy hétfői misét adtak volna el. Te talán láttál...

3. Segítség a rászorulóknak. Ezt sikerült összekötnöd a bevétellel, aminek semmi köze az egészhez. Itt a szándékról van szó. Én voltam szci, elég keményen, és hidd el nekem, hogy akár itthon, akár külföldön a "segítség" csakis reklámcélokból van jelen. A katolikus templom ahova jártam, egy kis konyhát működtetett egy közeli épületben, ahova hajléktalanok jártak. Csak évekkel később tudtam meg, hogy egyáltalán létezik, mert nem reklámozták, hanem tényleg segíteni akartak. Nem küldtek ki emaileket, hogy tessék, etetjük a szegényeket, legyél "életreszóló tag".
Az állami támogatásról pedig ne is beszélj, ha fogalmad sincs, mi a szci. Már így is túl sok támogatást kapott a világon. Ha hasznos lenne, még többet kapna, de káros és szép lassan meg fogják vonni a szcitől a adómentességet Amerikában is. Főleg most, hogy sok ezren fognak IRS Complaintet beadni (panasz az adóhatóságnak).

4. A templomban sose kérdezték, hogy mikor voltam más egyháznál és ott mit csináltam, mert ők TÉNYLEG mindenkit szívesen láttak, ellentétben a szci reklámszövegével. Próbálj meg vallásos lenni a szci-ben...

5. A katolikusoknál semmilyen szerződést nem kellett aláírni. Nem tudom, te miről beszélsz, de úgy gondolkodsz, hogy mint egy szci: "Hogyan tudnám úgy megoldani, hogy mégiscsak igaz legyen." és jön az agytorna.

6. "Miért baj ha gazdálkodó szervezet is?" Nem az a baj, hogy gazdálkodó szervezet is, hanem az hogy az alapítója elismerte hogy nem vallás, és csakis nyereségvágyból tette azzá. Amikor szci munkatárs voltam és a haverunk papi ruhában jött be dolgozni, a fél org rajta nevetett. Odabent köztudott, hogy ez vallási dolog csak egy "köntös" ami a cél elérése érdekében szükséges, ezért elfogadható.

A szci nem vallás és az hogy az USA kormányát sikerült átverni és elismertetni annak, nem változtat az igazságon.
Források: http://www.latimes.com/news/local/la-me-scientology24-2008nov24,0,6552577.story http://abclocal.go.com/kabc/story?section=news/local/los_angeles&id=6521422 http://www.foxnews.com/story/0,2933,456525,00.html   Összefoglalva: Vasárnap egy volt szcientológus (a rendőrség…..
Érdekes dologra bukkantam a neten.Tóth Imre, a WISE Magyarország elnöke két vendégkönyvbe is beírt, még 2002-ben. Az Internet nem felejt, íme:Orbán Viktor vendégkönyve (miniszterelnöksége idején). Ekkoriban a szcientológusok között SMS-ben terjedt, hogy az MSZP-re kell szavazni,…..
A következő videó magáért beszél. Hubbard elsőszülött fia,  L. Ron Hubbard, Jr. (1934-1991) a téma, akinek "Nibs" volt a beceneve az egyházon belül. Az egyház megalakulásakor az apjával együtt dolgozott, aztán kilépett az egyházból, és még a nevét is…..
Íme, ennyire tellett az OSA-tól:http://anonymousok.blog.hu/Akinek kétségei lennének, hogy ki áll mögötte, a "linkblog" szekció mindent elárul...
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..
Dalacus Dortemente 2008.11.04 22:22:07
Elég egyszerű a helyzet. Süllyed a hajó.

Üzletek lépnek ki a hálózatból, munkatársak távoznak (például H. Ildi), hatóságok esküsznek össze. Mindenhol ellenségek bújnak meg, a médiában, a saját csapatban, a hatóságokban és a konkurrens nagyvállalatokban. Akik igazából nem konkurrensek, mert ha Lenkei venné a fáradságot bazmeg és utána nézne, ha véletlen Floridában jár, hogy a Nulab honnan szerzi a vitamin alapanyagokat és kinek a kezében vannak azok a kínai gyárak, akkor rájönne, hogy ő is a gyógyszervállalatokat gazdagítja.

De mindig a másik a hibás. A hős viszont folytatja, mert meg kell menteni az emberiséget...és kell a lóvé.

Ha Szentgyörgyi ma életre kelne, besétálna egy Lenkei boltba és meglátná a dísznek kiállított 1 kilós liszthez hasonló C-vitamin csomagokat, megtérdelne a röhögéstől aztán nem látna a pipától.

Ugyanis:
1937-es Nobel elődásában (
nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1937/szent-gyorgyi-lecture.pdf ) pont arról beszél, hogy a ma C-vitaminnak nevezett porított aszkorbinsavval nem tudta meggyógyítani a barátját, de egy sima szegedi paprikával igen. Ezután kezdte el kutatni, hogy mi a francért van ez, ezután találta meg a P-vitaminnak nevezett anyagot és ezután jött rá, hogy mennyi minden kell a "C-vitamin" hatékony működéséhez, amit lehetetlen benyomni egy tablettába. Csak a természet tudja elintézni.

Sosem akarta, hogy az általa felfedezett anyagot kilós kiszerelésben példaként mutogassák és "megoldásként" reklámozzák.
LEUGRANI A HÍDRÓL MB: Hogyan hagytad ott őket?   JB: Nem engedtek el. Állandóan nemet mondtak. Végül azt mondtam, hogy akkor kérem vissza a pénzem. Volt még pénzem az ottani számlámon. És a belső irányelvük szerint, ha visszakérted, akkor vissza kellett adni.   MB:…..
A nap poénja:   Szcientológia: Az ember története - 2007-es, keményfedeles kiadás                                           Bevezetés a Szcientológia etikába - 2007-es,…..
"A szcientológia egyház 4-es metrója" - mondhatnánk rosszindulatúan viccelődve, ugyanis a két projekt között számos párhuzam van.   Nézzük meg, mi is ez. az épület most Elvileg ez az épület lesz a világ legnagyobb szcientológia központja. Clearwater belvárosában…..
Belső körüzenet:   Tudjátok, nagyszerű híreket vártunk az utóbbi napokban az élő IAS rendezvényről, Saint Hill-ből. Nos, tegnap megtörtént a nagyszerű bejelentés: Kunfalvy Ákos és Soós Zoltán IAS-szabadság érdemérmesek!!! Természetesen a Drogellenes Marathonban…..
Dalacus Dortemente 2008.10.26 20:09:26
Helyszín: Nemzetközi Vezetés irodája, Los Angeles.
Szereplők: egy asztmás törpe (AT) és egy kommunikátor/asszisztensnő (KT), akit Lorie-nak hívnak:

KT: - Sir, jön az IAS rendezvény.
AT: - Ne is mondd.
- Ki kellene választani az idei szabadságérmeseket.
- Lökd a jelölteket.
- Van pár magyar, sir.
- Magyar?
- Igen. Magyarországról.
- Az meg hol a picsában van?
- Valahol Európában. Walter alá tartozik.
- Az a köcsög Walter, ki kéne már nyilvánítani. És mit csináltak ezek a dilettánsok?
- Egy drogellenes maratont rendeznek évek óta. Tessék, sir, itt az anyag.
- Lorie, ezt most viccből raktad elém, vagy csak vissza akarsz menni az RPF-re? Mi a büdös francot csináljak néhány maratoni futóval?
- Sir, ők szcik és tavaly 326-szor mondták el LRH nevét a médiában.
- Kit érdekel? Sehol egy Dianetika könyv, sehol egy kurva kereszt...
- Sir, az a helyzet, hogy nem bővelkedünk jelöltekben.
- Itt ez a másik ugandai majom! Száz néger gyerek integet mellette és legalább Dianetika könyv van a kezükben! Mikor volt utoljára fekete szabadságérmesünk?
- Sir, az illető börtönben van. Kislányokat simogatott az iskolában. Most fogják kivégezni.
- De ezek a magyar gyalogkakkukok nem is a tech-et terjesztik! Nézd meg ezeket a fotókat! Esketés meg futkározás...milyen mókus tech-et nyomnak, basszákmeg?
- Sir, van egy javaslatom. Kihegyezhetnénk arra, hogy az IAS céljaiért dolgoztak. Vagy akár a Szci céljaiért! Elkezdték kitúrni a pszichókat a drog-politikából, ez tetszeni fog a publiknak is.
- Lorie, ha beégetsz velük, az egész családfádat elnyomóvá kinyilváníttatom és gondoskodom róla, hogy lefelé auditáljanak a Hídon!
- Elkészíthetem az anyagot?
- Találj nekem egy Supermant, Lorie! Olyan szabadságérmes kell, aki országokat tett Clearré basszameg. Államfőknek kell átadnia a Dianetika könyvet!
- Ilyen nincs az idén.
- Múltkor mutattál egy olaszt.
- Azt Ön nyilváníttatta ki, sir.
- Én?
- Igen.
- Látod bazmeg, ez a van. Egyedül viszem az egész kócerájt és a degradált lények még vissza is tartanak!
- Akkor megcsinálhatom az anyagot, sir?
- Még ma legyen kész.
- De mindjárt éjfél, sir!
- Az RPF még nyitva van, ha be akarsz nézni. Mikor dolgoztál ki utoljára Árulás kondíciót?
- Hajnalra kész lesz, sir. Ja és Mr. Cruise telefonált. Azt üzente, szeretne egy második szabadságérmet.
- Tudom, múltkor Playstation-öztünk és levert a kosárlabdás játékban, én meg odaígértem neki a második érmet. De a múltkori videóját is megtámadták a kurva interneten. Mondd meg neki, hogy érem nincs, de rendezek egy bulit neki a Freewinds-en. Viszek OT puncikat meg mindent. Na csináld az anyagot mielőtt kinyilvánítalak.
- Engem már kinyilvánított, uram.
- Akkor Magyarországra száműzlek. Jó éjt!

L. Ron Hubbard 1951-ben jelentette meg a "A túlélés tudománya" (Science of Survival) című könyvét. Ez része az úgynevezett "Alapok" csomagnak, amelyek elvileg minden szcientológus meg kell tanuljon.   A könyv főként a érzelmi tónusskáláról szól - Hubbard…..
Dalacus Dortemente 2008.10.24 10:09:59
Ingyenes szolgáltatások...ez jó vicc!
Hát igen, néha még a maffia oszt ingyen ebédet, de attól még nem nevezi magát vallásnak!
A Sea Orgban és az orgokban is szinte minden a pénz körül forog. A legtöbbször ezt a kérdést hallottam:
Hogy áll a GI? (gross income - összbevétel)
Ez persze nem változtat azon, hogy az emberek túlnyomó része tényleg segíteni akar a szcidióta egyházban, csak amíg álomvilágban élnek és azt hiszik rajtuk függ a bolygó sorsa, addig sokkal több kárt okoznak, mint jót.

Kezdődik az IAS rendezvény. Nagy pénzgyűjtés a szci offshore-cégének, ami a holland antillákon van bejegyezve.

Amikor Hubbard feleségét és 10 társát elítélték, az "egyház" felállított egy pénzalapot, amit Biztonságos Környezet Alap-nak nevezett el. Az ügyvédi költségeket finanszírozták belőle.

1982-ben, amikor Miscavige hatalomra került, az Alapot átváltoztatta A Szcik Nemzetközi Szövetségévé (ekkor lett a Guardian Officeból OSA).

Miscavige imádja azt a bankszámlát. Azt szed le róla amit akar és akkor amikor akar. Néha ki kell küldeni egy Impact magazint, hogy tessék ezeket csináltuk a pénzetekkel, ami azért röhej, mert egy csomó projekt ami benne van, azt eleve magánszemélyek pénzeltek.

A pénz bármire költhető. Nagyrészt a magánnyomozókat meg a Kobrin-Moxon féle ügyvédeket fizetik belőle, Magyarországon most már talán Szikingert is ebből fizetik. Ahogy egyre nagyobb lesz az "elnyomás" itt, egyre több pénzt kap majd az itteni OSA is. Frici talán vehet valami normális öltönyt magának....:))))

Akik felszólalnak az egyház ellen, néha elcsodálkoznak hogy honnan a francból van ennyi pénze a szcinek, hogy éjjel nappal zaklassa őket, nevetséges pereket akasszon a nyakába, magánnyomozókat küldjön rájuk. (itt jegyzem meg, hogy a blogokra nagyrészt ingyen dolgozó önkéntest vagy belső munkatársat állítanak rá. a jokka félék nem kapnak lóvét, mert nem külsős alvállalkozók mint mondjuk egy magánnyomozó.) Szóval a látszólag kifogyhatatlan forrás az IAS pénzalap. A szcik pedig elolvassák az Impact magazint, meglátják a thaiföldi cunami áldozatait segítő sárga ruhás önkénteseket (akik saját maguk szedték össze a pénzt a kiutazásukhoz) és adakoznak, mert hogy a világ megmentését segítik elő. Fogalmuk sincs hogy hova kerül igazából a pénz.

Amúgy tényleg 20-an voltak az orgban tanfolyamon. A héten benéztem. Persze egyből levettek egy könyv árára, de megérte, mert megszámolhattam a tanulókat.
(Megjegyzés: A videó még nem készült el, amint elkészül, bekerül ennek a szövegnek a helyére.)   JB: Tudod, mi az érdekes? Másfél-két évvel ezelőtt nagy divat volt, mindenki azt nyomta, hogy hallgassuk a Kongresszusokat. LRH 1960-as évek elejétől kezdte tartani a…..
Dalacus Dortemente 2008.10.22 15:49:04
Mazsikám, ne kavarjunk itt össze-vissza. Az "emberfeletti rizsa" nem a mi fejünkben van, hanem a kedves alapító (rosszul majd rosszul majd jól kiadott) drága könyveiben, lásd Az ember története, tudod, amikor távolról leütjük mások kalapját csak úgy viccből, megállítjuk az időt, energianyalábokat vetünk szét az utcán, vagy épp kizavarjuk a test-thetánokat a testünkből.
Ez az OT rizsa.

A Clear rizsa a Dianetika könyvben található és nem a meghatározásról beszéltünk, hanem arról, hogy mire képes egy Clear. Én többet is ismerek és egyik se passzol a könyvben leírtakhoz, sőt még csak nem is hallottunk olyan emberről.

A világ első igazi Clearje John McMaster:

www.lermanet.com/exit/john-mcmaster/john-mcmaster.jpg

Dél-Afrikai szci volt. Hubbard 1966-ban adta neki az első Clear bizonyítványt (ne feledjük ez a már a tuti Clear, nem a régi 1950-es gagyi Clear)
Az 1969. december 29-én íródott nemzetközi szci szervezet etikai utasítása kizárta őt a szciből, amiért homoszexuális kapcsolatokat tartott fent.

A Clear gyártás már az első napon is gyengén indult és azóta se lett jobb.

Az első 10 Clearből egyébként mindössze egy maradt szci, a többi kilépett vagy meghalt.

Jokka és mazsi, érthető, hogy ragaszkodtok ehhez az álomhoz, Isten a megmondhatója, én is sokáig ragaszkodtam, mert jó reménykedni és bízni. De nézzetek rá a tényekre. Tájékozódjatok. Csak figyeljétek meg a dolgokat kint és bent.