Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tkameli

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenre nyitott, diszkrét hölgy vagy? Kötetlen munkaidőt szeretnél? Esetleg részmunkaidőt? Szeretnél személyi asszisztensként elhelyezkedni? Heti egy két alkalommal hajlandó lennél mindenben főnököd kedvében járni? Örülnél, ha mindezért cserébe kiemelkedő juttatásban…..
tkameli 2007.02.04 13:53:22
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
Általában fel tudjuk fogni a magyar tévéadókon leadott felvételeket, de ez az izé a szentesi tévé archívumából egyszerűen felfoghatatlan. Ki, miért, minek, mikor, kivel és hogyan? ..
tkameli 2007.02.03 20:10:03
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.02 10:28:32
Nem tudja valaki mi van Király Lindával? Visszament Amerikába, vagy megint valami profi londoni stúdióban, Madonna és Britney Spears összes munkatársával veszi fel éppen a tuti világslágert? Mariah Carey nélkül félkarú óriás a nemzet...
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..