Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ragamust

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne rejtsük véka alá, hogy vannak, akik életmódszerűen űzik a rágalmazást" - virít Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár nyilatkozata a Magyar Hírlap címlapján. Mert meg kell magyarázni, mitől ilyen ellenséges velük a sajtó. És az ember, aki kritizálta eleget a…..
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
Gyerekszoba Realizmus a tetőfokon 2010.11.29 16:28:00
Részemről híve vagyok, hogy a gyerekeket a valóságra tanítsuk és készítsük fel őket a nagybetűs életre. Ám azért van egy szint, ami már nekem is túl realisztikus. Épp ebbe a kategóriába esik Jennifer Muskopf kibelezett elefántja, akinek a belsejében épp egy tigris…..
Hát igen, 330 kilométer 10 óra alatt... milyen optimista voltam! Hajnal egy órakor gördült be a mikrobusz a hotel elé (és kora reggel indultunk) De örülök annak, hogy egyáltalán épségben megérkeztünk. Esküszöm, Kabulban nem voltunk Lacival ilyen veszélyben, mint ma éjjel,…..
Egy kicsit svéd, egy kicsit olasz, egy kicsit román, egy kicsit brazil – na jó, nem kicsit –, egy kicsit nápolyi, pedig a svédországi Nackában született. Ki ő? Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, a nápolyiak Svédországban született, Toszkánában gyermek csatára.Az októberben…..
ragamust 2010.11.27 10:10:05
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
ragamust 2010.11.24 20:27:06
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
A labdarúgás szerelmesei megannyi játékot űzhetnek számítógépen és különböző konzolokon, de sajnos azt vettem észre, hogy az EA Sports FIFA sorozata mindent visz, és csak a hozzá hasonló programok után kullognak a sokkal izgalmasabb, szellemi kihívást jelentő focimenedzser…..
Ahogy azt már egy régebbi, nagy sikert aratott cikkünkben kifejtettük, az Internet a vidéki internetpenetráció óta gyakorlatilag folyamatosan válságban van. Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen amikor egy-egy téma megjegyzései között úriemberként megpróbálunk alapesetben észérveket…..
A Hold porát egy tucat ember taposta már, oda viszont, ahol James Cameron forgat majd térhatású jeleneteket az Avatar készülő folytatásához, ezidáig csak két ember merészkedett. A rendező a valaha volt legmerészebb díszletet álmodta meg: a Föld legmélyebb pontjára, a…..
Mandiner blog Homók-heterók: 1:0 2010.09.05 07:01:00
  A Meleg Méltóság Menetéről jutott eszébe valakinek a zseniális ötlet, hogy meg kéne tartani a Hetero Büszkeség Napját is. Nosza, idejekorán meg is kezdték a szervezést, s tegnap sor is került Magyarország első hetero menetére, amely a Hősök terétől az Erzsébet térig -…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
  Eddig úgy volt, hogy amikor egy liberális találkozott a valósággal, az vagy nagyon szórakoztatóra, vagy elképesztően felháborítóra sikeredett. Különösen igaz volt ez akkor, ha a cigányok helyzetéről esett szó, itt a legképtelenebb és legveszélyesebb áligazságokat…..
Subba Vasárnapina: Dupla 2010.08.22 09:00:00
DupleauxCollegeFeleségSztripAva RoseEgy kis hazaiCsetMázlista fasz..
ragamust 2010.08.22 11:25:45
ragamust 2010.08.22 11:29:02
Chez DuBarry Pamela öregszik 2010.06.11 20:55:00
 Nem újdonság, hogy ráncos korához képest Pamela Anderson. Nagyon rossz állapotban van a bőre, valószínűleg az állandó barnaságtól. Piás is, de attól inkább püffedt, mint pergamentszerű a bőr. Érdekes, hogy egy ennyire sokat plasztikázott nő a botoxot és a lézert…..
ragamust 2010.06.12 11:33:55
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
ragamust 2010.05.24 13:56:44
PTinfo Siklóval az Avasra 2010.04.17 17:14:00
Ferde villamos fog az Avasra felkúszni, pont olyan fogaskerekű, mint amilyen a Budai Vár oldalában van, szól a hír a Boonon. Természetesen ennek az égvilágon semmi értelme nincs, a villamos legfeljebb akkor ferde, ha ellopják az egyik oldalról a kerekeket alóla, a Budai Várba a Clark…..
addict X-Faktor, Zs-kategória? 2010.04.02 11:25:00
A két konkurens kereskedelmi csatorna között hatalmas csata várható a tehetségkutató műsorok terén, hiszen az RTL a Megasztár ellen indítja a világszerte sikeres X-Faktor hazai verzióját. Még el sem kezdődött azonban a műsor, mégis máris 2:0 arányban vezet a TV2. Egyrészt…..
ragamust 2010.04.02 12:51:41
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
Nervus ajánlotta nekünk saját blogján megjelentetett posztját - nervus.us.to , eztúton is köszönjük-, amelyben egy "képzeletbeli" egyházi gimnázium hétköznapjaiba pillanthatunk be. A liberális iskola engedékenységére panaszkodó olvasóink, most megismerhetik a …..