Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ivanhoe78

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New Yorkot látni és… jól megnézni! Akár ez is lehetne a szlogenje Susan mai posztjának, aminek külön érdekessége, hogy szerzője ugye Los Angelesben él, tehát tulajdonképpen írásában kicsit két amerikai nagyvárost is összevet egymással. A rengeteg fotót külön köszönöm neki!..
Az orosz elnök a szibéria tajgán épp egy egy szép sügért zsákmányolt. A sügér két órán keresztül ellenállt az elnöknek, de végül feladta a reménytelen küzdelmetAlekszej Nikolszkij (AFP) A kormánynál maga az afganisztáni veteránnak öltözött elnök. Mögötte Huckleberry Finn szalmakalapjában Szergej…..
A Discoverynek eddig egy olyan műsora volt, amit itthon fogattak, az Attraktor, ezt az Indexvideóval közösen készítették azaz mi voltunk a gyártók, ők meg a megrendelők és a jóváhagyók. Az Attraktor után egy másik csatornájukra is gyártanak tartalmat, igaz, kisebb csavarral. Az IDxtra, azaz…..
ivanhoe78 2016.01.15 18:11:55
Lassan két éve írjuk ezt a blogunkat Ausztráliáról, és rendszeresen kapunk emaileket, megjegyzéseket, hogy túlságosan is szépnek írjuk le ezt az országot, nem lehet igaz, hogy itt minden tényleg ennyire fantasztikus. Habár azért néha említünk nehézségeket is, de tény, hogy nem…..
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
Májusi összefoglalónk után, tavaly év végi beszámolónk folytatásaként itt az idő egy újabb médiapiaci körképre, annál is inkább, mert az elmúlt félév kifejezetten fordulatos volt a magyarországi újságírásban. Az online lapokban felerősödött a munkatársak vándorlása,…..
ivanhoe78 2014.11.26 11:54:20
@$$$=$$$:

Dehat te is olvasod...
Nemrégiben írtunk arról a Swarovski-kristályokkal teleszórt Mercedes CLS 350-ről, amit London utcáin láttak, most pedig itt egy újabb extravagáns darab, egy arany Lamborghini Aventador egyenesen a francia főváros utcáiról. Noha az ember mindig reménykedik, hogy egyszer leáldozik…..
Korábban puritán és plebejus kormányzást ígért Orbán és Szijjártó is. Idézzük Szijjártó egyik 2006-os közleményét, amiben a "luxusbaloldalt" támadta. SZIJJÁRTÓ: "Az embereknek elegük van a luxuskormányzásból. A Fidesz szerint az emberek számára fontos döntéseket…..
Amióta a Fidesz hatalomra került, a baloldali gondolkodást meghatározó értelmiségiektől és politikusoktól mást se hallunk, csak azt, hogy mennyire rossz nekünk, illetve, hogy a demokrácia egyre inkább átváltozik „népi demokráciává”, vagy már teljesen át is változott…..
ivanhoe78 2014.09.22 10:09:34
@maxval a bircaman:
Honnan veszed hogy a nyugati modell agonizal? Talan ott elsz, es a sajat borodon erzed?
Majd ha azt hallom hogy a magyarok keletre koltoznek a jobb megelhetes remenyeben, talan hinni fogok neked.
Szóval, némi iróniával korunk Honvédje a Videoton. Anno, a krónikák arról szólnak, hogy az 1950-es években úgy döntött a rezsim, hogy a Honvéd lesz a sztár csapat. Így aztán ide parancsolták a legjobb magyar focistákat. Bevált. Azzal, hogy Budai, Kocsis és Czibor a Fradiból át…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
ivanhoe78 2014.08.12 07:58:50
@cardenio: Na, itt a tokeletes valasz a tortentekre, es hadd zarjam soraim egy Hofi idezettel ami szerintem tokeletesen passzol ide:
A magyar ember ilyen: nem találja a helyét, ha nem szaros a szája.
Pedig a HVG riporternője megkérdezi Galambos Istvántól az MTVA vezérigazgató-helyettesétől, hogy akkor mi is a helyzet a Kossuth-díj-szabállyal, de csak elnéző mosolyt kap cserébe. Kommentárt nem fűzünk a dologhoz, mert minek.   ..
ivanhoe78 2014.08.11 23:06:02
@steaksauce: elolvastam a cikket ketszer is, es sehol nem talaltam benne a kovetkezo szavakat:
Kormany, fidesz.
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
ivanhoe78 2014.08.10 05:07:39
@states1: Na amig ilyen szepen beszeltek egymassal adiig ne is varjon senki valtozast ebben az orszagban. Libsi, ballibsi, jobber ... stb

HU DE KURVA UNALMAS MAR!
A brit főváros lakói kevés dolgon lepődnek meg, de a minap az utcákon megjelent arany Range Rover láttán talán még Londonban is megemelkedett egy-két szemöldök. De mit keres egy ilyen drága és hivalkodó autó egy nagyváros utcáin? Egyre több kirívó luxusautó parádézik…..
Bali méltán híres a mesébe illő, varázslatos naplementéiről.  Csodás látvány, ahogyan a lemenő nap sugarai narancssárgára, sárgára és lilára festik az égboltot minden egyes délután hat óra körül. A sziget bármely pontjáról gyönyörű a látvány, és csak rajtunk múlik,…..
A Louisiana State Baton Rouge és Kentucky egyetem kutatói új halat fedeztek fel a héten, aminek a khmmm, hátsó fele a fején található. A hal a Hoosier Cavefish nevet kapta, ami utalás az Indiana Hoosiers kosárlaba csapatra, - az egyik kutató nagy rajongójuk. Szerintem a Segghal…..
ivanhoe78 2014.06.07 02:03:04
Lázár János és hű kis csatlósa Csepreghy Nándor egyszerre folytat két háborút, amivel teljesen hülyére veszik az egész magyar társadalmat. Az egyik fronton épp Csepreghy küzd igen nagy vehemenciával azért, hogy az Ökotársat a KEHI vizsgálhassa át, hogyan és mire használta…..
ivanhoe78 2014.06.02 23:52:41
@Istóczy Győző:

A te hatad is meghajolhatna, mondjuk egy ujsagpapir felett, akkor nem mondanal ekkora baromsagot. Nezz utana a Norveg Alapoknak, utana okoskodj!
Amit a Norveg Civil Alap kezel, az csak egy toredeke annak amit Izlandtol, Lichensteintol es Norvegiatol kapunk. A nagyobbik reszt a kormany osztja szet. Okostojas...
ivanhoe78 2014.06.03 05:27:39
@Istóczy Győző:
Idiotizmusod nem ismer hatarokat.. Csak azert vagy itt, mert az okoz neked ejakulaciot hogy leirhatod a ballibsi szot. Szar eleted lehet az biztos.
Nem lehet ellenállni ezeknek a teljes mértékben bezöldült házaknak. Így a mai poszt egy képösszeállítás a világ különböző pontjain található lakóházakról, ahol a falak szinte kis sem látszanak a zöld vagy épp színes növényzet…..
Smoking Barrels Four Lions (2010) 2014.05.03 00:01:00
Lehet poénra venni a dzsihádot, úgy, hogy nem bántó a film humora? Az angoloknak bizony sikerült. Valószínűleg kimarad az életemből ez a kiváló alkotás, ha a 10 legjobb Benedict Cumberbatch alakításról szóló poszt kapcsán nem hívják fel a figyelmemet rá a kommentekben. Ben…..
Mondjuk ki: no pasarán! Ne törjenek át, de sehova. Mert az az áttörés képletes áttörés is lesz: behatolás a mi életünkbe, a mi Szabadságunkba. Meddig tűrjük még? Meddig tűrjük, hogy egy erőszakos kisebbség tomboljon egyik legszebb terünkön? Mikor kaphatja végre vissza a…..
Több napra el kellett utaznom, így mikor hazaértem valami gyors vacsorát szerettem volna. És mi lenne gyorsabb, mint egy japán halas tészta? Egyszerű, egészséges és nagyon-nagyon finom. Persze sokan azt mondhatják: ehhez egy csomó "egzotikus" alapanyag kell. Na és? Nincs internet…..
A magyar közélet egyik szellemes észrevétele, hogy az Orbánnal való találkozók után gyakran megbuknak állami vezetők. Itt most ne is soroljuk azokat, akiket rendes választáson győztek le (itt még akad egy-két ellenpélda). Szóval bármilyen vicces ne foglalkozzunk azzal, hogy…..
ivanhoe78 2014.02.23 22:09:00
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..