Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanity

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előkészületek24 órával a kezelés előttA száraz, hámló bőrréteg eltávolítására miden kezelés előtt használjon hámkezelőt.A bőr teljes, természetes megújulási ciklusa 28 naponként történik. Egy hét alatt a bőr 25%-a hámlik le, ezért az UV fény-mentes eredmény lassan…..
csak erős idegzetűeknek. A fekete-fehér kép egy speciális UV fotó ami a legkisebb bőrkárosodást is kimutatja...
Most találtam fantasztikusan jó képeket egy New York-i Sunless Tanning azaz csak UV mentes barnitással foglalkozó szalonról. A neve Sundara. A szolgáltatásuk a hely szinvonalához van igazitva azaz igen exkluziv. Egy teljes test kezelés 79USD azaz kb 14,200 Ft...
Mi is a Norvell UV mentes barnitást eredményező oldat?A Norvell készítménye egy olyan formula, amely a bőrrel érintkezve egy „egyenesen a strandról” színt eredményez. Használható festékszóró pisztollyal, vagy barnító fülkében. Milyen típusú bronzosítók…..
A DHA-t (Dihydroxyactone) aktív összetevőként először cukorbetegek kísérleti kezelései során alkalmazták, akik közül néhányan jobban reagáltak a DHA-ra, mint a glükózra.1957-ben, egy gyermekkórházban fedezték fel a DHA barnító tulajdonságait. A DHA szájon át történő…..
UV Mentes barnitás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörő barna bőr. Hasonló folyamat játszódik le amikor egy…..
Csak egy gyors gondolat: milyen dolog az, hogy 2008 derekán van egy cég, ahol egy egyhetes internetkártya 10.000 forintba kerül (24 óra 3840ft)? És milyen négycsillagos budapesti szálloda az olyan, ahol annyira szarrágóak, hogy nem bírnak a kedves vendégeknek ingyenes wi-fit…..