Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motiváció blog

47 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Motiváció blog Bevezető 2008.10.21 20:50:00
Köszöntelek kedves olvasóm! Régi vágyam volt egy blogot készíteni a motivációról. Mostanra úgy érzem sikerült összeraknom a képet magamban, miről is fogok írni. Véleményem szerint a motiváció, mint ösztönzőerő az egyik legfontosabb dolog egy ember életében. Lényegében…..
motiváció blog 2009.10.08 15:19:31
@Sziszi77: Üdv Sziszi! Írd meg légyszives, hogy milyen e-mailcímmel iratkoztál fel a karizmatitkokra, mert így fogalmam sincs hogy kiről van szó. És a nevedre is kiváncsi lenni...

Üdv: Márton
Kedves Olvasóm!Már egy ideje nem jeletek meg új cikkem, mivel egy új, saját domainnel rendelkező blogon dolgoztam, amit most sikeresen elindítottam!Kélrek látogass el az új blogomra, regisztrálj és oszd meg a cikkekkel kapcsolatos véleményeidet:)Új weboldal:…..
MEGJELENT A KARIZMA TITKOK CÍMŰ E-KÖNYVEM.RÉSZLETEKÉRT KATTINTS A KÉPRE!..
Ajánlom ezt a bejegyzést lelkes olvasómnak Katus Edinának. Külön köszönöm a fényképeket amiket a cikkem illusztrálásához válogatott! A világon élt valóban sikeres emberek képesek voltak kialakítani magukban a pozitív lelki beállítottságot olyannyira, hogy teljes mértékben…..
Motiváció blog A rendszerezés 2009.03.16 10:38:35
Jó, ha tudod: Ha nem tartasz rendet a személyes környezetedben, ez kihatással lesz életed minden területére. Hanyag és rendezetlen leszel, valamint sosem fogsz megtalálni semmit sem amit keresel. Előfordult már veled, hogy sürgősen szükséged lett volna egy korábbi…..
Bizonyára te is észrevetted már, hogy a tévében bemutatott reklámok gyakran hatással vannak rád. Lehet, hogy tudattalanul, de valahogyan mégis vonzódsz azokhoz a temékekhez amiket bemutattak. Ugyanlyen hatással lehetnek rád a reklámplakátok is amiket az út szélén láthatsz.…..
           A legkínzóbb félelmek egyike a haláltól való félelem. Az emberiség egész  történelme során megtalálhatunk írásokat, mítoszokat a halállal kapcsolatban. Azt hiszem nem lehet ezt kinőni. Tudomásul kell venni,…..
motiváció blog 2009.03.01 15:05:26
@Begérke: Igazad van Begérke! Az első pont nem zárja ki azt amit leírtál. Ha közel kerülsz a halálhoz, akkor tudod csak pontosan, hogy mi is az. Arról szerettem volna írni az első pontban, hogy nem érdemes viszont folyton visszatérni a témára, mert egy idő után uralkodó gondolattá válik, és mindent a halál szemszögéből nézünk. Nem mindenkire egyforma erősséggel hat ez, de nagyon sokan ezért félnek annyira a haláltól, mert folyamatosan rá gondolnak. Ilyen példa arra amikor, a halál az uralkodó gondolatod, az amikor készülsz valamit megtenni mondjuk elutazni valahova, és az első gondolatod: Jajj de mi van ha belehalok? Autóbalesetben, vagy repülőgép szerencsétlenségben..van mire gondolni bőven. Vagy nem kezdek bele dolgokba mert mi értelme, ha lehet hogy úgyis meghalok.. Amúgy ez szerencsére nem sok emberre jellemző. Egy jó példa erre még: Vannak akik mindent a politika szemszögéből néznek. Bármivel találkoznak keresik benne a politikát, az összeesküvés elméleteket, a közös ellenséget akik felelősek, és ezen rágódnak naphosszat. Ugyanilyen a halálfélelemmel túl itatott elme is.. Mindenben a halál lehetőségét keresi. :)
Motiváció blog A következmények 2009.02.24 18:58:00
  Minden cselekedetünkkel hatással vagyunk a jövőnkre.Bármit is csinálsz éppen az kihatással lesz arra, hogy mit tapasztalsz majd meg később.Ha naponta négy órát tévét nézel annak vajon milyen következményei lesznek? Vetítsd ki a gondolataidat két hónapra előre. Kérdezd…..
Figyeld meg, hogy a nap melyik részében vagy a legproduktívabb, és ilyenkor foglalkozz a legnehezebb feladataiddal. A kevésbé fontos, könnyebb feladataidat pedig tedd át későbbre. Hanyagolj minden feladatot, ami elvenné az idődet a fontos dolgaidtól. Tartsd a figyelmed a célon,…..
Kezdd a napod mindig azzal, hogy lendületbe hozod magad lelkileg! Ha fásultan ébredsz tégy meg mindent azért, hogy jó kedvűen, vidáman kezd el a napodat. Ne törődj vele, ha mások kedvetlenek. Neked nem muszáj átvenned a hangulatukat. Hallgass vidám, lelkesítő zenét, -olyat aminek…..
Szeretnék megosztani veletek egy követhető módszert, a rendrakáshoz. Köztudott, hogy könnyebb a rendet fenntartani, mint rendet csinálni. Hajlamosak vagyunk a rendrakást halogatni a végtelenségig. Majd elmegy a kedvünk tőle, hiszen rengeteg időt és türelmet igényel rendbe rakni egy…..
Motiváció blog Határozottság 2009.02.17 07:11:06
Légy határozott! Pontosan tudd, ki vagy, mik a céljaid, hogyan érheted el azokat. Ha hoztál egy döntést, ne aggódj a lehetséges akadályokon, hanem koncentrálj arra a lendületre ami az induláshoz szükséges. A félelem megakadályoz a cselekvésben, és elengedhetetlen, hogy legyőzd. A…..
Pareto olasz közgazdász 1906-ban megalkototta a 80/20-as képletet. Megfigyelte, hogy a társadalmi befolyásos réteg  -ami húsz százalékra tehető országonként- rendelkezik az összvagyon, és befolyás nyolcvan százalékával.  A társadalom nyolcvan százaléka…..
A következő videót ezzel az idézettel kommentálnám:" Boldogtalan voltam, mert nem volt cipőm, amíg kimentem az utcára és láttam egy embert, akinek nem volt lába" Gondolkozzatok!.......
Már jeleztétek is, és egyébként sem akartam kihagyni a Vodafone - Én szeretlek jobban! reklám párját.Egy újabb aranyos kis játék, környezetünk halálra idegesítésével.Ha Én szeretlek jobban-t nem is, ilyet biztosan csinált már mindenki, újra jó helyre nyúlt a Vodafone.A…..
motiváció blog 2009.01.18 15:33:47
Csak néhány lépés, de legjobb szándékaim ellenére (rajtam kívülálló okok miatt) sem tudom automatizálni. Viszont könnyű!Az admin felületen a Megjelenítés fül alatt található a Sablonok fül. Itt a gyári sablonok valamelyikét le kell másolni (középső ikon). Bármelyiket, és…..
Mindennek megvan az ideje! Figyelmen kívül hagyni ezt a tényt, végzetes is lehet a sikerünkre nézve. Tudnod kell, hogy valaminek mikor kezdhetsz neki, és mikor nem. Szüretelni nem télen kell, hanem ősszel. Ha télen szüretelsz, megfagyott szőlőt fogsz találni. Mivel nem a maga…..
Motiváció blog E-mail értesítő 2009.01.15 11:29:00
Kedves olvasóim!   Mától kezdve e-mailben értesülhettek a legfrissebb blogbejegyzéseimről!   Feliratkozhattok a blogom jobb oldalán található feliratkozási mezőben, vagy akár itt is:  Figyelni szoktam a látogatottsági statisztikáimat, és nagyon örülök, amikor…..
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a következő két részes videót! Szabó Ilona beszél arról, hogy mi is az a spirituális ötletbörze:                       Forrás: SZI Akadémia..
Többen jelezték nekem, hogy írjak a motiváció negatív oldaláról is, mert bizony az is van, és nem illik kihagyni a blogból. Igazából már régóta terveztem, de nem érett még meg a fejemben mostanáig...A motiváció negatív oldalát passzív motivációnak nevezem. Ez akkor…..
Motiváció blog A világ fájdalma 2009.01.07 00:26:00
"Nézz szembe a tényekkel! Ez a valóság! Tudnod kell róla!" Naponta hallhatjuk ezeket a mondatokat "jó tanácsokat". Jó az nekünk, ha mindenről tudunk? Jó az nekünk, ha a vállunkra vesszük a világ fájdalmát? Miért éri ez meg nekünk? Ezeket a mondatokat…..
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az alábbi videót. Itt Feldmár András feszegeti a pszichiátria határait, és azt, hogy mitől ember egy ember. És élünk-e egyáltalán a halálunk előtt, vagy csak szerepeket játszunk?  Elgondolkodtató közel 2 órás film. Minden kedves olvasómnak…..
Motiváció blog B.U.É.K 2009!!!! 2009.01.01 00:00:16
    ..
Motiváció blog A sajnálat 2008.12.30 14:09:12
Egyik legnagyobb befolyású negatív érzelmünk a sajnálat, vagy szánalom. Ezt a két fogalmat most azért nem választom külön, mert majdnem ugyanazt jelenti. A lényegét tekintve ugyanazt az érzelmi energiát használja fel. Szóval ne romboljuk a saját életünket azzal, hogy másokat…..
Motiváció blog STOP! 2008.12.27 15:20:24
Gondolataink gyakran a nemkívánt irányban barangolnak, ilyenkor le kell állítani azokat. Úgyanúgy mint egy útkereszteződésnél amikor meglátjuk a STOP táblát, kötelező megállni. Illetve ajánlatos, mert körültekintés nélkül akár az életünkkel is fizethetünk. A gondolataink…..