Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zool2107

0 bejegyzést írt és 774 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
Zool2107 2021.04.27 12:49:11
@boundary: Hé faszfej, te meg az engedélyem nélkül beszívod azt a cigifüstöt, amiért én fizettem - nem is keveset. Mit képzelsz magadról?! Úgy gondolod, hogy minden a tiéd?
Nem hordunk színeket, nem viselünk kirívó ruhadarabokat vagy kiegészítőket. A járdán az épületekhez közel, vagy majdnem az autók közé besorolva húzódunk félre, el az emberek útjából. Ha érdekel egy sport, magunk előtt is igyekszünk eltitkolni, a kíváncsiságot elfojtani, mielőtt a saját szemünkben is…..
Kritikus megjegyzést tett a Formula–1-re az egykori futamgyőztes, Jean Alesi, miután fia Ázsiában folytatja pályafutását. Szerinte azonnali változásokra lenne szükség...
1905. Orosz hadifoglyok Japánban a Dōgo Onsen termálfürdőben, Macujamában..
Zool2107 2021.01.25 10:46:13
@gintonic.azigazi: "Kutyak kezeben a popszakma" - helyesen: "Senkiháziak kezében van a popszakma". Klasszikusokat csak pontosan :)
youtu.be/2p2qKK49pFM
Nemrég rántotta le a leplet a Samsung a Galaxy S21 mobilokról, a sorozat legerősebb változata pedig az S21 Ultra lett. Ha valaki a legerősebb változatot kéri belőle, 550 ezer forint kell fizetnie érte. De kinek éri meg ennyit kiadni egy telefonért? Aki csak a válaszra kíváncsi, az 9:08-hoz tekerjen,…..
Zool2107 2021.01.24 20:01:01
@]{udarauszkasz: veszel mondjuk egy Canon 350D tükörreflexes gépet 20-30e Ft környékén és mellé T2 adaptergyűrűt esetleg 1,25-ös vagy 2 colos adaptert ha kell. Így még mindig nem vagy 50e Ft környékén sem, és olyan képeket fogsz tudni csinálni amik kenterbe verik akármelyik mobillal készítettet. A maradék 500e Ft-ot meg elköltöd egy felső-középkategóriás Notebookra plusz mobilra amivel akár ott helyben a távcső mellett mented és szerkeszted a képeid (esetleg vezérled a távcsöved is).
Vagy esetleg veszel egy 10-15 éves rohangálós használt autót.
Vagy építesz egy gamer PC-t és veszel még mellé egy Xbox Series X-et vagy Playstaion 5-öt.
Vagy veszel egy 140 centis oled TV-t + 7.1-es hangcuccot hozzá.
Vagy leszigeltetsz belőle egy kisebb házat.
stb...

Irreális ár egy okostelefonért 550e Ft, akárhonnan nézzük. Haználati érték/vételár viszony siralmas.
Zool2107 2021.01.24 21:20:04
@]{udarauszkasz: a bolygó fotózási képességet inkább a távcső paraméterei határozzák meg. Ha nincsen GoTo mechanika a távcsövön (ez az elektronikusan vezérelt mechanika lenne) ami kompenzálja a föld forgását a hosszú expozíció alatt, akkor inkább egy jobb webkamerás megoldás lehet jó a bolygó fotózásra. Ilyenkor a webkamera által rögzített videó képkockáit kell egymásra pakolni (stackelni) és célszoftverekkel elég jó képeket kinyerni.

@terero: a szigetelés valóban kicsit elrugaszkodott példa, de egy kis nyaraló/weekend-ház megoldható ennyiből :) A felsorolással csak érzékeltetni akartam az ár/érték arányt. Egy autót, számítógépet, játékkonzolt, jó minőségű tévét azért akár 5-10-15 évig is el lehet használni.

Egy ilyen telefon már 1-2 év múlva elavultnak számít. Csak vegyél elő egy 5-10 éves okostelefont és próbáld meg használni telefonáláson és fényképezésen kívül. Itt van az asztalom egy Galaxy S3 meg egy Lumia 1520 - gyakorlatilag használhatatlanok, de nem a hardver miatt, hanem a szoftveres oldalon a szolgáltatások és követelmények annyira elmentek már mellettük, hogy egy szimpla Among Us-t nem tudok az S3-ra feltenni a gyereknek.

Emellett ott van a régi, 2. generációs i3 procival (10 éves) összerakott számítógépem egy 7 éves videókártyával, és tud rajta játszani GTA 5-öt és hasonló címeket (produktivitásról meg ne beszéljünk, irodai alkalmazára hibátlan, audio sima ügy, videó szerkesztés azért már gázos rajta). A TV-m sem mai darab (úgy 7 éves lehet, 3D-s led TV), de nem érzem úgy, hogy le lennék maradva bármiről is ezt használva (jelenleg az elérhető 4k tartalom szinte nulla).

Az autós példa azért nem igazán állja meg a helyét szerintem, mert egy 8 milliós és 30 milliós autó között azért nagyon sok differencia van. A felhasznált technológiák, anyagminőség, időtállóság között tényleg nagyságrendnyi különbségek vannak, mígy egy ilyen top kategóriás mobil nem igazán tud annyival többet felmutatni, mint mondjuk egy harmad- negyedannyiba kerülő riválisa. Dizájn terén semmi mozgástér (gyakorlatilag az összes telefon egy hatalmas kijelző csak, a hátlappal lehet minimálisan variálni amit aztán az emberek nagy része egy tokkal úgy is eltakar). A használt anyagok minősége azért véleményes, de biztosan nem lépi meg azt a kategória ugrás érzést mint az autóknál érezhető, a luxus és a pórnép verziók között. A felhasznált techológia meg hááááát... Szóval nem, nagyon nem éri meg akárhonnan nézzük :)

Ja még egy: "miniatűr számítógépet tartunk a kezünkben" - itt jellemzően sajnos az a tapasztalatom, hogy akik tényleg ki tudnák használni (nagyon szűk réteg) azok nem engedhetik meg maguknak ezt az árszintet. A cég meg ahol dolgoznak nem fog nekik ilyen készülékeket adni céges mobilként, mert még úgy is marha drága lenne - marad az ügyvezetőknek/tulajdonosoknak hogy tudjanak "reprezentálni" a nagyon fontos tárgyalásokon, mikor kiteszik az asztalra.
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
A héten láthattátok, hogy az Iced Earth gitárosa-főnöke, Jon Schaffer is ott volt a Capitoliumot szerdán megrohanó tüntetők között, aminek következtében körözés alá vonták a zenészt. Ennyivel le is zárnánk a politikai részt, zenei oldal vagyunk - kérjük, ti is ennek megfelelően tegyétek hozzá a…..
Zool2107 2021.01.11 13:00:42
@cardiobascuralis: Hú b@szod, először leadsz egy nyelvtanórát (apropó: épp nem kellett a nebulók nyelvtan dogáit javítgatnod Vasárnap este, vagy mi a f van?) Aztán ilyen felsőpolcos bölcsész megnyilvánulás után elkezdesz fikázni, hogy tipikus fröccsöntött műanyag rocker... Nézzél egy kicsit felfelé is, nehogy a rommá repedezett plafonból egy nagydarab vakolat fejbekúrjon. Komolyan b+ elmész egy rock/metal zenével foglalkozó blogra és nyelvtanozni kezdel? Normális vagy?
Zool2107 2021.01.18 16:44:53
@cardiobascuralis: Gondolkoztam rajta, hogy írjak neked valami frappáns választ, de letettem róla. Úgy látom alaposan tisztában vagy a műveltségemmel, a nyelvtudásommal, illetve azzal is, hogy mennyire vagyok benne a rock/metál életben. Maradjunk annyiban, hogy IRL nem állnál meg előttem.
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
Zool2107 2020.10.03 22:55:08
@Barkalot: Van egy olyan dolog, hogy lappangási idő. A másik: szerinted jelenleg olyan helyzet van ott, hogy a tesztelésekkel foglalkoznak? Anélkül meg ugye nem lehet tudni, hogy pontosan mi a helyzet... Szóval, honnan a fenéből tudod, hogy Belorussziában nem lobbant be a járvány?
A filmtörténet legbizarrabb halálesetei felvetik a kérdést: miért is nem vetik a rendezőket, producereket, gyártásvezetőket előzetesen pszichológiai alkalmassági vizsga alá? Cápa- és oroszlántámadás, hőguta, tűzveszély, életveszélyes allergén anyagok - csak néhány azok közül a veszélyek közül,…..
Zool2107 2020.09.15 08:15:40
@Visceroid: húzzál a picsába a kibaszottul retardált hozzáállásoddal, hogy mendenbe a kurva politikát kell belehúzni. Remélem egyetlen egy jó és boldog napod sincs mivel egyfolytában a nyomorult politikuson pörgeted magad, és elvisz minél hamarabb a stressz.
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
Zool2107 2020.07.01 11:40:02
@Eugene Horse: egyébként Konrada hol nem a témához válaszolt? Egy sora volt szeméyeskedős, az neked becsípődött. Ha nem bírod az ilyet, inkább ne internetezz.
Zool2107 2020.07.01 11:48:06
@Eugene Horse: ott van egyel fölötte a balatonos kommentem...
Zool2107 2020.07.01 13:11:47
@Eugene Horse: a fogalomzavart arra értem, hogy egyik tekintetben nem veszed figyelembe, hogy a turizmusra nagyon támaszkodó területről van szó, a másik tekintetben pedig igen.
A "fű az fű" témával vitába szállnék. Egy srandon azért ényegesen nagyobb igénybevételnek van kitéve az adott terület, emelett sokkal magasabb minőségi igény is van azzal szemben. Azért az emberek nagyon nem lennének elégedettek, ha egy külvárosi vízelvezető árok melletti szintű füvesítés és karbantartás lenne a strandon. A minőség és tartósság pedig meglepően sokba tud kerülni bármely területen. Csak próbálj meg keresni egy fociklubot, ami simán beengedne a stadionjába több ezer embert a pályára koncertre, fesztiválra akármire. Nem nagyon fog menni, simán tízmilliós "kára" keletkezik belőle, mert úgy leamortizálódik a gyep elég hamar. Ehhez kapcsolódóan a mási, hogy a közteres dolgokon olyan ártöbblet van, hogy elképesztő. Csak hasonlítsd össze egy sima kerti hinta és egy EU szabvány játszóteres hinta árát (segítek kicsit, hogy ne kelljen sokat gugliznod: egy kerti hinta kijön 80-90-ből, hasonló méretű/kapacitású játszótéri hintát nem találsz 500 alatt). De lehet itt szó padról, szeméttárolóról, kútról, akármiről, ami mondjuk előfordulhat egy kertben is és a közterületen is.

A másik, hogy attól még, hogy a balatonnál van 2-3 hónap ami reflektorfénybe helyezi a környéket, azért ott van még a másik 9-10 hónap, amikor az önkormányzatnak ugyanúgy gondoskodnia kell a közterületekről és ott élők különféle igényeiről (akapellátások, oktatás stb.). Míg egy vállakozó megteheti azt, hogy az átlagos árszintet jelentősen meghaladó mértékben árazza a termékeit és szolgáltatásait, hiszen 2-3 feszített hónapja van, és az év többi részében töredékébe kerül fenntartania az infrastruktúráját, addig egy önkormányzatnak nem esnek vissza jelentősen a költségei a szezonon kívüli időben, valamint nem teheti meg, hogy a nyári időszakban ő is többszörösére emelje a bevétei forrásait (adók) a megnövekedett igények miatt. (basszus ez jó hosszú mondat lett). Szóval azért okosan kell gazdálkodniuk, mert az IFA nincs akkora mértékű, hogy az fedezné a megnövekedett használati és minőségi igényeket. Nem véletlen, hogy egyetlen Balaton környéki települést sem találsz meg a leggazdagabb önkormányzatok listáján, illetve sem Somogy sem Zala megye (Veszprém nagyon minimálisan erősebb) sem igazán a gazdagságáról és gazdasági erejéről híres az országban.

A bringasáv dolgot csak azért hoztam fel, mert ott érződik az, hogy úgy állsz a dologhoz, hogy ez egy turisztikára alapuló település, tehát az oitt lakók ne pattogjanak ilyen dolgokon. Számomra egyébként teljesen jelentéktelen dolog, nem nagyon szoktam biciklizni csak a gyerekekkel egy keveset a környéken. Ha jól megnézed azért, a bringáson nem jelentenek hatalmas gazdasági potenciált, eléggé kisebbségben vannak ezt a területetet tekintve, csak jóval nagyobb a hangjuk mint a többieknek. Ettől a folyamatos jóval nagyobb hangtól tűnhet úgy, mintha nagyobb tömeget és gazdasági jelentőséget jelentenének, de szerintem ez nem igazán fedi a valóságot. Egyébként pozitív példának fel lehet hozni a Velencei-tavat , ott szépen megoldották a bringás turizmust. Vannak külön tókerülő bicajos programok, arra szakosodott szolgáltatók, és az infrastruktúra is sztépen megvan hozzá. Annyi a bibi, hogy míg a Velencei tó körültekerése úgy 20-30 km miniális szintkülönbséggel, amit normál halandó is tud teljesíteni (értsd: akár én is), addig ez a Balaton körül márt nagyon nem így van, ezért nem igazán lehet egy az egész tavat érintő "globális" bringás koncepcióra gondolni, szimplán helyi és kis vonzáskörzetű dolgokban kell az ottaniaknak gondolkozni.
  Múltkorában beleszagoltunk a nosztalgikus '90-es évekbe, s bár ezt a rész is vádolhatnánk a "Régen minden jobb volt" címmel, ugyanakkor mégis van némi igazsága. Azon túl, hogy az itthoni autós társadalom a szerelemkorszakokat élte, éli (lásd. BMW 320d, VW konszern TDi -k ésatöbbi), azt nehezen…..
Zool2107 2019.09.06 19:52:52
@Ződ2000: Hát bakker azért te sem vagy semmi :) Szerinted a maga korában miben volt igénytelen a Mercedes W123, Saab 900, Toyota Corolla, Volvo 850? Kiváncsian várom a részletezésedet :)

A Fastra, Stift, Góf más tészta valóban, ezek tényleg olcsó népautók voltak, de azért az tényleg nagyon erős, hogy a másik 4-et kapásból leigénytelezed...
Az éhezéssel, járványokkal, háborúval sújtotta területekre az egészségügyi személyzet, az alapvető gyógyszerek eljuttatása sokszor kimerítően nehéz feladat. Az orvosi eszközökről nem is beszélve. A Stanford Egyetemen működő egyik kutatócsoport a probléma enyhítésére…..
Zool2107 2015.01.28 13:42:39
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem nagyon tudok olyan LED-ről, aminek a nyitófeszültsége 1,5 V alatt lenne. Az olcsó fajta ceruzaelemből meg nem nagyon létezik 3 V-os, míg gombelemből többféle méretben is van ilyen feszültségű. Tehát eleve több ceruza elem kellene 1 gombelem kiváltására.

Nem tudom azt sem, hogy honnan jön az a megállapítás, hogy a gombelem az olcsóságáról híres (feltételezve az iróniát a hozzászóklásban). Darabját simán meg lehet venni 20 Ft-ért is akár, és akkor nem nagkereskedelemről meg több ezres-milliós gyártói megrendelésről beszélünk.

Hogy ne a levegőbe beszéljek, tessék:
www.tinydeal.com/5-x-3v-micro-cr2016-battery-p-5787.html

A méretről meg ne is beszéljünk. Abba a borítékba, amiből a videóban kiszórta az összeállított mikroszkópokat, nyilván befért volna a 30 darab papírmikroszkóp mellé a 60 darab ceruzaelem is kényelmesen...

Ez az okosnak szánt hozzászólás, nagyon sok sebből vérzik még az én laikus szememmel nézve is, de nyugodtan meg lehet írni az ötletet Manu Prakash-nak is, hátha ő másképp látja ezt a dolgot.
Zool2107 2015.01.29 11:03:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: ceruzaelemmel hogy oldanád meg a hajtogatás dolgát? Erre nem adtál magyarázatot. Asszem félreértelmezed a dolgot, azt a 30 darab papírmikroszkópot 1 darab ceruzaelemről működtetnéd? Akkor mind a 30 felhasználónak ugyanott kell lennie folyamatosan egy helyen, hogy ne maradjon áramforrás nélkül. Itt nem csak arról van szó, hogy meddig bírja, hanem a funkcionalitásról is.

Amúgy én nem hasonlítottam semmit semmihez, csak írtam, hogy nem drága a gombelem. Te jössz itt azzal, hogy mi egy egységnyi VAh ára a ceruzaelem vs gombelem témakörban. Ha megnézted a videót (remélem, bár a hozzászólásodból nem úgy tűnik), a végén említi a fejlesztő, hogy 50 cent darabáron sikerül előállítaniuk. Ez nagyjából 130 Ft manapság, ebből 20 Ft a gombelem ára, a többi 110 Ft-ot más teszi ki. Na akkor most nagyon előrébb lennének, ha nem 20 Ft lenne az elem hanem 5-10 Ft és esetleg tovább bírja a világítást, cserébe rászánhatnak pár száz (ezer?) munkaórát arra, hogy átszabják az egész koncepciót olyanra, hogy ceruzaelemmel működtethető legyen.

Nincs említve, hogy milyen típusú led-et és elemet használna, de átlagos értékeket figyelembe véve 10-15 órát megy el a világítás egy elemről (gondolom magad is rá tudsz jönni, hogy hogyan jön ki ez az érték, ha már olyan okos vagy). Ezután ki kell cserélni egy 20 Ft-os elemet - szerintem egy hagyományos mikroszkóp üzemeltetése sem olcsóbb ettől. Eddig a több ezer dolláros mikroszkópok porosodtak/gombásodtak félretéve, mert nem tudták/akarták üzemeltetni őket. Valószínűleg egy olyan mikroszkóp árából egy generációnak elegendő mennyiségű papír mikroszkópot/elemet tudnak adni az arra rászorulóknak.

Erre jössz te és megmondod a tutit a ceruzaelemeiddel a stanfordi kutatócsoportnak... :)))

Ui: várom az érveid azzal kapcsolatban, hogy az én hozzászólásom milyen sebekből vérzik. Én leírtam, hogy te hol mész félre, de te semmi konkrétumot nem írtál, csak odabiggyesztetted a kis szurkálódásod a végére. Vitázni akarsz vagy trollkodni?
"Blogunk egy hölgytaggal bővült! Kérem engedjétek meg, hogy bemutassam Yks-et, aki kezdésként mi másról, mint a divatról hozott nekünk egy cikket és a továbbiakban is laza retro témákkal jelentkezik majd, elsősorban a hetvenes-nyolcvanas évekből." - Jtom A hatvanas évek hatalmas méretű geometriai…..
Megvan a Djatlov-incidens? Akinek esetleg nincs, egy gyorstalpaló: 1959 elején egy fiatal szovjet egyetemista, Igor Alekszejevics Djatlov kilenc társával elindult, hogy megmásszon egy bazi nagy hegyet az Urál északi részén. Egyikük visszafordult, mert beteg lett, kilencen továbbmentek,…..
A gyülekezési jog gyakorlása nem valósíthat meg bűncselekményt. A törvénytől kezdve számos vélemény alkotón át, sok ember mondja ezt. És valahol a 2006os rendőrattack kapcsán is felmerült a kérdés. Érzésem szerint ez egy picit összetettebb kérdés. Azt, hogy…..
A Digital Music News összeszedte a különböző hanghordozók eladási statisztikáit, majd szemléltette a piaci részesedésük változásait az elmúlt 30 évben. Te is az internetből szeded ki a zenét, mi? Hát kazettát meg ki fog venni?! Tulajdonképpen senki, de még pár év, és…..
Az Indexen megjelent Gerendai Károly-interjúban van egy, a rock/metal tábort telibe találó kérdés és válasz A Hegyalját idén már meg sem tartották és a Szigeten sincs már egy ideje metálsátor. Hogy lehet, hogy senki nem akarja már kiszolgálni a rockot, metált szerető…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Pár éve még hatalmas dilemma volt, utazzunk vagy sem: az isztambuli bazárban fillérekért megkapható bőrkabát és a repülőjegy ára ugyanis két hihetetlenül erős érv volt. Csak sajnos az egyik pro a másik kontra. Ma már a repülőjegy ára eltűnt a kontra érvek közül, hiszen a…..
Zool2107 2014.06.18 13:08:33
@maxell az okoskodó birka: Szófia csodálatos hely. Feltéve ha nem törik fel az autód a parkolóban a belváros (kormányzati negyed) közepén és a rendőrök csak pénz ellenében hajlandóak jegyzőkönyvet adni róla. Valóban érdemes odamenni...
Elkészült a negyedik videóklip a Junkies legutóbbi, Mi van veled? Semmi? című nagylemezéhez, amit idén „Az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma” kategóriában Fonogram-díjjal jutalmaztak. A zenekar most a Frizura című dalt filmesítette meg. "Ez a számunk egy kis fricska a…..
Zool2107 2013.11.08 13:27:49
Ha ez a szám megért egy klippet, akkor gondolom a "jobbak" közül való lehet a lemezen. Ha ez igaz, és ezt a szívlapátnyi fost jutalmazták díjjal „Az év hazai hard rock vagy heavy metal albuma” kategóriában, akkor ismét jött egy adalék ahhoz az érzéshez, hogy itt nálunk nagyon el van baszva minden a zenei életben.

Halál komolyan mondom, hogy kb. 6 hónappal azután, miután először gitárt fogtam a kezembe, akkor írtunk ilyen színvonalú és mélységű számokat az első punk bandánkkal. Ezek meg ezt nyomják ki magukból 20 évvel alakulásuk után?

Random módon belemarkolva a hazai underground bandái közé tucatszámra lehet találni, ettől jobb, minőségibb, felkészültebb, színvonalasabb zenekarokat és lemezeket. Erre ilyen produkciónak adnak díjat egy olyan kategóriában amivel ez az egész totálisan összeegyeztethetetlen minden dimenzióban. Azt csodálom, hogy nem hasadt meg a téridő hálója és nyelte el az egész bagázst (ide értve az előadókat, a zsűrít, és a neves cölöp közönséget is) egy baszom nagy fekete lyuk - bár onnan ezeket az arcokat sörösüveget dobálva üldözték volna el.
Komolyan nincs olyan ember az ilyen díjazások 300 km-es környezetében, aki legalább képben lenne a minőséget produkáló hazai könnyűzenei életben? Hallgatnak ezek zenét a rádióban nyomnott szarokon kívül? Elkeserítő.

Gratulálok a Junkies-nek a díjhoz. Meggyőztek róla, hogy fölösleges abban bíznom, hogy javulni fog a helyzet, és a közelébe se szagoljak (szagoljunk) ezeknek a díjkiosztóknak soha többé. Egyel kevesebb a konkurenciájuk. Mégyegyszer gratulálok hozzá :)

Ui: bocs az itt-ott előforduló alpári szóhasználatért, de nagyon felhúztam az agyam végignézve a "klippet" és a hozzá kapcsolódó háttér a díjazással stb. Kár volt megnéznem...
Zool2107 2013.11.08 14:52:03
@András Szekeres: örülök, hogy zenekarunk széles mosolyt csalt az arcodra ezáltal szebbé téve a napod. A bnadcamp-ről letöltheted a legutolsó lemezünket ingyenesen is, és ha esetleg megtetszik, akkor szívesen látunk a holnapi salgótarjáni koncertünkön :)
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
Zool2107 2011.11.05 10:19:45