Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ingyenes

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Bajuszos Ablakok 2013.02.10 22:16:04
..
Bajuszos Arcoskönyv 2013.02.10 22:15:05
..
Bajuszos Pippás Pappucs 2013.02.10 21:54:57
..
..
Bajuszos Székely nyelvlecke 2013.02.10 14:42:48
..
Bajuszos A helység kalapácsa 2013.02.10 14:33:46
A helyszég kalapácsa ..
Tudom, hogy rég irtam ebbe a blogba, de most egy nagyon jó lehetőséget fogok bemutatni. A blogot is inkább az internetes pénzkeresés világába fogom elmozdítani!  DIPPIC Pénzkeresés képfeltöltéssel!   Csinálj galériákat vagy tölts fel csak egy-egy képet!Ha nézegetik a…..
1 Lépés: Letöltöd a Multiclicker2 --> http://adf.ly/CXvnm 2 Lépés: Letöltöd a Egoshare --> http://adf.ly/CXvrw3 Lépés: Kitömöríted az Egoshare-t a Captcha mappába.4 Lépés: Letöltöd azt az PTC oldalt amelyikre regisztráltál !5 Lépés: A letöltött fájlt áthelyezed a…..
Egy újjab pontgyüjtögetős játék. Meghívással lehet pontot szerezni egy emberért 100 pontot kapsz. 1000 pontért már lehet ajándékot kapni. - Telefonékszer- Nyakpánt- Tornazsák- Póló- Kitűző, stb.   Meghivót a totionline@gmail.com-on…..
 Ingyen SIM kártyáért regisztrálhatunk. 10 napon belül szállítják. 500 Ft a rajta lévő egyenleg. Korlátozott darabszám!!!Link: secure.vodafone.hu/jutalom/..
 Nyerd meg a 3 darabos DVD csomagok egyikét! Játssz velünk, és ismerd meg a szentek életét nagyszerű filmek segítségével az Etalon Film Kiadó jóvoltából!    Link..
 A Pöttyös Netmérettetés célja nem változott: az egérrel irányítva kell bevezetni a piros pöttyöt a lyukba. Egyszerűnek tűnik, de mégsem az, hiszen rá kell jönni, hogyan kerülhetők ki az akadályok, hogyan nyithatók az ajtók és hogyan vehető fel az összes plusz pont.…..
Regisztrálj   a garantált ajándékért, egy könyvért. És induljon a nyeremény sorsoláson.           Link..
PRIZEE Maxpack szerzés könnyedén Mit jelent pontosan a MaxPack? A MaxPack az oldal saját kódja, amellyel plussz partikat tudsz vásárolni az általad kiválasztott játékban. Az ügyességi játékokban 15 a kaparósokban 45 partit kapsz. A MaxPack beváltásakor a plussz partikon kívül…..
Játsz a Halloween Ticket-tel, hogy Bubz-ot vagy más értékes tárgyat(wii és játékok a konzolhoz) nyerj. Ahhoz, hogy tudjál játszani nem kell más tenned, mint megkeresni az elrejtett 5 darab tököt. A lelőhelyek: 1., Your accounts 2., Your messages 3., Golden Book 4., Clan Cup 5., Gifts…..
 Aki már feliratkozott a mr sale hírlevelére az most egy kis ajándékban részesül: egy sálat kap teljesen ingyen, ha elmegy a boltjukba és bediktálja az email címét.Aki még nem iratkozott fel nézze meg az előző cikket a mr sale-val…..
Három napja regisztráltam a prizee.com-ra mert már a csapból is ez folyt. Hát gondoltam kipróbálom. Elöször nem nagyon hittem bene, de most már látom, hogy nem rossz nem sokára teszek fel róla részletes leírásokat. Igazából csak ma játszottam vele és már van 2,70 bubz-om (ez…..
Regisztrálnunk kell a Somat klubba és 90 napon belül elvileg megkapjuk a mosogató tablettánkat. Elvileg 12db van egy csomagban. Cserébe azt kell állítanunk, hogy van mosógépünk.Link: http://www.somatclub.hu/regisztracio.html..
Akarsz plüss kulcstartót INGYEN?  nem kell mást tenned mint egy  hónapon keresztül  legalább 20 különböző napon nyomot  hagynod a  látogatásodról és már küldjük is az  ingyen plüss kulcstartót!Részletek és link:…..
 Egy nagyon jó pontgyüjtögetős oldalt találtam. Kérdőivek kitöltésével, barátok meghívásával lehet pontokat gyüjteni, amit aztán értékes GARANTÁLT nyereményekre válthatsz be, illetve nyerhetsz a sorsolásos ajándékok közül is. 10 pont: póló20 pont: pendrive40…..
Nekem bevált, egy polót kapsz ajándékba, ha felirtkozol a hírlevelükre. Csak  neved és az email címed kellmegadni. A NYugati mellé, a Weiner Leó u. 20-ba kell érte menni. A boltban azosítás képpen megkérdezik az email címed. Több méretben és több színbe is van. Én…..
Üdvözöllek az oldalon. Háát elindult. Ezen az oldalon olyan cuccokat gyüjtök össze melyeket interneten lehet ingyen megrendelni. Azért, hogy megkapjuk őket általában egy hírlevélre kell feliratkoznunk vagy esetleg regisztrálnunk kell az oldalra.  Sok sikert kívánok…..