Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brillcsirke

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Ez egy ördögi kör 2012.08.03 06:52:00
Sokat hallunk a spanyol válságról (is), de kívülről nézve azt talán kevéssé látjuk, mit is jelent mindez az ottani hétköznapokban. Így aztán szerintem bátran nevezhetjük hiánypótlónak spanyol országfelelősünk, Roxi írását, aki éppen ezt foglalja össze. És még az is…..
Gyémántos névjegykártya, darabja 380 ezer forintért A jó névjegykártyák sokáig megmaradnak a pénztárcámban, ami nagy szó, mert a tárcám alig nagyobb, mint egy névjégykártya, csak valamivel vastagabb. A legjobbat az Artificial Grouptól kaptam, úgy néz ki, mint egy…..
Csökken a népszerűsége és presztízse a Mercedes S osztálynak a gazdag németek körében. Örvendetes a hír, különösen, mert lapértesülések szerint az üzletemberek és politikusok egyre szélesebb körében éppen magas károsanyag-kibocsátása, fogyasztása és súlya miatt vált…..
brillcsirke 2010.11.02 23:47:27
Az ivari baszdüh jelenségéről pár éve a Magyar Narancsban, Varga János amatőr szemész Egészségtanából volt olvasható egy rövid ismertetés. Most erre, orvos barátaim szakmai véleményére és férfitársaim tapasztalataira alapozva járom körül ezt a megkerülhetetlen…..
brillcsirke 2010.09.20 14:25:35
A mostanában megjelent Mafia 2-vel kapcsolatban lehetne sok jót, és még annál is több rosszat is mondani, de mivel ez a rovat csak érintőlegesen szól a játékokról, inkább hagyjuk is, mekkora létjogosultsága van egy hatalmas városba megálmodott autós-maffiás játéknak…..
brillcsirke 2010.09.17 18:45:29
Olvasom az Indexen, hogy a bankok sírnak, panaszkodnak, tönkreteszik őket a devizahiteleseket segítő tervezettel. Tekintsünk már kicsit vissza, mi is volt ennek az előzménye. Magyarország lakosságának nem volt szinte semmilyen és még mindig nincs igazán színvonalas pénzügyi…..
Na most eláruljuk nektek a tutit. Nemcsak hogy mindegyik szolgáltató fogja árulni Magyarországon az iPhone 4-et - mint ahogy azt korábban már megírtuk -, hanem az is kiderült, melyik cég mikorra tervezi a bevezetést.Ezek alapján a T-Mobile jó esetben szeptember végén elkezdheti a…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Különleges módon tálalta az orosz Vogue a legújabb ékszertrendeket, ugyanis nem számolták bele a büdzsébe a modellt, így egy kismalaccal helyettesítették azt. A malacka amugy különlegesen tiszta és rózsaszín (lehet, hogy még ő is kapott egy kis photoshoppot). A disznónak a…..
brillcsirke 2010.08.28 18:23:24
Ha nem lenne blaszfémia, azt mondanám, hogy jobbak, mint Freddy! ..
brillcsirke 2010.08.28 10:53:42
Subba Hol van az a lány aki tudja? 2010.08.16 12:28:12
Mi történt a Fekete Vonat Fatimájával? ..
brillcsirke 2010.08.16 16:12:44
@Vámpír\\\'08:
10 barack, én is! :D
Subba Csonti ismét lecsap 2010.07.14 11:00:00
Kedvenc autókereskedőnk, a Csonti Car ezúttal is nagyot alkotott. LÁTOD AHOGY BEKAPSZ EGY BÉLYEGET, LEPOSTÁZOD MAGAD A BALATONRA ÉS EBBŐL A VERDÁBÓL SZÁLLSZ KI SIÓFOK ARANYPARTON? RAJTAD EGY RÓZSASZÍN MINTÁS TÉRDGATYA, EGY NAGY ARANY D+G FELIRATÚ FEHÉR UJJATLAN TRIKÓ, KÉK…..
Olyan meleg van a városban, hogy szinte beleolvadunk a forró aszfaltba séta közben. Ilyenkor nincs szó szabadtéri programokról, kellemes vacsorákról, eszem ágában sincs előadásokról, kirándulásokról beszélni, ilyenkor egyetlen célja lehet a városlakónak: a túlélés.Több olyan…..
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet a híresen hülye és sokszor kicsit öncélúan botránykeltő és megosztó akcióiról ismert. Itt az addicton is sokszor foglalkoztunk velük, volt, amikor ketrecbe zárt, félmeztelen kismamákkal tiltakoztak a nem megfelelő disznótartási szokások…..
Police.hu: "Hét rendbeli állatkínzás és egy rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt folytat nyomozást a Nagyatádi Rendőrkapitányság azon ügy kapcsán amelyre 2010.06.04-én derült fény.  A kérdéses napon 17 óra 50 perckor Lábod belterületén a…..