Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeti-peti

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy várható volt, a kampányhelyzet elmúltával szinte egy csapásra láthatóvá váltak a pártokon belüli törésvonalak. Az egyik lap egyenesen Fellegi-Matolcsy harcról számol be, s ha valaki nézte tegnap a köztévé esti politikai műsorát, az meglepve tapasztalhatta, hogy a…..
jeti-peti 2010.10.06 13:21:21
@S2000: Hagyjuk már ezt a butaságot. Az, hogy a cégekre, vagy bankokra kivetett ilyen-olyan különadó lassítaná a gazdaságot egyszerűen nem igaz.

Igaz lenne egy olyan országban, ahol a bankok és a cégek mind hazai tulajdonban vannak, és a nyereséget minden évben teljes egészében visszaforgatják a gazdaságba.

Sajnos azonban Magyarország nem ilyen ország. A nagyobb cégek túlnyomó többsége, és a bankok külföldi tulajdonban vannak, és a megtermelt nyereséget szinte teljes egészében minden évben szépen hazaviszik.

Ha emelkedik a befizetendő adó akkor max kevesebb nyereséget visznek ki az országból.

Csányi pedig egyszerűen a saját érdekeit nézi. Egy bank tulajdonosának nem érdeke hogy bankadót fizessen, ezért nyilvánvaló hogy megpróbál megtenni ezt azt, hogy ne kelljen.

Egyébként nekem speciel nem tökmindegy, hogy a bankok fizetnek többet vagy én. Az meg hogy a bankok továbbhárítják a költségeket egyszerűen üres fenyegetőzés.
Megdöbbentően szar a távmunkapiac.Én is ezen a vonalon akartam elindulni még tavaly.A következőket tapasztaltam:Van egy szervezet, amely papíron ezzel foglalkozik - de kb két éve nem frissítették a honlapjukat egyrészt, másrészt pedig amikor felhívtam őket, hogy tudnak-e javasolni…..
Még hogy csak Budapesten divat luxusautóval tilosban parkolni! A méregdrága autók tulajdonosai gyakran nem csak itt a Balkán peremén, de az évszázados arisztokrata hagyományokkal bíró Angliában is szemrebbenés nélkül a tiltott helyen állítják le autójukat. Vélhetően az idei…..
 A mai bejegyzés kicsit rendhagyó, de úgy gondolom, annyiban mindenképpen illeszkedik a blog témájához, hogy ebben a korban nagyon fontos vigyázni bőrünk állapotára, ezért szeretnék bemutatni egy olyan testápolót amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.  UV…..
Bár Marilyn Monroe már közel ötven éve halott, most mégis "beállhat" azon hírességek sorába, akiknek saját, nevükkel fémjelzett ruhakollekciójuk van. A legendás színésznőről készült fotók gyűjteményét kezelő társaság szerződést kötött a Blues Clothing nevű…..
Reklámblog Az első fecskék 2008.11.02 01:39:06
Nem, nem fecskét fogunk reklámozni..