Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csibenyussz

0 bejegyzést írt és 321 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Slim3 Fuzsi 50.nap -6.8kg 2012.05.16 12:10:00
Fruzsi Elérkezett az 50. nap is. Így visszagondolva nem tűnik soknak, hamar eltelt. Pedig rengeteg dolog történt ebben az 50 napban. Sok dolgot tudtam meg önmagamról, sok dologban változott a véleményem is. Máshogy látok dolgokat, embereket, helyzeteket. A 30. nap után volt egy kis…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
A Bush-kormány idő előtt nyugdíjazott dezinformátorai olvasónk levele szerint magyar UPC ügyfélszolgálatában találtak menedéket. Legalábbis ezidáig 3 hete vetítenek mindenféle indokot, miért nem javítják meg Naiv Ügyfél kábeltévéjét. Valójában persze azért, mert év…..
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
CsakNorrisz 2 hónapja vár a Közlekedés Biztosító Egyesület döntésére és a biztosítás kifizetésére, pedig a balesete egyértelmű volt: a károkozó másik fél elismerte felelősségét és kész. Ehhez képest most folyik a felülvizsgálat felülvizsgálata, CsakNorrisznak pedig ki…..
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
Pánikra semmi ok, nem az APEH próbál másfélszerannyit inkasszózni karácsonyra, mint járna, csak az ELMŰ riogatja a lakosságot írja az Index:Kétmillió ügyfelének küldött levelet az ELMŰ arról, hogy a villamosenergia-szektor liberalizációja miatt a felhasználóknak újra kell…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
Tamás levele óta azt gondoljuk, hogy talán a mi zepünk is egy serkenő bajszú  diákmunkás, aki óránként 900 Ft-ért szemeteli tele a mondandójával a Homárt. A kovetkezokre baratnom lett figyelmes a neki jaro hirlevelben. Nem az elso eset, hogy ilyen es hasonlo munkat ajanlanak…..
csibenyussz 2008.11.19 17:40:14
Gaboo fülön csípte az ismert szószos céget, hogy dizájnváltás címén 20 grammal kevesebb virsli alá valót adnak ugyanannyiért. A mustárral is az történt, mint a Magyarországra Amerikából beteleptett törpeharcsával, vagy az összes baloldali kormánnyal: izmosnak indult, aztán a…..
Petiék 4000 Ft-oz fizettek egy cukorbetegeknek ajánlott teakeverékért, aminek a gyártó szerint  mellékhatása nem ismert. Ám a betegtájékoztató már máshogy fogalmaz: mivel a hatását pontosan nem ismerik, cukorbetegek részére nem javasolják a fogyasztását. Pofátlan…..
Amíg kiderül, kik nyerik a nagy gazdagsági világválságot, szoktatgathatjuk magunkat a gondolathoz, hogy bármikor országostul elárverezhetnek tudományos kísérlethez. Az elhalasztott lakásvásárlás vagy befagyott ingatlanalap frusztrációját idén karácsonykor immáron gyermekével…..
csibenyussz 2008.11.17 12:27:09
csibenyussz 2008.11.17 13:29:49
Az évszázad legörvendetesebb híre az univerzális mobiltelefontöltő óta (tényleg, az hol is marad?), hogy a Sony, a Microsoft és a Best Buy megakeravillánc is csatlakozott az Amazon gyilkos műanyagtok elleni forradalmához. Amerikában évente minimum 6000 ember vág eret magán ilyennel,…..
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..
Sikeres hetünk van. Tegnap a torta, ma egy kabát. Talán holnap megvezetett internet, kábeltévé és telefon-előfizetők levelei özönlenek a homárboxba a jó hírrel, hogy igazat adott és kárpótol a szolgáltató? Kedves Fogyasztók, Fikázók és Fikázva Fogyasztók! A még…..
A Monty Python-jelenet óta tudjuk, a Sosemfizet-biztosítás a kedvence a biztosítóknak, minden más konstrukcióban azonban kénytelenek rendezni a fábaszorult autósok számláit. De csak egyszer! A UNIQA a jelek szerint már posztgazdaságiapokalipszis-üzemmódba kapcsolt, úgyhogy szó…..
Tavaly karácsonykor csapott le először a plakáthekker, egy jóízű Gyurcsányozással, majd jött a húsvét és az apa nélkül maradt tojásos kislány. Októberben újabb társadalmi célú üzenetként bukkant fel a NEM anyu dekoltázsát reklámozó DM plakáton, és most mrbay megküldte…..
Azt meséli egy csocsórajongó lány, hogy most szombaton záráskor egy szekuritis torkon ütötte a Szimpla Kertben. Mi minden rosszat elhiszünk a biztonsági őrökről, de ez azért komoly vád, ha valaki szemtanúja lett volna, kérjük írja meg a Homárnak a sztorit. Beszámoló alant.…..
Hiába szerepelt a mógépszerelő oldalán ingyenes kiszállás és garanciális javítás, Fürge Szarvas magyarul nem igazán beszélő munkatársa csak megszivatódott: 4000 Ft-ba fájt neki a semmi és a szerelő másodszor már nem is akart megjelenni a helyszínen, hiszen ennyiért nem éri…..
csibenyussz 2008.11.06 08:57:33
csibenyussz 2008.11.06 09:29:22
101
Sz. jól követhetően, dátumozva írta meg nekünk kálváriáját. Augusztus 5-én kezdte el intézni a casco megkötését, de 3 hónappal később az alkusz és a Generali sokszoros szerencsétlenkedés után még a pénzét is másik ügyfél biztosítására könyvelik, úgyhogy sehol sem…..
Attila hónapok óta vonattal és bringával jár dolgozni Vácról Budapestre. Mivel a 8-as gyorson nincs tároló, Attila a peronon szállítja a kerékpárt, eddig minden probléma nélkül. Ma reggel viszont a kalauz úgy ítélte meg, hogy a drótszamár gazdátlan, így Újpesten…..
csibenyussz 2008.11.05 13:16:18