Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jissi

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden arról, hogy miért kezdett el érdekelni ez a téma: Nagyjából egy éve kezdtem el Python programozást tanulni egy nagyszabású projekt miatt, és gyakorlásként vettem egy Raspberry Pi 3-at is, hiszen ezen az olcsó miniszámítógép gyárilag képes Python programok futtatására, és a GPIO porton…..
Jissi 2018.01.12 14:05:26
@Én tudom jól: Amig nem 40% Operating Marginnal dolgoznak csak 20%-kal, nem mennek csődbe.

Nem tudom milyen a tobbi masolat, a Lepin 1:1 Lego, nemcsak a darabok, de a szerelési utmutato is. A harmadarert egyebkent DHL hozza hazhoz, 100% Aliexpress moneybuck guarantee mellett.

Autot nem vennek Audi helyett Aubit. De ahhoz, hogy a szabadidomben a polcomra mit rakok... nem a masszivan tularazott valamit. Es ennek semmi koze a nyugati berekhez, masszivan keresek itthon, boven megengedhetnem magamnak akar hetente is hogy megvegyem. Egyszeruen nem er annyit.

Videojatekok is hasonlo: Xbox One, online digital letoltheto, 21eFt. Leertekelve 12eFt. Ugyanez hasznaltan lemezen 8eFt, amit utana 5eFt-ert eladok. Az en hasznalt vasarlasombol egy fillert sem lat az MS, ez az o Lepinjuk. Adnak epeszu arert, vennem toluk (Mint ahogy szamtalanszor veszem is), de a pofatlansagnak is van hatara.
Jissi 2018.01.12 19:47:21
@scuynat: Rosszul latod. Ha valami kell es megfelelo az ar-ertek arany, akkor veszed meg.
Az utóbbi években nálunk is megjelent és elterjedt a Black Friday, de hát valahogy ezt sem sikerült úgy megvalósítani itthon, ahogy azt kellett volna. Igen, ez a poszt kicsit rant-szerű lesz, mert a feteke péntek nálunk sokszor nem átütő akciókról szól, hanem béna brandingről. ..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Jissi 2014.07.15 10:43:37
@Túrós: Mármint nekem jelen esetben?
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
Jissi 2014.05.20 19:49:38
Azokat a műsorokat szeretem igazán, amik nem akarnak többek lenni annál, amik. A Nagy Duett speciel pontosan ilyen. A stábnak esze ágában sincs másnak beállítani a profikból, félprofikból, amatőrökből és Fekete Lászlóból álló szereplőgárda tevékenységét, mint ami…..
Jissi 2014.02.11 13:21:34
@lutria: Gondolnám ez a próba lényege.
1993. február 26-án bomba robbant a World Trade Center északi tornyának tövében. A merénylő tervei szerint a detonáció ütötte lyuk miatt az épület rádől majd a déli toronyra, elpusztítva mindkettőt. A terv nem egészen így sült el, de amellett, hogy 6 ember életét vesztette,…..
Másfél éve a Vasas abszurdabbnál abszurdabb történetek után búcsúzott az első osztálytól. Elképesztő sztorikban azóta sincs hiány, csak az tűnik távolinak, hogy ismét Vasas meccsre tippelhessünk házi versenyünkben. Vendégszerzőnk; Dr. KOTász (Cobretti hadnagy) megkísérli…..
Jissi 2014.01.11 19:41:19
@Fikk a Nick: Mennyire hulye vagy istenem. 1Ft-ert fizethettunk erte evente a fenntartasra 10 milliokat amit alig fedezett a hasznositas. Ezalatt ti 100% allami penzen unnepeltetek a bajnoksagokat, mikozben torgyan csontlisztet reklamozott a palya melletti tablakon. Most meg csillio millio milliardert kaptok egy tok uj stadiont, milyen 1Ft ubereli ezt. Retardalt.
Jissi 2014.01.11 19:43:16
@már foglalt: orom olvasni hogy vannak normalisak is koztetek. Akiknek leesik mennyivel jobb pl a Vasast megverni, mint a Mezokovesddel rangadozni.
GetCaptured Az ijedtség arcai 2013.04.05 07:00:00
Ijedtség... az egyik leghülyébb szó amit valaha le kellett írnom... de csak van mindenkinek ilyen afférja alkalmanként, nem?De! Ismerjük legtöbben azt a bizonyos viharvasutat/hullámvasutat a Vidám park-nak nevezett, elkerített részen... nos ott készülnek például olyan fotók,…..
Jissi 2013.04.06 07:45:31
@dekás dezső: Nyilván nem fotósorozat, hanem a hullámvasutak snapshot képeinek mintájára csinálják valamilyen ijesztgetős vidámparki szellemkastélyban. Gondolom elkapják a pillanatot amikor egy láncfűrészes fickó felpörgeti a szerkezetet mellettük a sötétből kiugorva. Nekem autentikusnak tűnnek a reakciók.
Subba Elszabadult kottatartó 2013.02.08 19:00:48
A zenészkörökben csak Jack néven ismert zongorista csávó embertelen küzdelmet folytat élő adásban az önálló életre kelt kottatartóval. Zongorázás közben egy ideig feltűnés nélkül próbálja fejelgetni az állványt, 1.14-nél aztán rádől a fejére a szerkezet. De a show megy…..
Médiaviagra Dexter - 7. évad 2012.12.19 16:50:36
"Surprise, motherfucker!" Hét évadot kellett nyomon követnünk ahhoz, hogy Miami legjóhiszeműbb szellemben tevékenykedő sorozatgyilkosát lássuk megbukni. Az igencsak megosztó hatodik szezon után (végén) az írók meglépték azt, ami jó néhány rajongó álmát teljesítette be. A…..
Jissi 2012.12.19 23:12:38
@Gevin: Elnézést a stílusomért, hirtelen felindulás volt, nem szokásom egyébként. Bocs még egyszer.
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
De régen volt már Jóbarátok... Ádám beküldése: Immár nem ez az első, sporttal kapcsolatos beküldésem, de szinte azonnal meghallom (ezúttal is rögtön feltűnt), ha valami nem stimmel egy kifejezéssel. Most a Jóbarátok 309-es része lesz terítéken: Ebben a részben hálaadásnapi…..
Az én kis történetem se nagyívű, de azért elég tipikus lehet. Munkám érvén sokat utazom repülővel és olykor nagyobb távolságokra is. Így történt hogy egy újabb interkontinentális járaton utaztam hazafelé (2010 január közepén) Minden szép és jó volt csak 3 órát álltunk…..
Sziasztok Legfrissebb élményeimet szeretném elmesélni nektek, nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Tegnap éjszaka a barátaimmal töltöttem az év utolsó estéjét.Természetesen volt pia dögivel ,meg jókedv és miden ami ilyenkor kell. Egészen este fél tízig tartott a felhőtlen…..
Jissi 2010.01.02 16:06:13
A munkaviszony ilyen formájú (szövegezésű) megszüntetése még tértivevényes levélben sem felel meg az alaki követelményeknek. Annak tartalmazni kellene a munkaviszony megszüntetésének az okát, időpontját, valamint a munkavállalói jogokat gyakorló személy aláírását, céges bélyegzővel. Ennek hiányában a munkaviszonyod továbbra is fennáll. Természetesen ez mind nem releváns, ha valamiért határozott idejű, dec 31-ig szóló munkaviszonyod lett volna, mely felmondás nélkül is megszűnhet, ha ezt a munkaszerződésed ellenkezően nem szabályozza.

Hétfőn reggel orvoshoz elmész, párezerért kiiratod magad egy hétre torokgyulladással. Utána bemész a főnöködhöz és rákérdezel komoly volt-e.

Ha igen, és úgy gondolja hogy ez a formájú felmondás elég is volt, akkor munkaügyi bírósághoz fordulsz és kéred a munkaviszonyod helyreállítását. Egy jó ügyvéddel elhúzhatod a pert két évig, amit gond nélkül meg is nyersz majd, ekkor megkapva az elmúlt időszakra szóló járandóságodat. Utána már kirúghat rendesen, felmondási idő és törvényileg szabályozott végkielégítés kifizetése mellett.

Ha komolyan gondolta és írásban is rögzíteni akarja hétfőn, akkor átadod neki a betegszabis igazolást (átvetetni vele hivatalosan), mondván hogy Te ma nem dolgozni jöttél be, csak jófejségből behoztad a papírt, így kirúgni sem tud aznap. Innen kezdve ízlés szerint húzni a betegszabit és/vagy jogorvoslatot keresni.

Ha nem gondolta komolyan, akkor a fenti kommentekben szereplő javaslatok bármelyike alkalmazható privát módon, ismét csak szájíz szerint.
Zsolt barátnője még a halálos baleset/gondatlanságból elkövetett emberölés előtt szenvedett balesetet az Aquaworld hullámmedencéjében. A személyzet nem bírt segíteni az ájulás szélére került fürdőzőnek, akinek a vérömleny alatt elrepedt a lábfeje: A szörfmedencébe,…..
Jissi 2009.07.27 18:04:23
@puncipöcögtető: A kezedet nem tudod a tested előtt tartani, hanem kapaszkodsz vele a szőnyegbe, amit enélkül már az első kanyarban elhagynál.
Nem csalás, nem ámítás, nem kastély, nem iroda (még ha most épp az is működik benne). Ez kérem egy lakás a Józsefvárosban 26 szobával. Kényelmesen elférne benne Johann Sebastian Bach a húsz gyerekével, vagy két focicsapat cserejátékosokkal, esetleg egy egyfős olimpiai…..