Regisztráció Blogot indítok
Adatok
selyemhernyótalpas szamuráj

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2015.09.08 20:28:42
@tommybravo: Ezt, pontosan ezt. Nem kerülnek a hatóságok látókörébe sem a reptereken, sem máshol.
Adam és Jamie a már tizennegyedik évadnál tartó Állítólagból ezúttal az egyik legaktuálisabb és legnagyobb tévés rejtélynek eredt a nyomába, vagyis arra vállalkoztak, hogy megépítik a Breaking Bad fináléjából ismert forgó gépfegyvert. Az eredmény szórakoztató – és…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2015.08.27 19:54:41
A Homárnak sem egészen világos, hogyan válthatott jegyet naiv ügyfél smsben, amikor, mint utóbb kiderült, egy másik parkolási társaság automatájáról nézte a telefonszámot, amit ráadásul elütött, bár az is elképzelhető, hogy át volt firkálva. De minthogy az egész parkolási…..
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
Áprilistól a Mr. és Mrs. befejezése után az Áll az alku tér vissza a TV2-re: a műsorvezető ismét Kovács Áron lesz, és maradnak az igazgató csinos asszisztensei is, nyilatkozta az Indexnek Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. Április 19-től kezdődik az Áll az alku új játékosokkal,…..
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
A Népszabadságban találta Kata, hogy a Vatera tulajdonosa felvásárolta a TeszVeszt, amivel egészségtelen túlerőbe került az online aukciók piacán (90% részesedés). Ezzel rögtön vissza is élnek, ugyanis a Vatera április 6-tól bevezeti a listázási díjat, azaz mostantól nem csak…..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Mivel a Homárt egy abszolúte nem létező ügyben nagyon hasonlóan zaklatja a BKV hiénája, különös empátiával olvastuk Szemki dühös posztját a róla elnevezett Szemki blogon. Olvassa el, aki csak tudja, mert bárki kerülhet hasonló helyzetbe: én ott tartok, hogy nem kizárt,…..
Joe aggódott, hogy a fura ízű ásványvízébe valami olyan anyag került, amit jobb lenne ha nem inna meg, hát bátran a Coca-Cola ügyfélszolgálatához fordult és meglepődött: hosszas várakozás és anyázás helyett panaszkezelést kapott.Nem tudom, hogy a Homár valódi célja…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Az online fizetés hibájából naív ügyfelünk megkapta azt, amit nem kért és hiába várja azt, amiért szintén fizetett. A reklamációs leveire választ nem érkezik, és most tanácstalan, hova is kéne fordulnia.Történetem még tavaly kezdődik, december 17-én. Ez bizonyos cég hiteles…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2009.01.13 14:31:56
@Énbagoly: nem csak a netes ügyintézés nem működik ebben az országban, hanem semmi sem ...
Ha van gyűlöletes szó, akkor az állaza, álfiatal vaze, vazze, sőt waze az, nem beszélve a wazzéról. (A Megint Állunk Vazzénak azért bocsátunk meg, mert másképp nem jönne ki a rövidítés.) Mégis lelkesen ajánljuk bookmarkolásra a rettenetes nevű Aggyá számlát, waze! blogot,…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2008.12.31 14:42:04
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
  Zoltán fotója bizonyítja, hogy a Baross utcai Közlekedési Hivatal közszolgái megelégelték a vélemény vizelettel való kinyilvánítását. A kapura kihelyezett kreatív backdoor üzenet írásban és egy részletgazdag rajzzal is felhívja a figyelmet a helytelen vizeletürítési…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2008.12.04 12:59:33
Lehet, hogy harmadszorra is szívat celebeket az RTL. Kolosi Péter az Origónak adott interjúban mondta el, hogy elképzelhető, hogy jövő összel elkészítik a Celeb vagyok harmadik szériáját. Nem lesz könnyű olyan karaktert találni, aki utoléri Gjon Rambót, tesszük hozzá…..
selyemhernyótalpas szamuráj 2008.12.03 17:22:06
selyemhernyótalpas szamuráj 2008.12.03 17:22:52
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..