Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemrut

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google Chrome 32 nevű saját böngészőjének legújabb verziója sok hasznos újítást talál. Nagyon jó ötlet például, hogy nem csak kijelzi a fülecskéken, melyik az, amelyiken esetleg valami zene vagy videó megy, hanem annak megnyitása nékül, egyetlen kattintással le…..
Udvariasan szeretnék szólni, hogy vége a nyárnak. Ugyan napközben még meleg van, de este már kell a macialsó és a macifelső. A derék szúró fájdalommal kiált vesekötő után, a naplemente végén ezeréves merevséggel tiltakoznak a bütykök is. Az Iron and Resin pompás…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Franciaágy Drezdából 2012.02.08 06:15:00
Oldalról, messziről könnyű összetéveszteni egy Skoda Superbbel. Épp ez teszi lefegyverzően rokonszenvessé. Túl természetesen azon, hogy hétmillióért, egy közepesen felszerelt új Superb áráért vihető el. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Randy de Puniet körül zajlik az élet, de a MotoGP-ről most szó sincs. A nemrégiben az Aspar csapathoz szerződött versenyzőnek most sokkal inkább a magánélete kerül kivesézésre, sem mint a CRT motorral való ismerkedés. Először is nem mehetünk el a tény mellett: úgy néz ki,…..
nemrut 2011.12.25 12:22:33
@randomway: ott a pont! Válogatós faxnak kutyában a helye... Dobjanak a mókusok közé de én szúrnám szilikonnal meg nélküle is a motort meg beraknám a CB mellé és vennék egy nyitott sisakot hozzá, ami pedig jó nagy marhaság de teCCik Na, keziccsókolom!
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
nemrut 2011.02.09 12:07:32
@Kürüsüly:
le vagy 'ugatva' :)
nemrut 2011.02.09 12:12:03
@KuKori:
szebben én sem írhattam volna. 101%-ban egyetértek!
nemrut 2011.02.09 12:13:15
@oceanearth:
én megszavazom! ;)
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Mindenképpen feketét akartam, de a fényvisszaverő betétek ellen nincs kifogásom: a lábamat védik Mezítlábas magyarok - mondják ránk gyakran külföldön, de ha a hazai motorosokat nézzük, sajnos szintén igaz. Milliós motorok durrannak el mellettünk, villog a sok fehér boka:…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
  Egyre kevésbé megbízhatók a japán autók, a németeknél viszont erős a kettősség. A kategória legjobbjai többnyire germánok prémium márkái, viszont népautóikkal a sor végén kullognak. A franciákkal még mindig sok a baj, de kellemes meglepetés, hogy milyen ritkán…..
A Jawa gyár mérnökei ötven évig nyitva tartották szemüket, aztán lecsukták vagy harminc évre. A cég nyolcvanadik születésnapjára mintha ismét felcsapódott volna szemhéj, és nem vakon dolgozott a kéz: a jubileumi Jawa Dakar modell túlmutat az utóbbi évek elhibázott…..
A múltkori hatvanas évekbeli útleírás annyira sok olvasót és posztolót eredményezett, hogy apósom úgy döntött: megírja a Čezetával tett második túráját is. Következzen az írás, olvassák szeretettel. A szerző Massányi Aurél.Olyan jól sikerült egy korábbi, 1964. évi…..
Előzmény: Kombit kendácsoló kontárok A minap kiírt Hacsiroku kombi virtuáltuning-pályázat első néhány jelöltje már befutott.   Ez volt az első. Ez nagyjából az a szintje a virtuáltuningnak, ami még nekem is menne. A művész simán elvágta az eredeti autót, és hátrahúzta…..
nemrut 2009.03.28 16:30:22
Ki a f@xom az a karotta???
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..
Hi Bird Sport Cruiser 250Kína motoripara nekünk szürke folt. Tudjuk, hogy gyártanak mindenféle kisköbcentis gépeket, de nagyon kevesen vannak olyanok, akik képesek felsorolni öt különböző márkát. A Hi Bird is ismeretlen név, ennek ellenére érdemes figyelni rájuk.Miért is? Mert…..
Az újautó-vásárlást nem nekem találták ki. Egyszerűen tékozlásnak tartom, és nem is nagyon értem ezt a nagy magyar autót nullás kezdővel-mozgalmat. Haszonjárműnél oké, hiszen ha dolgozunk vele, akkor az termelőeszköz, és egy vállalkozás üzemeltetéséhez normális a hitel,…..
A milánói EICMA show egyik sztárja az új Testastretta Evoluzione blokk. A 90 fokos L-kéthengeres az 1198 és 1198 S Ducatiban debütált. A kényszervezérlésű, folyadékhűtéses motor 170 lóerőt ad le 9750-es fordulaton, amihez 134 Nm-es nyomaték társul már 8000-es fordulattól. A…..
nemrut 2008.11.04 15:33:45
F@sza ez a strítfájter! Kéne. Meg az SR4-is zsír gép.
Az épített motorok hívei előtt már régóta köztudott, hogy a legtisztább vonalú chopperek és bobberek Japánban készülnek. Természetesen nem a négy nagy gyár valamelyikében, hanem custom-műhelyekben épülnek ezek a nemzetközi szinten is egyre elismertebb gépek. A távol-keleti…..
Már semmi sem a régi, mondhatnánk, ha az új Royal Enfield Bulletre pillantunk. Az igazi retró külső ellenére ez már nem ugyanaz a több évtizedes konstrukció, a régi nyomórudas blokk helyett itt a teljesen újratervezett ötszázas. Azért ne ijedjünk meg, nem kell hipermodern…..
Totalbike hírek Rossi a temetőben 2008.10.20 14:25:00
Tavullia egy kisváros Rimini mellett, egy ugrásnyira a misanói versenypályától. Itt nevelkedett és él máig Valentino Rossi, a nyolcszoros világbajnok. A lokálpatriotizmusáról híres versenyző ismét megmutatta, hogy szülőhelyéért dobog a szíve: a történelmi értékű temető…..
nemrut 2008.10.22 07:17:25