Regisztráció Blogot indítok
Adatok
királykisasszony

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
királykisasszony 2009.12.01 18:30:52
keveset írok róla, pedig bizony elég sokat csámborgok erre is. itt tanítok, az egri főiskola egészségház utcai épületében. szóval csak azt akartam mondani, jelezni, hogy nemcsak kirándulni szeretek, de tanítani is. ez most olyan hülyén hangzik, de nem főnökeim felé írom ezt a…..
királykisasszony 2009.10.01 18:15:20
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..
MÁV álláshirdetés: Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak! Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek! Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le…..
A MÁV Talent és Flirt vonatai már nem a sínre engedik a salakot, hanem a vonat alján lévő tartályba, amit a végállomásokon szoktak üríteni. Amikor a Flirt motorvonatok megjelentek a martonvásári vonalon, és csak egy szerelvény járt, volt olyan, hogy a vonaton az egy darab WC…..
A Monorierdőnél történt vonatszerencsétlenség miatt a MÁV elég óvatos lett. Egy hibás jelző miatt nem engedtek beállni egy vonatot Szolnok állomásra, ami az állomás előtt két órát vesztegelt. Persze 2 óra után sem kaptak jelet, de a vonat elindult: Üdv! A mai (október 20.)…..