Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazlo85

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok ismét :)Mintha helyreállna lassan a munkaerőpiac, nem? Beköszöntött az ősz, és nálunk is lassan minden visszaáll a normál munkamenetbe, és csoda, de ügyfelek is beszállingóznak maguktól.Álláskeresők, mik a tapasztalatok?Nálam számos téma felmerült: például számos…..
lazlo85 2009.10.15 08:49:00
@Bonnie2: szerintem ne akarjál hazajönni.. jővőre választás. én a helyedben maradnék bár nemtudom melyik országban tartozkodsz jah és remélem jobb az idő ott mint itt :)
Lesz ismét egy HVG-s állásbörze, programokkal, előadásokkal, tanácsadással. Én is ott leszek, de csak mint látogató :-)Ha hallok valami okosat, megosztom majd veletek itt a blogon. Íme a program:A HVG Állásbörze, Országos Képzési és Karriernapok néhány nap múlva, október…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
lazlo85 2009.10.09 14:57:19
Attila hirtelen felindulásból úgy döntött, megtakarított Supershop-pontjait válságbiztos strandpapucsokba fekteti, csak nem jön még a nukleáris tél. Az egyforintos akciótól megrészegülve csak a bődületes megtakarítás lebegett a szeme előtt, ezért rendelt is belőle 900 párat.…..
lazlo85 2009.10.08 14:57:56
Két bombabiztos továbbjutónak vélt nagy is az Európa Liga felerősítése felé tett jelentős lépéseket, ráadásul egyikről sem mondható el, hogy érdemtelenül állna kiesésre a csoportjából. A Sevilla és az Arsenal várhatóan minden kihozhatót kiprésel BL-szinten nehezen…..
lazlo85 2009.09.30 15:29:37
@Parser: erről a kikodolásról bővebben nemtudnál írni nekem ??ken18@citromail.hu
Beszámolónkban nem a meccshelyzeteket, illetve csapatok játékrendszereit kommentálnánk, hiszen az már úgyis mindenki számára ismert, inkább a stadionba vezető utunkról és az ott eltöltött időről írnánk egy keveset - kezdi mai vendégszerzőnk, és mi örömmel adjuk közre …..
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
lazlo85 2009.09.22 10:23:31
@engelchen77: támogatom ezt az ötletet+++ de tegyünk oda 1 arc fotót is!
Akit hozzánk hasonlóan felháborít az alávaló MSZP-sek, hitvány fideszesek, rongy SZDSZ-esek és társaik által megszavazott csendrendelet, majd az azt követő nevetséges önkormányzati hazugságcunami, az hétfőn délután ötkor elmehet tüntetni az önkormányzat épülete elé, az…..
lazlo85 2009.09.21 15:41:11
@/tno+DA=: tudtommal már mo-n se lehet közterületeln alkoholt fogyasztani. ha neked sikerült akkor örülj h nem baszot meg a rendőr
lazlo85 2009.09.21 16:11:30
@Pepin bácsi: sz.fehérvárt nem ismerem
de pesten nem lehet!vagy te a rendőrőkkel piáltál? mondom örülj h a rend éber őrei nem kötöttek beléd....

a XIII. kerületben 1999 óta rendelet tiltja a közterületen történő alkoholfogyasztást ilyenmasholnincs.blog.hu/2009/04/06/kozteruleti_alkoholfogyasztas
www.metropol.hu/cikk/408043

www.origo.hu/itthon/19990202inni.html
Inni csak területfoglalási engedéllyel
A magyar bajnok Debrecen kiválóan mutatkozott be a Bajnokok Ligájában, ami pontot ugyan nem ért, de a teljesítményük mindenképpen elismerésre méltó. Az angol sajtóban a védelem teljesítményét, a szervezettséget és a lelkesedést emelik ki debreceni részről és örülnek a 3 pont…..
Elsőként természetesen a hétvége legfontosabb eseményére, az I. NST-kupára koncentrálunk, és bemutatjuk a résztvevő gárdákat. A csapatkapitányokat kérdeztük a várható taktikáról, a képviselt stílusról, a szakvezetés célkitűzéséről, valamint arról, mivel tudnák…..
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
Egy barátjának szeretne segíteni Dániel, ugyanis a szerencsétlenül járt Corsa tulajdonos autójába beleszállt egy szlovák rendszámút Subaru, majd szó nélkül lelépett, be sem pillantott, hogy nem lett-e valakinek valami baja. Aki tud valamit a lenti képen látható Impreza…..
Dzsúúúsz Mindenkinek! Olvasónk a gazdasági válság miatt felmondott, mert nagyot álmodni, rengeteg helyre elküldte önéletrajzát, ma bruttó 1 millió felett keres (bejelentve). Sziasztok!Az én történetemet szeretném veletek megosztani. Az egész tavaly ősszel történt, a válság…..
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
Utoljára Kenny Dalglishnak és Graeme Sounnessnek sikerült elhitetnie liverpooli csapattársaival, hogy a skót faj felsőbbrendű, mert minden fontosabb dolgot ők találtak fel (gőzgép, telefon, golf stb.), meg a futballpályát is ők uralták akkoriban. Mármint Liverpoolban. Mi nem…..
  Egy partihordó sör, egy fa pad vagy egy kerti grillsütő - ütközéskor, rögzítés nélkül mind gyilkos erejű fegyver. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
lazlo85 2009.08.07 13:05:52
lazlo85 2009.08.07 15:11:05
@Zahal: ugyan tág határok akkor jön az anális behatolás:)
Profilbővítésre vállalkozik az NST, nyilván sokak közönyére örömére. Mostantól - a prognózis szerint ha nem is óramű pontossággal, de hetente - rendszeresen lehet majd francia posztokat olvasni. Ezzel teljessé válik a kör: az ötödik topliga ügyeit is kitárgyalhatjátok. A…..
Belsőség Kell is nekem ez a fos? 2009.08.05 22:56:00
  Amerika jó nagy piac. A program hivatalosan július 1-jén indult, valójában azonban csak 24-én kezdődött, azóta viszont már 157 ezer beszámított autó került a roncstelepekre. Na, vajon mik?  Vélemények az azonos című írásunkról...
lazlo85 2009.08.06 09:26:28
A világ legjobb játékosai, azoknak is a krémje vált klubot idén nyáron. A márványba öntötteken kívül még talán Ribéry, Villa, esetleg Agüero, Pirlo, Luis Fabiano (abcúg) igazolhat új csapathoz, és közülük is csak a francia lenne igazán érdekes. Ronaldo és Kaká –…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
Belsőség Jé, szoba! Jaj, gurul! 2009.07.29 23:10:00
Sajnos a belógó motortól az utas lábtere elfogyott, így Pista eléggé összezárt lábakkal utazott a Római-partig, ahol a forgatást megejtettük. A kocsi gazdája mondta is, hogy ott senki nem szokott utazni, inkább a második sor forgatható foteljeit foglalják el.Nehéz érvet találni,…..
Talán emlékeznek még a Totalcar történetének eddigi egyetlen szolgálati gépkocsijára, a VAZ 2101 típusú, okkersárga autóra. Karotta és Winkler gagyi-pimpelte egy tévéadásban, amely kizárólag a Zsiguliról szólt, majd szerepelt még cikkekben, utolsó éveit azonban javarészt a…..
Szegényes év lesz az idei a nemzetközi motorkiállítások látogatóinak. A párizsi Mondial szervezői már korábban bejelentették, hogy ebben az évben nem rendezik meg az expót, a németországi Intermot mint tudjuk csupán kétévente nyitja meg kapuit, vagyis idén pihennek. 2009-ben az…..
lazlo85 2009.07.22 12:21:33
Hangulat:Ahogy a címben is olvashattátok, ma inkább agresszív, mintsem hercegnős a hangulatom. Sajnos a következő héten kénytelen leszek pár emberrel olyan beszélgetéseket folytatni, amely nem teszi majd őket boldoggá.Ruhák&Smink: Farmer, fehér póló - semmi…..
lazlo85 2009.07.20 13:33:51
@Lisanne: a fűzöld tunika érdekelne,kép róla
lazlo85 2009.07.21 12:52:08
@Lisanne: google a barátom. menek meglesem