Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pbarni

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lett hadsereg a 23 évvel ezelőtti önmagához képest látványos fejlődésen ment keresztül. A szovjet erők kivonulása után, gyakorlatilag a nulláról kellett kezdeni a hadsereg felállítását. A katonákon látható gyakorló ruhát 2006-ban rendszeresítették. A terepmintát egy…..
Indiából érkezett ez a csodálatosan koreografált akció jelenet. Priceless pillanat a sikerszakállas gyerek halála, aki egy rúgástól felfordul, pedig már zokniban lopakodtak a rosszak. Az autós részt nem akarok kommentálni. ..
Két aranyos részlettel gazdagítom ma az indiai szekciót. Az elsőben Singham felügyelő ránt ki valakit a repülő kocsiból. A másikban egy ismeretlen bajszos gyilkolássza le a köntösös bőrkabátos embereit. Ennyire durva főgonosz halált régen láttam:) ..
Bear Grylls a Discoveryn futó Túlélés törvényeiben ezúttal a borneói dzsungelben bizonyítja be, hogy ő aztán tényleg mindenhol képes megmaradni, legyen metsző hideg, vagy iszonytató pára, nyüzsögjenek körülötte vérszomjas pingvinek, vagy undorító, húsevő csótányok.…..
pbarni 2011.09.19 10:22:14
@nagysuhi:
Nem láttál még háromlabú disznót?
Papírzsepi kolléga beleerősített, s az isten sem mossa le róla a gyanút, hogy előre kitervelten szerkesztői babérokra tör (amire - elismerjük - elég komoly esélyei vannak).Mai posztja egy 43 évvel ezelőtti eseménysorozatot dolgoz fel, ahol egy elsüllyedt szovjet tengeralattjáró…..
pbarni 2011.03.31 11:46:22
Papírzsepi kolléga most induló posztsorozata az atomenergia (többé-kevésbé) békés célú felhasználása kapcsán azokat a katasztrófákat elemzi, amelyek az elmúlt évtizedekben jó párszor beletették az ideget az emberiség tájékozottabb (és mennyiségi szempontból minden…..
Minden foglalkozásnak megvannak a maga emblematikus figurái, akik mintegy megtestesítik az adott területet, s nevük még az érintett szakmán kívülieknek sem ismeretlen: ilyen volt idehaza sokáig Tonhauser László, aki bűnügyes zsaruk generációinak volt a példaképe, vagy Ambrus…..
pbarni 2010.12.22 10:29:07
pbarni 2010.12.22 13:46:11
@teddybear01:
www.colombian-services.com/colombia-information-2.htm -> ezek szerint 'Total External Debt: $37.7 billion (Sep. 2002, Banco República)'. Regebbi adatot nem talaltam. Tehat lehetseges a 10 milliard koruli osszeg 10 evvel korabban.
A mostani magyar allamadossagot innen vettem: www.fn.hu/makro/20100517/csaknem_80_szazalekos_allamadossag/.
Superstar Rajni ezúttal lopott a Transformersből az Én, a robotból és hozzátette a szokásos képtelen indiai cuccokat. Ez kérem Rajni új filmje! A végén pedig láthatjátok, az indiai filmipar sminkeseinek csúcsteljesítményét: Rajni paróka és smink nélkül. ..
pbarni 2010.10.11 09:28:44
@Dzsini:
Remélem, hogy legalább a Tudós menyasszonyát nem Rajni játssza :).
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
pbarni 2010.09.18 19:29:17
@Az igazi Trebics:
Pedig pontosan ez rendezői változat. A vízalatti idegenek el akarjak pusztítani az egész világot, de végül megkönyörülnek az emberiségen, mert Ed Harris feláldozta volna magát értük.
en.wikipedia.org/wiki/The_Abyss
"Special Edition" rész
Egy blockbuster telugu filmet adok le 12 részben, ami beenged minket az indiai zsaruk tánccal és munkával teli kemény életébe. Az első részben semmi nem derül ki, max annyi, hogy az indiai sztárok a falon keresztül repülnek ki a házból. Illetve, hogy imádják a Kozsó-féle táncos…..
pbarni 2010.05.12 14:41:46
Ne aggódjatok nem a csornai kiadásáról Áder Jánosról lesz szó! Hanem a nagy öregről aki a Bosszúvágy filmekben emelkedett sandokani magasságokba! A kultfilmből hamar több rész is született, a végére pedig Bronson mesterre is kb. százan lőttek közvetlen közelről , neki haja…..
pbarni 2010.04.29 13:41:14
@lojzi1: A het mesterloveszben meghalt, ha nem csal a memoriam
Dolphi lelépett Hollywoodba így a szomorú svédeknek már csak az Ikea meg az Ericsson maradt. Ezért kellett nekik egy saját akcióhős! Ekkor lépett  a színre Frederic Offrein, aki Mikulás és Kenny Rogers titkolt kapcsolatából született, egy félre sikerült svéd pornófilmes…..
pbarni 2010.03.24 10:42:24
A Lemilklubosok (legalábbis azok, akik vették maguknak a fáradságot és regisztráltak közösségünk tagjai közé) megszavazták, hogy soron következő posztunk egy olyan témát boncolgasson, amely bizonyos szempontból még a konteóblogon is szerepelhetne. Elvégre mi is lehetne izgalmasabb, mint kitalálni,…..
Valljuk be, hogy a földrajzot – mint tantárgyat – nem mindenki szerette az iskolában. Az a rengeteg elnevezés ugye: minden rohadt legelőnek, szemétdombnak és pocsolyának külön neve van (a gombamód burjánzó országokról és ezek városairól nem is beszélve), ráadásul…..
pbarni 2010.01.21 13:56:17
@tiboru:
A repulogepek listajat atnezve feltuno, hogy 3-4 esetet leszamitva mindegyik gep "egymotoros permetezo" kategoria, amiket az elso komolyabb szello darabokra szed. Errefele is minden evre jut par hasonlo kategoriaju repulokatasztrofa, csak itt meg is talaljak a roncsokat :).