Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#szájbergyerek#

0 bejegyzést írt és 633 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?” - Egy rafinált csaj elfogadja a rajongó lovag minden ajándékát, majd kivárja, míg jön egy jobb és azzal vágtat el a lenyugvó nap irányába.                          …..
                       Ha valaki már alig kap törődést, meg kedves szavakat, jogosan érzi, hogy kapcsolatát már csak önös érdekek tartják össze. Vannak persze így is olyan megalkuvók, akik beérik annyival, hogy legalább van rendszeres intimitás, meg valaki, akit ki lehet rakni a közösségire.…..
                       Levélírónk úgy véli, elátkozták, mert bármit tesz, egy kapás se jön össze mostanában neki. Elmélete szerint a nők kiszagolják, hogy mire használható egy pasi és mire nem, így ő eleve hátrányos pozícióból indul, mert úgy érzi, párolog belőle a férfierő.                …..
#szájbergyerek# 2022.11.16 17:31:16
@Real_Time:
Szerintem poszter az ilyen "idősebb nő"-t könnyen dughatónak gondolta aztán meg koppanás van mert mégsem ment vele szobára. Ebből levonja a szerencsétlen azt a következtetést, hogy hát akkor ő nem elég "jó".
Mert hol van az leírva hogy mindenki bejön mindenkinek és akkor már b@sznak mint a nyulak?
A kérdés általában úgy merül fel, hogy a gyermektelen férfiak miért nem akarnak szingli anyákkal randizni… Bár őszintén szólva nem tapasztaltam, hogy ez feltétlenül így lenne. De kétségtelen, hogy egyik fél számára sem tűnik ideális megoldásnak, ha hosszú távra terveznek...
#szájbergyerek# 2022.11.12 09:11:45
@Mesterséges Geci:
Voltam én már a bog kommentszekciójában már minden.

Azt visont tényleg nem értem, hogy elvált anyukák miért pont egyedülálló, gyermektelen férfiakkal szeretnének ismerkedni, ha az ennyire nehéz. Akkor létezik más alternatíva.
#szájbergyerek# 2022.11.12 16:47:46
@GyMasa:
Ebben nincs igazad. Nem csak az "adott személyt" kell megismerned, hanem a gyrekét/gyerekeit is. Már ha nem csak látogatói kapcsolatban gondolkodnak.
Nincs ebben semmi bonyolult. Ha elvált anyuka nem akar több gyereket (általában nem akarnak), akkor olyat kell leresni, aki szintén nem akar. Jó eséllyel ezt a "személyt" nem a szingli gyermektelen férfiak között fogja megtalálni. Ennyi a titok nyitja.
#szájbergyerek# 2022.11.13 10:07:36
@GyMasa:
Félre ne érts, nem szeretnélek megingatni a hitedben. Azért a "csak te látod így" barokkos túlzás. :)
Ahogyan a "nekem bejött" esetedből sem lehet általános érvényű következtetéseket levonni.
                        „A pali most persze, hogy kedves vele, mert hosszú évek elfojtásait élheti ki rajta, és ezért bármit, szó szerint bármit meg fog ígérni ” - Az ex pasit nem az zavarja, hogy a volt csajának barátja van, inkább attól félti őt, hogy nehezen fogja majd kezelni azt a helyzetet,…..
                       A második randi után a pasi felszívódik és Levélírónk rájött, hogy egy bűvészmutatvány, egy szisztematikusan felépített illúzió részese volt csupán, aminek célja, hogy elhiggye a lehetetlent – ez csak azért nem sikerült, mert már rég elmúlt 12 éves.                      …..
#szájbergyerek# 2022.08.15 23:24:02
@Sztravinszka:
Mondhatnánk azt is, hogy a "mindenkinél okosabb vagyok, engem nem vernek át", "nekem jók a szűrőim" típusú, feltehetőleg "diplomás" milf története, akit aztán a második jöttment úgy b@sz át mint sz@rt a palánkon. Szóval hihető.
#szájbergyerek# 2022.08.18 15:46:47
@bordon:
"jólszituált nyugdíjas fogorvos behálózása, akinek van háza Budakeszin, autója, volt felesége lehetőleg halott, a gyerekei pedig ki vannak tagadva az öröklésből"

Ilyenből rengeteg mászkálhat szabadon...
                       „Én sosem tartottam szépnek, amikor egy nő a bővérűségével dicsekszik, de elnéztem neki. Ha ebből merít energiát” - Amikor az igények és vágyak nem találkoznak a realitással és a lehetőségekkel túl széles felületen, annak mindig sírás a vége.                            …..
                       Levélírónk nem tartja magát férfigyűlölőnek, de lefagy a korlátoltságtól, a szellemi igénytelenségtől, vagy a gyenge adottságoktól. Próbálta alább adni az igényeit, de úgy se ment. Viszont azt sem gondolja, amiről sokan panaszkodnak, hogy nincsenek normális férfiak, mert ez…..
#szájbergyerek# 2022.08.03 09:10:18
@Lorrh:
Majd jön és megállapítja "tényként", hogy ezen felhúztam magam, beszélek össze-vissza tehát nem releváns amit írok és amúgy sem érti, miért írok ilyeneket neki. ;)
#szájbergyerek# 2022.08.03 09:49:11
@Sztravinszka:
Aztán meg jössz a szokásos "ténymegállapításoddal", hogy "aztat bárki mondhassa hogy nekije van. hazucc!"
OMG
#szájbergyerek# 2022.08.03 09:59:21
@Sztravinszka:
Azt a mindenit micsoda riposzt.
Na most aztán tényleg elszégyelltem magam. :D
                       „Megismétlődött újra az egész, olyan természetesen, mintha régóta járnánk, pedig ő is házasságban él.  Nem tudom, mit tegyek” – Amikor a sorozatos kudarc, eredménytelenség és kétségbeesés egy pontba sűrűsödik, az tud néha váratlan dolgokat művelni. Levélírónk például…..
Várható volt, hogy a kormány lépésről lépésre számolja fel a saját maga által hozott szociális intézkedéseket, és a szombaton bejelentett üzemanyaggal kapcsolatos megszorítások sem tekinthetők véglegesnek. Hasonlóan a rezsicsökkentés csökkentéséhez a kedvezményes benzinvásárlásra jogosultak körének…..
#szájbergyerek# 2022.08.01 09:36:20
@Etniez:
No hát akkor júkéjben nincs miért aggódni ugye?
#szájbergyerek# 2022.08.01 11:20:15
@Etniez:
Látom képben vagy. Aug. 1-jét írunk és még mindig 480 a benzin.
Aztán ha ennyire függetlenek vagytok ott júkéjben Putyin gázától, akkor a "nyugati ember" (júkéjben élő ember?) miért is félti a biztonságát?
#szájbergyerek# 2022.08.01 14:25:54
@Etniez:
Csak a "nyugati ember" hiszi azt, hogy kicsit több pénzzel bármi megoldható.
Felőlem nyugtathatod magad azzal, hogy ha ugyanazt a gázt júkéj megveszi valaki mástól drágábban, akkor Putyin hirtelen összekulázza magát és "leáll".
Egy szál „Hegedűs” elhúzza az Orbán nótát? Sokan, sokat gondolkodtak azon, hogy mi tartja össze a NER-t, a Fidesz családot, mint beton szövetséget, amiből nincs kitekintés, nincs kibeszélés, igazából kilépés sincs, maximum menekülés. Épp egy ilyennek lehetünk szemtanúi. Hegedűs Zsuzsa, a…..
Most alakul az Orbán utáni világ Ami néhány hete még elképzelhetetlennek tűnt, mára valóssággá lett. Amilyen szinten ízzé –porrá zúzta április 3-án a Fidesz a mai magyar ellenzéket, elképzelhetetlennek tűnt, hogy az elkövetkező 12-16 évben ne Fidesz kormányok és személyesen ne Orbán Viktor vezesse…..
                        Amikor a kiszemelt pasival minden klappol, remekül eldumáltok művészetről és a világ dolgairól, az még nem zárja ki egy hamarosan bekövetkező hideg zuhany lehetőségét. Levélírónk azt hitte, hogy a pasi csak túl mulya, de amikor előállt vele, hogy miért nem lép, eléggé…..
                       Kínos helyzeteket teremthet, amikor egy nőnek a pasija családjához kell költöznie, jobb lehetőségek híján. Levélírónk még fél év után sem érzett rá a dolgokra, így mindig feszeng, mert a házimunkáknak már kialakult ott a rutinja, és ha túlbuzgó az a baj, ha rájuk hagyja,…..
                       „A múlt lezárásához annyit fűznék hozzá, hogy nem lehet lezárni, mert a jelen arra épül, bocs. A múltad mindig az életed része lesz” – Amikor már otthonosan mozogsz a netes randik világában, óhatatlanul kialakul benned egy összkép: magadról és másokról ugyanúgy.      …..
                       „Azt is mondja, hogy a hapsija nagyon kedves... Én meg úgy tudom, hogy ilyen helyzetben minden pasi kedves, hiszen akar valamit” – Egy aggódó anyuka írt nekünk, mivel sehogy sem tudja elfogadni lánya udvarlóját, aki nála 20 évvel idősebb, de még annál is többnek látszik,…..
#szájbergyerek# 2022.07.13 09:38:41
@semmi hatalmat senkinek:
Aha jah, egy 17 éves lány biztos jobban keres, mint egy 35+ éves férfi. Mesélj még kérlek! Persze lehet nálatok így volt. :)
#szájbergyerek# 2022.07.13 10:42:05
@semmi hatalmat senkinek:
Őszintén örülök, ha nálatok lángoló szerelem volt de az nem biztos, hogy a posztban lévő szereplőkre is igaz.
                       „Állítólag a nők a jó lelkű, felelősségteljes, hűséges + intelligens pasikat szeretik. Ő annak tart. Akkor meg mi ez a kitekintgetés nála? Mert nem a viszonzás jele” – A barátnőnek van valami átláthatatlan igényrendszere, mert a legváratlanabb pillanatokban képes eldöntött…..
                       Összeköltözés után számos probléma adódhat, hiszen a kísérlet két ember összecsiszolódásáról szól. Levélírónk belátja, hogy ő sem egyszerű eset, de azt is tudja, hogy vannak emberek, akiknek az együttélés nem olyan könnyű.                                  Ha esetleg nem…..
                       A lerázó kifejezések teljes spektruma felbukkanhat 4 év után, de valaki nem veszi a fáradtságot, hogy valamennyit végigzongorázza, megelégszik a legegyszerűbbel. Ha egy kapcsolatban a Semmi közöd hozzá- szindróma dominál, az elég frusztráló lehet, és talán ideje a távozáson…..
                       Posztolónk négy hónapja próbálkozik egy csajjal, aki csak begerjeszti, de semmi több nem történik, és nem tartja kizártnak, hogy a lelki szadizmus egy új formájába botlott, ahol a nőnek az a fétise, hogy felizgat egy férfit, akinek utána nem nyújt semmit.                …..
#szájbergyerek# 2022.06.21 16:49:07
@kenyércsücsök:
Nem igazán tudom, mi mellett vagy ellen próbálsz ezzel érvelni.
Olyan, mintha azt mondtad volna, hogy börtönökben szinte csak bűnözők vannak.
#szájbergyerek# 2022.06.21 20:28:15
@Almandin:
Hát aki "bűnözővel" jön össze az meg is érdemli.
A posztban lévő srácba kár ezt belelátni. Gondolod hogy majd egy erőszakos, bűnöző hajlamú egyén posztot ír a csp-re?
Naugye...
#szájbergyerek# 2022.06.22 08:07:52
@Almandin:
Szerintem a négy hónap már túlmutat a "gyors ismerkedés"-en.
Vagyis ide hoztál egy szélsőséges esetet, ami sehogyan sem kapcsolódik a poszthoz és megpróbálod általánosnak feltüntetni.
                       „Sok mindenben egyértelműen passzoltok, sok közös dolog van, a szex káprázatos vele, viszont nem romantikus” - Levélírónk felsorolja két ellentétes kaliberű férfi tulajdonságait, miközben ráébred, hogy nincs olyan ember, aki mindenben tökéletes és akivel az élet egy véget nem…..
                       Levélírónk visszasírja szingli életét, amikor még nem járt a nyakára egy sértődékeny, követelőző és olykor érzelmi zsarolásra hajlamos férfi. Jelenlegi barátja úgy érzi, hogy teljesen normális a nyugdíjas életforma egy harminchoz közeledő párnál.                        …..
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
                       A levelezés során minden gyanúsan stimmel, majd a férfi bevallja, hogy ő szeretne új barátnőt, de még megvan neki a jelenlegi, nála is lakik. Csak akkor tudna onnan dobbantani, ha már lenne máshova, amennyiben nem kap jobb ajánlatot, marad.                              …..
#szájbergyerek# 2022.05.21 11:53:20
@bordon:
Nyilván ha egy pasi kihasználja az adottságait anyagi előnyökért ugyanúgy aranyásó de ezt viszonylag kevesen tehetik meg.
Jó álláshoz nem elég a jó adottság, oda inkább gógyi kell. Persze ebben az esetben nem fontos a jó iskola meg 100 év szakmai tapasztalat, mint a többi halandónál, hanem "majd kikupálódik". Ennyi előnye van. Ugyanez igaz a főnök szeretőjére ami szerintem nagyobb gyakorisággal fordul elő.
Van egy másik út, ami sokkal hosszabb, rögösebb és még csak "tisztelet" sem jár érte: Saját magad felépéteni.
#szájbergyerek# 2022.05.21 14:03:43
@bordon:
Pletykálni sok mindent lehet.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy félhülye, szegény legényt betesznek az igazgatótanácsba csak mert jó kiállású és épp apu kicsi lányát kúrogatja. Inkább a félhülye gyerekét ülteti be oda. A vőjelölt itt max. a genetilai állomány feljavítására van "kiválasztva". Aztán ha megvan az utód, könnyebb tőle megszabadulni.
#szájbergyerek# 2022.05.23 09:06:34
@Negrogo:
Be lehet vállalni a "mamahotelt" egy ideig, azért hogy félre tudjon tenni az ember gyereke, amiből később önállósodik (és itt nem rögtön három szintes kertes házra, vagy budapesti belvárosi 2,5+ szobás lakásra kell gondolni).

Vagy lehet úgy hozzáállni, hogy fasság az egész ezért ne is törekedjünk ilyesmire.

Majd amikor mesterembert hívsz és mond egy olyan összeget, hogy csak pislogsz, légy szíves értekezz vele az aktuális átlagbérről. ;)

Kb. mikor a csajt elküldöd a p...ba. K...ra nem fogja izgatni.